2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Önce pişene kadar hasladim soğani kavurdum havucuda kavurdum (bu ikisini bebeğe gore robotta çektim kırık pirinç kadardilar) başladığım suyu havuçssoğan karışımına döktümeti didikledim arpa sşehriye attim etide katip pisirdim oğlana ayırıp bize kalana karabiber pul biber tuz ekledim. Oglanda çok sevdi şarkı söyleyerek yedi haa tavuğu köy tavuguydu kaynamış tuzlu suda yarım saat bekletin onceden
Ben daha hic tavuk vermedim nasıl yapıyorsun

Teşekkürler canım ben birkaç gündür yarim yumurta veriyorum bugunde beyaz peynir verdim beni fazla emmedi tok tutuyor sanırım

Günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun idrar tahlili yaptırdık çok şükür bişey çıkmadı doktor korkulcaj bişey değil normal bişey dedi kız bebeklerde oluyormuş.kuzumun ağzı pamukçu oldu ya nasıl oldu anlamadım yanaklarina bile sicradidoktor ilaç verdi onu kullanıyorum karbonatli suyla günde kac defa silicem ve ne kadar suya ne kadar karbonat koyucam?

Geçmiş olsun canım yarım çay bardağı kaynamış ılık su ya bir silme bir çay kaşığı ekle günde 3 kere silebilirsin.Her kaka yaptıktan sonra altını da yıkayabilirsin.

Amin kızlar bebislerle ilk kandilimiz
Kızlar kandiliniz mübarek olsun Rabbim dualarıınızı ve ibadetlerinizi kabul etsin inşallah

Merhaba canim.ek gidaya gecmeyen biziz.10 nisanda 7 aylik olcaz yani 3 gun sonra.doktor anne sutunun ihtiyaclarini karsiladigini soyledi, kendi kucuk cocugu var ona da 8 aya kadar sadece anne sutu vermisler.
Neye inanacagimi sasirdim ben de tadimlara basladim ama cok az aliyor, geri cikariyor.o yuzden ogun zaten yapamam.anca damak tadi alissin diye bisiler surtuyorum agzina.
Eksiklik olacagini sanmiyorum gelisiminde zaten verecegimiz cogu sey organik degil,yapay (sebze ve meyve dahil), hayvanlar antibiyotikli, pirincler misirlar gdo.lu...vs..o yuzden de merakli degilim.

Simdi alissin biraz tadlara.ogune de geceriz insallah

Kizlar hamilelikte kullandiginiz ilaclara devam ediyor musunuz? Ferrum, elevit, calcium tablet vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…