2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Cok cok az koydum. Cocuk ne anlar gerci de asiri yavan oluyor hepten tuzsuz. 1 tatli kasiginin 8de1i kadar oranda oneriyormus kimi doktorlar.
Eşim tuzsuz olması gerektiğini bilmiyordu. Ben bebeklere tuz verilmez dedim, demez olaydım. Şimdi de o tuz kullanmama izin vermiyor. Ailede tabsiyon var. Kardeşim daha 12 yaşındayken tansiyon yüzünden şehir şehir hastane geziyordu. Bu arada afiyet olsun kuzuna.

Cok cok az koydum. Cocuk ne anlar gerci de asiri yavan oluyor hepten tuzsuz. 1 tatli kasiginin 8de1i kadar oranda oneriyormus kimi doktorlar.
Bende koyuyorum hatta Kendi yemeklerimizden yediriyorum ben herşeyi zeytinyağlı ve düdüklü de pişiririm koca tencere yemeğe yarım çay kaşığı tuz koyuyorum ne tuzlu oluyo ne tuzsuz şekerli güzel bir tad veriyor. Bugün yeşil mercimek verdim 2 bal kaşığı çok sevdi onuda umarım dokunmaz.

Canim senin bebegin alerjik oldugundan cilek vermeseydin keske

Off buyumesiin nolluurrr cok tatli kucucuk kucucuk...
Canim meraktan uzaniyor, verince yesin o zaman banane.teklif var israr yok bende

Erken tanistigi icin olma ihtimali var diye biliyorum.
Sen bilirsin tabi ama alerjik bunyeli bir bebek icin dogru degil bence.

O zaman dikkat etmenizde fayda var. Surada ne kaldi 1 yasina

E zaten tuzsuz yapiyormussun sen :) yesil mercimek cok faydali da debemedim henuz yedirmeyi denerim olmadi. Insallah dokunmaz kuzulara :)

Erken tanistigi icin olma ihtimali var diye biliyorum.
Sen bilirsin tabi ama alerjik bunyeli bir bebek icin dogru degil bence.
Doğru diyorsun da en umulmadık yiyecek bile dokunuyor. Pirinç unu, patates gibi. Çekirdeklilerden pek korkmuyorum çünkü domates salatalık da dokunmuyor. Tabi çok vermiyoruz. İki haftada iki kere yemiş oldu.

kızlar çalışan anne olmak ne kadar zormuş çok yorgunum 2 gün yataktan çıkmadan uyuyabilirim o derece çalışan anneler naptınız yetişebiliyo musunuz

E zaten tuzsuz yapiyormussun sen :) yesil mercimek cok faydali da debemedim henuz yedirmeyi denerim olmadi. Insallah dokunmaz kuzulara :)
Bizim evde tuzlu yiyen sadece benim tabağıma eklerim tuzu kızlarım haşlanmış yumurtayı bile tuzsuz yiyor böggBen bugün bide kayısı haşlamasıyla ceviz ezmesini karıştırıp verdim tadı harikaydı ben bile bayıldım. Yani bir günde 3 farklı yiyecek yedirdim şuan için uykusunda falan bir değişiklik yok dokunmadı sanırım. Yani inşallah

Oh ne guzel alismislar öyle masallah :)
Benimki de ogle yemegini kacirdi yumurtasini yiyemedi ne versem diye dusuncelerdeyim. yogurt da bitti. Tükürük yapiyor bu ara ust baş rezil.

Oh ne guzel alismislar öyle masallah :)
Benimki de ogle yemegini kacirdi yumurtasini yiyemedi ne versem diye dusuncelerdeyim. yogurt da bitti. Tükürük yapiyor bu ara ust baş rezil.
Boyun bağıyla gezdir sürekli olmazsa hergun ne pisircem derdi zor biran evvel bizim yediğimiz herşeyi yeselerde rahat etsek.

Boyun bağıyla gezdir sürekli olmazsa hergun ne pisircem derdi zor biran evvel bizim yediğimiz herşeyi yeselerde rahat etsek.
Takiyorum agzina sokuyor onu da. Aksama patlican var hic yiyebilecegi birsey degil ki vereyim. Yogurt corbasi yaparim belki. Yarin kvye gidecegiz diye mayalamadim ama boyle de ortada kaldim. Gorumcem gelecekmis ondan istedim bende. Sehriyeyle mi pirincle mi yapim?

Şehriye daha vitaminli ,pirinç çorbanın namına uygun yani bilemedim sen bilirsin ben artık çorbalarına erişte yada tel şehriye koyuyorum..Ama yayla çorbası pirinç le olur herhalde..

Hayırlı kandiller kızlar...
Ne ara bu kadar yazışıyosunuz hele Freyza__ bebek+2 çocuk+yemek iş vs...

Bn oğluş uyusun diye bekliyorum uyuyunca bulaşık ev toplama oğluşun sonraki maması derken kendime hazırlayamadan uyanıyo :/ uyanmasa da yazılanları okurken uyanıyo. Maşallah size :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…