Sağol canım hep öne doğru uzanıyor yüz üstü gelmek için o yüzden çok üzüldüm Allah kimseyi evladıyla terbiye etmesin korusun kollasin inşallah..Aay yavruma bende diyorum bugun neden sessizsingeçmiş olsun Allah korusun. Alper de dün koltuktaydi ben yerdeydim kayayim yana da yere alayim dedim tam kayarken koltukla benim arama sıkıştı ödüm koptu rabbim korusun kuzulari ya
Öyle canım, olacağı varsa çare yok bu daha emeklemeden önceki hali birde emeklese neler olacak Rabbim korusun hepsini..Oyy kiyamamm gecmis olsun canımbende cok korkuyorum büyükte baya badireler atlattık o yüzden gözümun önünden ayırmak istemiyorum ama olacak varsa oluyo iste :/
Amin canım teşekkür ederim en tehlikeli dönemleri boş bırakmaya gelmiyor çok üzüldüm ama beterinden korusun Allah..gecmis olsun canim. Allah korusun bebeklerimizi
Canım gecmıs olsun Allah korumuş ben demın bı odaya gırdım (annemlerdeyım )baktım denız ıkı yatağın Arasında odada tek kısılık yatak var Bıde ona tam yapıştırdığım açılır kapanır yatak Rabbım korudu kuzumu şükür yere yüzüstü dusecektıAmin canım teşekkür ederim en tehlikeli dönemleri boş bırakmaya gelmiyor çok üzüldüm ama beterinden korusun Allah..
Bugün bebeğim mama sandalyesi nden düştü nasıl düştü hala anlamadım çünkü sandalye büyük 2-3 yaşında bile oturabileceği bir sandalye oturuyordu iki dakika mutfağa geçtim güm diye ses geldi baktım bebeğim yerde hıçkıra hıçkıra yarım saat beraber ağladık..O sustu ben susamadım..Eşim geldi hemen kafasında hiç bir kızarıklık yoktu sırt üstü düşmüş şükürler olsun..Çok hareketlendi çook ,oturmuyor bile artık hemen emekleme pozisyonuna geçiyor günde en az iki kere düşme tehlikesi geçiriyor hemde elimin altındayken ,çok dikkat etmek lazım bebelere..
AminSağol canım hep öne doğru uzanıyor yüz üstü gelmek için o yüzden çok üzüldüm Allah kimseyi evladıyla terbiye etmesin korusun kollasin inşallah..
Bir anlasam hala çözemedim ama bacak arasında olan bir bağ varya bacaklarını ayırınca arasında duruyor, poposunu kaydıra kaydıra o bacak arasının birinden düştüğünü tahmin ediyoruz.Sağol canım teşekkür ederim.Aaa nası olmuş o yaaallah korumuş çok geçmiş olsun
Sağol canım teşekkür ederim çok haraketlendiler hep gözlüycez artık..Canım gecmıs olsun Allah korumuş ben demın bı odaya gırdım (annemlerdeyım )baktım denız ıkı yatağın Arasında odada tek kısılık yatak var Bıde ona tam yapıştırdığım açılır kapanır yatak Rabbım korudu kuzumu şükür yere yüzüstü dusecektı
Selam, hangi medikallerde kiralaniyor.ben bir denemek istiyorum, ona gore aylik kiralarim.medikal ismi adresi varsa super olur
Ya ben bu oğlanın kaka olayını napacam bilmiyorum ya geçen hafta p.tesi dr.gittik çatlak yokmuş kendini çok sıkıyor dedi debritad ile duphalac şurup verdi bir defa öyle yaptı sonrasında bugün 6 gun baktım ıkınıyor fitil verdim fitille bile zorla yaptı halâ katı kakası şurup kullandığım halde nolacak böyle bilmiyorum biri bana bedduami etti napti yakakası ile oynasın diye
Allah rızası için bana bi deyin hele bebeklerinize suyu nasıl iciriyonuz uykuda bile biberonu farkedip ittirip agliyo kaşıkla iciriyodum artık onuda gargara yapıp tuuu diye tukuruyo
Nohutu icinemi atayim kaç tane atayim
Gözakları maviye dönmüştü. Doktor büyük ihtimalle demir eksikliğindendir demişti. Değerleri normal çıktı. D vitamini eksikliği olabilir, sık sık güneşe çıkar dedi.kizlar bebisin demirine baktiran var mi?
Henüz bizde de diş yok :)Bizdede diş yok daha topikteki herkezin çıktımı dişi
gece bebeklwr terliyorsa uykusu yarıyor diye bi yazı okumuştum ne kadar doğrudur bilemiyorumBizimkide çok terliyor bir battaniye ile bile ensesi kafası çok terliyor malum adanadayiz ama daha bu havada böyleyse yazın düşünemiyorum
Biberonla içmiyor. Kaşığıyla veriyorum ben öyle içiyorAllah rızası için bana bi deyin hele bebeklerinize suyu nasıl iciriyonuz uykuda bile biberonu farkedip ittirip agliyo kaşıkla iciriyodum artık onuda gargara yapıp tuuu diye tukuruyo
Of canım Kıyamam canım çook geçmiş olsunBugün bebeğim mama sandalyesi nden düştü nasıl düştü hala anlamadım çünkü sandalye büyük 2-3 yaşında bile oturabileceği bir sandalye oturuyordu iki dakika mutfağa geçtim güm diye ses geldi baktım bebeğim yerde hıçkıra hıçkıra yarım saat beraber ağladık..O sustu ben susamadım..Eşim geldi hemen kafasında hiç bir kızarıklık yoktu sırt üstü düşmüş şükürler olsun..Çok hareketlendi çook ,oturmuyor bile artık hemen emekleme pozisyonuna geçiyor günde en az iki kere düşme tehlikesi geçiriyor hemde elimin altındayken ,çok dikkat etmek lazım bebelere..
Canım anne sutu veya devam sutu verıyomusun kaç saatte bır kac cc verıyosun merak etdımAynı sorun bende de var. Benimki daha görünce, ağzına bile değdirmeden tükürmeye başlıyor. Bardak, alıştırma bardağı, biberon, şırınga... her yolu denedim, içmiyor. Kakası çok katı. 2 günde bir ceviz kadar küçük ve katı kaka anca yapıyor. Çiş de çok az yapıyor. 12 saat geçmesine rağmen ya hiç yapmamış ya da çok çok az yapmış oluyor. Nasıl içirdiğinizi ben de çok merak ediyorum.
Fılız bebıse lahanalı Çorba yedır canım ıse yarıyo kaka konusundaHenüz bizde de diş yok :)
gece bebeklwr terliyorsa uykusu yarıyor diye bi yazı okumuştum ne kadar doğrudur bilemiyorum
Biberonla içmiyor. Kaşığıyla veriyorum ben öyle içiyor
Of canım Kıyamam canım çook geçmiş olsun
Sağol güzelim..Henüz bizde de diş yok :)
gece bebeklwr terliyorsa uykusu yarıyor diye bi yazı okumuştum ne kadar doğrudur bilemiyorum
Biberonla içmiyor. Kaşığıyla veriyorum ben öyle içiyor
Of canım Kıyamam canım çook geçmiş olsun
kızlar daha 5 ay var ama doğum günü için yavaştan bakınıyorum konseptlere aklınızdan geçmeye başladımı daha çokmu erken
Fılız bebıse lahanalı Çorba yedır canım ıse yarıyo kaka konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?