Canim gece cis yaparken uyanıyor olabilir dedinya gündüz de sıkıntı olmaz mıydı o zaman sen anlamaz miydin
Benimki de gece sık uyanıyor acaba ondan mi dedim gündüz anlaşılır mi diyeCanım gece uykusunun bölünmesine verdiği tepkiyle gündüz verdiği tepki aynı olmuyor delircektim nerdeyse
İşte bende orda tıkanıyorum gündüz uykuları muntazam en az bir buçuk saat uyuyor her uykusunda..Diş bukadar uykusuzluk iştahsızlık yapabilir mi bilmiyorum kızlarım da böyle şeyler yaşamadım..Uykusuzluktan bunak oldum..Canim gece cis yaparken uyanıyor olabilir dedinya gündüz de sıkıntı olmaz mıydı o zaman sen anlamaz miydin
Valla dis mi bende bilemedim büyük oğlum bi kere belki uyanırdi emmek icin ama ufaklık 4-5-6 bile oluyo bazenİşte bende orda tıkanıyorum gündüz uykuları muntazam en az bir buçuk saat uyuyor her uykusunda..Diş bukadar uykusuzluk iştahsızlık yapabilir mi bilmiyorum kızlarım da böyle şeyler yaşamadım..Uykusuzluktan bunak oldum..
Yok korkmuyorum ben, doktor dalında uzman iyi bir doktor para meraklısı olsaydı aylar önce sünnet ederdi benimkini..Yeterki o iyi olsun..Çok uslu bir çocuk,çok akıllı ama geceleri bu sık uyanması onuda benide çok yıpratıyor.Gotur baktir yarım saat olması pipisi olabilir çünkü çok sık CIS yapıyorlar ya sünnetten korkma canım ilk gün zorlar sonra çocuk rahatliyo yaa
Kuaförlerde sana hasta zaten,gelsede saçını yapsak diye yolunu gözlüyorlar
Size cesaret lazım o zaman. Çocuk istemiyor mu siz yeyince? bugün dışarda simit yiyorduk. Nazya da istedi. Azcık tattırdım.
Bugün bebeğim mama sandalyesi nden düştü nasıl düştü hala anlamadım çünkü sandalye büyük 2-3 yaşında bile oturabileceği bir sandalye oturuyordu iki dakika mutfağa geçtim güm diye ses geldi baktım bebeğim yerde hıçkıra hıçkıra yarım saat beraber ağladık..O sustu ben susamadım..Eşim geldi hemen kafasında hiç bir kızarıklık yoktu sırt üstü düşmüş şükürler olsun..Çok hareketlendi çook ,oturmuyor bile artık hemen emekleme pozisyonuna geçiyor günde en az iki kere düşme tehlikesi geçiriyor hemde elimin altındayken ,çok dikkat etmek lazım bebelere..
Sağol güzelim.Gecmis olsun
Canim yapiyosundur belki ama gunkurusu- armut ve irmikle muhallebi yapiyorum bn. O baya yumusatiyo kakayi..
Evet ankaradayım. Birbirimize yardımcı oluruz konsept ve ikramlarla ilgilideğişik konseptler bulursak haber verlim ankaradaydın galiba yanlış hatırlamıyorsam
Hurmayı 7 aylıkken yiyebilir değimigün aşırı ben bir tane gün kaysısı bir tanede hurmayı az suda kaynatıp süzgecten geçirip kahvaltılarında ılık veriyorum çok şükür kaka sorununu çözdük bir daha tekrarlamasın
O da mi aldi senle? Benimki de verecek bakalin benle.
Benimki de coraplarimi giyerken zorlaniyorum artik diyor. Ben verirken gaza geldi de aksamlari kosacagim en azindan diyor.Cok aldiiii, ben dogurdum bisiler gitti ama onda duruyor.
bende ankaradayım yaz geldi buluşsak keşke bebişler tanışsa ne güzel olur :) ben verıyorum yarım hurma ile başladık tüme cıkardık vitamin açısındanda mükemmel kan ilacı kullanmıyoruz şimdilik onun yerine pekmez ceviz hurma ıspanak idare ediyoruzEvet ankaradayım. Birbirimize yardımcı oluruz konsept ve ikramlarla ilgili
Hurmayı 7 aylıkken yiyebilir değimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?