Ben daha hic tavuk vermedim nasıl yapıyorsun
Bende yogurt corbasi yapayim bari. Aslinda herseyi yiyebilseler cok eglenceli :))
Teşekkürler canım ben birkaç gündür yarim yumurta veriyorum bugunde beyaz peynir verdim beni fazla emmedi tok tutuyor sanırımÖnce pişene kadar hasladim soğani kavurdum havucuda kavurdum (bu ikisini bebeğe gore robotta çektim kırık pirinç kadardilar) başladığım suyu havuçssoğan karışımına döktümeti didikledim arpa sşehriye attim etide katip pisirdim oğlana ayırıp bize kalana karabiber pul biber tuz ekledim. Oglanda çok sevdi şarkı söyleyerek yedi haa tavuğu köy tavuguydu kaynamış tuzlu suda yarım saat bekletin onceden
Bi deneyeyim bende. Yine sardik yemek muhabbetineYoğurt çorbası na et suyu kattim çok güzel oldu
Evet Zayıf Benım Kuzucuk gercı doktora göre normal kılosu10eyluldogumluSeninki
Senin kuzu daha küçükcanım
Canım çok geçmiş olsun çok dikkatli olmamız lazım allahım korusun meleklerimizi
Benimki 19 eylul dogumlu pazar gunu 8450 cikti kiyafetle benimki de oyle tombis degil ki :)Evet Zayıf Benım Kuzucuk gercı doktora göre normal kılosu10eyluldogumlu
Canım ogluşunun kg iyi masallah bizden küçük 24 ağustos doğumluyuzEvet Zayıf Benım Kuzucuk gercı doktora göre normal kılosu10eyluldogumlu
Geçmiş olsun canım yarım çay bardağı kaynamış ılık su ya bir silme bir çay kaşığı ekle günde 3 kere silebilirsin.Her kaka yaptıktan sonra altını da yıkayabilirsin.Günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsunidrar tahlili yaptırdık çok şükür bişey çıkmadı doktor korkulcaj bişey değil normal bişey dedi kız bebeklerde oluyormuş.kuzumun ağzı pamukçu oldu ya nasıl oldu anlamadım yanaklarina bile sicradidoktor ilaç verdi onu kullanıyorum karbonatli suyla günde kac defa silicem ve ne kadar suya ne kadar karbonat koyucam?
Kızlar kandiliniz mübarek olsun Rabbim dualarıınızı ve ibadetlerinizi kabul etsin inşallah
Günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsunidrar tahlili yaptırdık çok şükür bişey çıkmadı doktor korkulcaj bişey değil normal bişey dedi kız bebeklerde oluyormuş.kuzumun ağzı pamukçu oldu ya nasıl oldu anlamadım yanaklarina bile sicradidoktor ilaç verdi onu kullanıyorum karbonatli suyla günde kac defa silicem ve ne kadar suya ne kadar karbonat koyucam?
Doktorumuzda normal Dıyo da bana göre Zayıfıste bakalım Benım tavşana nasıl kılo aldırcam uğraşıyorum bakalımCanım ogluşunun kg iyi masallah bizden küçük 24 ağustos doğumluyuz
Slm kızlar bugün bi yazı okudum bebekler altıncı aydan sonra besin ihtiyaçları arttığı için midesini dolduracak kadar anne sütü alsalar bile içeriğindeki besinler bebeğe yetmezmiş o yüzden ek gıdaya geçmek gerekirmiş bazı arkadaşlar ek gıdaya geçmemişti sanırım okuduğum kadarıyla bana mantıklı geldi biraz neticede sürekli ihtiyaçları değişiyo
Bide geçen gün bebe bisküvisi yaptım iki çay bardağı yulaf unu iki çay bardağı tam buğday unu yarım çay bardağı irimik iki yemek kaşığı yoğurt iki kaşık yemek kaşığı keçi boynuzu tozu bir yumurta sarısı ve hamura kıvam vermek için peynir altı suyu kullandım kimisini bisküvi gibi yapıp rondodan çektim meyve pürelerine yoğurtlarına felan karıştırıyorum kimisini de uzun yaptım eline diş kaşıyıcı gibi vermek için güzel oldu valla hem tok tutar hem de vitaminli
Ceviz muhabbeti geçmiş kızlar ben bir iki cevizi kırıp cam rendeyle rendeliyorum un gibi oluyo hatta biraz daha ezip yağı çıkana kadar eziyorum rondodan daha iyi hem hep taze ceviz kırmış oluyorum hem de daha pratik tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?