2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

O senin guzelligin O zamanlar 57-59 arasi gidip geliyordum iste :) ama simdi o kiloya dussem yüzüm çoker gibi de gelmiyor degil.
Spor yaparsak çökmez :) bide dün kerem bahsetti keçi kaymagindan elde edilen bi protein varmış diyet yaparken kullanıldığında kasların gitmiyomus :)

bisoru Bebeğinin sünnetten sonra gece uykularinda bir değişiklik oldumu..

Evet canım 9da yedirip yatiriyom 5e kadar uyur bazen yediği rahatsız ederse sim uyanır bide uykusunda kalkıp bana sokulma huyu çıktı birlikte yatiyozda
Gündüz uykusu 1 buçuk 2 saat oluyo genelde
bisoru Bebeğinin sünnetten sonra gece uykularinda bir değişiklik oldumu..

Evet canım 9da yedirip yatiriyom 5e kadar uyur bazen yediği rahatsız ederse sim uyanır bide uykusunda kalkıp bana sokulma huyu çıktı birlikte yatiyozda
Gündüz uykusu 1 buçuk 2 saat oluyo genelde
Masallah ne guzel..Bu pipideki darlık ta sık uyanma sebebiymis her çiş yaptığında rahatsız oluyormuş bebek bizdede var darlık ondan mı uyumuyor diye düşünüyorum..

Canım sünnet öncesi son 3 gece her cisinde uyandı ağladı pipisini sıyırıp CIS yaptiriyodumgeri uyuyodu mmeğerse tam kapanmış pipi
Masallah ne guzel..Bu pipideki darlık ta sık uyanma sebebiymis her çiş yaptığında rahatsız oluyormuş bebek bizdede var darlık ondan mı uyumuyor diye düşünüyorum..

Canım sünnet öncesi son 3 gece her cisinde uyandı ağladı pipisini sıyırıp CIS yaptiriyodumgeri uyuyodu mmeğerse tam kapanmış pipi
Cumartesi götüreyim doktoruna baktırayim tekrar eğer sebep oysa sünnet ettireyim 10/kilo istiyor doktor ama çok zor yemek yemiyor çünkü 100 gr bile almamış 15 günde.. Yemek yemiyor, gece yarım saate bir kalkıyor götürüp iyi bir muayne ettirmek şart oldu artık.. Görünen hiç bir rahatsızlık yok..

Canim gece cis yaparken uyanıyor olabilir dedinya gündüz de sıkıntı olmaz mıydı o zaman sen anlamaz miydin

Gotur baktir yarım saat olması pipisi olabilir çünkü çok sık CIS yapıyorlar ya sünnetten korkma canım ilk gün zorlar sonra çocuk rahatliyo yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…