2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canim gece cis yaparken uyanıyor olabilir dedinya gündüz de sıkıntı olmaz mıydı o zaman sen anlamaz miydin
İşte bende orda tıkanıyorum gündüz uykuları muntazam en az bir buçuk saat uyuyor her uykusunda..Diş bukadar uykusuzluk iştahsızlık yapabilir mi bilmiyorum kızlarım da böyle şeyler yaşamadım..Uykusuzluktan bunak oldum..

Valla dis mi bende bilemedim büyük oğlum bi kere belki uyanırdi emmek icin ama ufaklık 4-5-6 bile oluyo bazen

Gotur baktir yarım saat olması pipisi olabilir çünkü çok sık CIS yapıyorlar ya sünnetten korkma canım ilk gün zorlar sonra çocuk rahatliyo yaa
Yok korkmuyorum ben, doktor dalında uzman iyi bir doktor para meraklısı olsaydı aylar önce sünnet ederdi benimkini..Yeterki o iyi olsun..Çok uslu bir çocuk,çok akıllı ama geceleri bu sık uyanması onuda benide çok yıpratıyor.

Kuaförlerde sana hasta zaten,gelsede saçını yapsak diye yolunu gözlüyorlar

HaHahaha :) sen kuafordun ya onlar da beni sevmiyor ki gercekten, bi negatif elektrik oluyor,gerginlik oluyor.
Benim sacimi cok dogradilar valla, hatta en son biri sacimi kusturdu uzamiyorr yaa

Bu arada benim uzerimde meslegini icra ederken sevmiyorum
O yuzden seni seviyorum

Gecmis olsun

Kızlar beylıkduzu medıcana Murat keskıne gıden vArmııı merak etdım de acaba aynı doktora gıtdıgım bırısı varmı dıye bebısımın doktoru Murat bey

değişik konseptler bulursak haber verlim ankaradaydın galiba yanlış hatırlamıyorsam
Evet ankaradayım. Birbirimize yardımcı oluruz konsept ve ikramlarla ilgili
gün aşırı ben bir tane gün kaysısı bir tanede hurmayı az suda kaynatıp süzgecten geçirip kahvaltılarında ılık veriyorum çok şükür kaka sorununu çözdük bir daha tekrarlamasın
Hurmayı 7 aylıkken yiyebilir değimi

Evet ankaradayım. Birbirimize yardımcı oluruz konsept ve ikramlarla ilgili

Hurmayı 7 aylıkken yiyebilir değimi
bende ankaradayım yaz geldi buluşsak keşke bebişler tanışsa ne güzel olur :) ben verıyorum yarım hurma ile başladık tüme cıkardık vitamin açısındanda mükemmel kan ilacı kullanmıyoruz şimdilik onun yerine pekmez ceviz hurma ıspanak idare ediyoruz

hurma ile ilgili aşağıdaki bilgiyi okumuştum yarım ile başladım dr önerdi veriyorum

Bebekler, sekiz – dokuz aylıkken hurma verilebilir. Ancak hurma bünyesinde çok fazla şeker taşıdığından dolayı hurma ile yaptığımız mamaları çok fazla yedirmemek gerekmektedir. Hurma, bünyesinde çok fazla lif taşıdığından dolayı kabız olan bebeklere verilerek onları dinlendirebilir ve bağırsak ağrılarını hafifletebiliriz. Yukarıdaki maddelerde de belirttiğimiz gibi hurma bebeklerin hem daha kuvvetli kemiklere sahip olmasını, bağışıklık sisteminin kuvvetlenmesini, karaciğer gelişimini sağlar ve hastalıklardan korunmasına yardımcı olur. Hurma, demir minerali içerdiğinden dolayı aynı zamanda bebeklerde kansızlığa da iyi gelmektedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…