2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Sağol canım hep öne doğru uzanıyor yüz üstü gelmek için o yüzden çok üzüldüm Allah kimseyi evladıyla terbiye etmesin korusun kollasin inşallah..

Oyy kiyamamm gecmis olsun canım bende cok korkuyorum büyükte baya badireler atlattık o yüzden gözümun önünden ayırmak istemiyorum ama olacak varsa oluyo iste :/
Öyle canım, olacağı varsa çare yok bu daha emeklemeden önceki hali birde emeklese neler olacak Rabbim korusun hepsini..

Amin canım teşekkür ederim en tehlikeli dönemleri boş bırakmaya gelmiyor çok üzüldüm ama beterinden korusun Allah..
Canım gecmıs olsun Allah korumuş ben demın bı odaya gırdım (annemlerdeyım )baktım denız ıkı yatağın Arasında odada tek kısılık yatak var Bıde ona tam yapıştırdığım açılır kapanır yatak Rabbım korudu kuzumu şükür yere yüzüstü dusecektı

Aaa nası olmuş o yaa allah korumuş çok geçmiş olsun

Aaa nası olmuş o yaa allah korumuş çok geçmiş olsun
Bir anlasam hala çözemedim ama bacak arasında olan bir bağ varya bacaklarını ayırınca arasında duruyor, poposunu kaydıra kaydıra o bacak arasının birinden düştüğünü tahmin ediyoruz.Sağol canım teşekkür ederim.

Sağol canım teşekkür ederim çok haraketlendiler hep gözlüycez artık..

Selam, hangi medikallerde kiralaniyor.ben bir denemek istiyorum, ona gore aylik kiralarim.medikal ismi adresi varsa super olur

Canım kuzenim ankarada kiralamıştı ama istanbul kadıköy bayar caddesinde biberon diye bi mağaza var bebek malzemeleri falan satıyor. Orada görmüştüm mesela. Yakınında bi medikal varsa ona sorsan yönlendirebilir ya da hastaneden de sorabilirsin onlar da yönlendirebiliyor.

Kayısı denedin mi? Günkurusu kayısıyı püre haline getirip tek başına ya da yoğurduna katıp verebilirsin. Yeğenimde işe yarıyordu. Bir de hippin erik püresi bizimkinin bağırsaklarını fazla çalıştırıyor denemek istersen :)

Allah rızası için bana bi deyin hele bebeklerinize suyu nasıl iciriyonuz uykuda bile biberonu farkedip ittirip agliyo kaşıkla iciriyodum artık onuda gargara yapıp tuuu diye tukuruyo

Benimkine de ilk su verdiğimizde aynı tepkiyi almıştık. İstemiyor demekki dedik bıraktık. Şurda 2 haftadır falan adam gibi su içiyor oğlum. 1 hafta sonra 8.ayını dolduracak benimki. Su bardağıyla alıştırdım ben. O alıştırma bardaklarıyla içememişti. Karşısında önce ben içiyorum sonra içermisin diye soruyorum ona uzatıyorum içecekse içiyor. Zorlamadı 2.denememizde çok şükür. Bu aralar havalar sıcak ya pek reddetmiyor.

F fulya01 bak şimdi aklıma geldi benim oğlum gün içerisinde kakasını yapmamışsa bezini değiştirirken poposuna vücuduna sürmek için hazırladığım zeytinyağından sıkıyorum. 1saat geçmeden bez değiştiriyoruz gene hem de limitlerinde bir bez oluyor.

Bizdede diş yok daha topikteki herkezin çıktımı dişi
Henüz bizde de diş yok :)

Bizimkide çok terliyor bir battaniye ile bile ensesi kafası çok terliyor malum adanadayiz ama daha bu havada böyleyse yazın düşünemiyorum
gece bebeklwr terliyorsa uykusu yarıyor diye bi yazı okumuştum ne kadar doğrudur bilemiyorum

Allah rızası için bana bi deyin hele bebeklerinize suyu nasıl iciriyonuz uykuda bile biberonu farkedip ittirip agliyo kaşıkla iciriyodum artık onuda gargara yapıp tuuu diye tukuruyo
Biberonla içmiyor. Kaşığıyla veriyorum ben öyle içiyor

Of canım Kıyamam canım çook geçmiş olsun

Canım anne sutu veya devam sutu verıyomusun kaç saatte bır kac cc verıyosun merak etdım

Fılız bebıse lahanalı Çorba yedır canım ıse yarıyo kaka konusunda

Sağol güzelim..

kızlar daha 5 ay var ama doğum günü için yavaştan bakınıyorum konseptlere aklınızdan geçmeye başladımı daha çokmu erken

Kendi tarafım ve arkadaşlarımla kendi evimde kutlayacağız kurbandan sonra

Doğumgünü kurban Bayramının 4. Günü ne denk geliyo o zaman kV de olucaz ve onlarla da orada kutlayacağız burda normal bi kutlama olur

Evimde konseptli yapacağım:) yavaş yavaş düşünmek lazım aslında

Fılız bebıse lahanalı Çorba yedır canım ıse yarıyo kaka konusunda

cidden yarıyorsa denerim canım çok saol
kayısı yedirdim işe yaradı gibi

Kaka konusu çok sıkıntılı olmaya başladı. Geçen gün sabah ve akşam fındık büyüklüğünde çok katı yaptı. Mamasına ara sıra zeytinyağı koyuyorum.

Dünde canını çok yaktım( poposunda hafif çatlak var ve popo arası kıpkırmızı bende bepanten sürDüm çok yaktı çook ağladı yavrum aslında Dr bunun için krem verdi onları niye sürmediysem çok kızdım kendime çok

Bugün normal kaka yaptı inş düzene girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…