O senin guzelliginWuuuuu yüzünün şimdiki hali daha tatlı ama kilo verince benimde yuzum veriyo kemikler cikiyo vermese çok güzel olurdu
Spor yaparsak çökmez :) bide dün kerem bahsetti keçi kaymagindan elde edilen bi protein varmış diyet yaparken kullanıldığında kasların gitmiyomus :)O senin guzelliginO zamanlar 57-59 arasi gidip geliyordum iste :) ama simdi o kiloya dussem yüzüm çoker gibi de gelmiyor degil.
Adı neymiş nerelerde arayalım ayy ben zayiflayinca ne çirkin oluyomSpor yaparsak çökmez :) bide dün kerem bahsetti keçi kaymagindan elde edilen bi protein varmış diyet yaparken kullanıldığında kasların gitmiyomus :)
Adı whey proteini de baktım simdi baya pahalı 230 liraAdı neymiş nerelerde arayalım ayy ben zayiflayinca ne çirkin oluyom
Bak hele cocuktan al haberiSpor yaparsak çökmez :) bide dün kerem bahsetti keçi kaymagindan elde edilen bi protein varmış diyet yaparken kullanıldığında kasların gitmiyomus :)
Aha da bozdu bakAdı whey proteini de baktım simdi baya pahalı 230 lira
Ayy çok güldümAha da bozdu bak
Adı whey proteini de baktım simdi baya pahalı 230 lira
Spor yapanlar kullanıyormus zaten ama bana pek sıcak gelmedi parasından midir nedirBak hele cocuktan al haberispor yapiyoruz zaten de kaymak bozmasin bizi
Gerek yok yahuuu... ari sokmuş gibi kabarcik kabarcik kas sevmiyorum ben zaten :)Spor yapanlar kullanıyormus zaten ama bana pek sıcak gelmedi parasından midir nedir
HiiiiçGerek yok yahuuu... ari sokmuş gibi kabarcik kabarcik kas sevmiyorum ben zaten :)
CaktirmaHiiiiç
bisoru Bebeğinin sünnetten sonra gece uykularinda bir değişiklik oldumu..
Masallah ne guzel..Bu pipideki darlık ta sık uyanma sebebiymis her çiş yaptığında rahatsız oluyormuş bebek bizdede var darlık ondan mı uyumuyor diye düşünüyorum..Evet canım 9da yedirip yatiriyom 5e kadar uyur bazen yediği rahatsız ederse sim uyanır bide uykusunda kalkıp bana sokulma huyu çıktı birlikte yatiyozda
Gündüz uykusu 1 buçuk 2 saat oluyo genelde
Masallah ne guzel..Bu pipideki darlık ta sık uyanma sebebiymis her çiş yaptığında rahatsız oluyormuş bebek bizdede var darlık ondan mı uyumuyor diye düşünüyorum..
Cumartesi götüreyim doktoruna baktırayim tekrar eğer sebep oysa sünnet ettireyim 10/kilo istiyor doktor ama çok zor yemek yemiyor çünkü 100 gr bile almamış 15 günde.. Yemek yemiyor, gece yarım saate bir kalkıyor götürüp iyi bir muayne ettirmek şart oldu artık.. Görünen hiç bir rahatsızlık yok..Canım sünnet öncesi son 3 gece her cisinde uyandı ağladı pipisini sıyırıp CIS yaptiriyodumgeri uyuyodu mmeğerse tam kapanmış pipi
Canim gece cis yaparken uyanıyor olabilir dedinya gündüz de sıkıntı olmaz mıydı o zaman sen anlamaz miydinCumartesi götüreyim doktoruna baktırayim tekrar eğer sebep oysa sünnet ettireyim 10/kilo istiyor doktor ama çok zor yemek yemiyor çünkü 100 gr bile almamış 15 günde.. Yemek yemiyor, gece yarım saate bir kalkıyor götürüp iyi bir muayne ettirmek şart oldu artık.. Görünen hiç bir rahatsızlık yok..
Cumartesi götüreyim doktoruna baktırayim tekrar eğer sebep oysa sünnet ettireyim 10/kilo istiyor doktor ama çok zor yemek yemiyor çünkü 100 gr bile almamış 15 günde.. Yemek yemiyor, gece yarım saate bir kalkıyor götürüp iyi bir muayne ettirmek şart oldu artık.. Görünen hiç bir rahatsızlık yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?