Benım oğlanda bugun kabız canım Insallah Büyüdükçe duzelır bızım bebıslerde,sen ben dedıyım pozısyonu denedın mı canım bebek Ozmn DAhA kolay cıkRtıyocidden yarıyorsa denerim canım çok saol
kayısı yedirdim işe yaradı gibi
Kaka konusu çok sıkıntılı olmaya başladı. Geçen gün sabah ve akşam fındık büyüklüğünde çok katı yaptı. Mamasına ara sıra zeytinyağı koyuyorum.
Dünde canını çok yaktım( poposunda hafif çatlak var ve popo arası kıpkırmızı bende bepanten sürDüm çok yaktı çook ağladı yavrum aslında Dr bunun için krem verdi onları niye sürmediysem çok kızdım kendime çok
Bugün normal kaka yaptı inş düzene girer
Benım oğlanda bugun kabız canım Insallah Büyüdükçe duzelır bızım bebıslerde,sen ben dedıyım pozısyonu denedın mı canım bebek Ozmn DAhA kolay cıkRtıyo
Devam sütü vermiyorum. Anne sütü alıyor. 2-3 saatte bir içiyor. Kaç cc olduğunu bilmiyorum. Kendisi doyunca bırakıyor. Biberon sevmediği için cc hesabı yapamadım hiçbir zaman.Canım anne sutu veya devam sutu verıyomusun kaç saatte bır kac cc verıyosun merak etdım
biz de demir ilaci kullanmiyoruz. ama eksiklik icin bir belirti de yok. bakalim ne olacak tahlillerdeGözakları maviye dönmüştü. Doktor büyük ihtimalle demir eksikliğindendir demişti. Değerleri normal çıktı. D vitamini eksikliği olabilir, sık sık güneşe çıkar dedi.
ay ben de verdim dun. bir problem yasamadik ama vermeyeyim o zaman. ay bi dakka e biz 7yi doldurduk zaten. aman ne cabuk buyudu yaKızlar dün ilk kez Semiz otu vereyim dedim. Gece çok rahatsız eti kızımı. Gece uykusuna 9-10 gibi rahatça geçerken 11 de ağlaya ağlaya uyudu. Ve Gece her saat başı uyandı. Karnı tok altı temizdi. Netten bakTİM 8. Ayda verilir yazıyordu
Umarım tüm değerleriniz normal çıkar.biz de demir ilaci kullanmiyoruz. ama eksiklik icin bir belirti de yok. bakalim ne olacak tahlillerde
ay ben de verdim dun. bir problem yasamadik ama vermeyeyim o zaman. ay bi dakka e biz 7yi doldurduk zaten. aman ne cabuk buyudu ya
Geçmiş olsun, en kötü gününüz bu olsun.Bugün bebeğim mama sandalyesi nden düştü nasıl düştü hala anlamadım çünkü sandalye büyük 2-3 yaşında bile oturabileceği bir sandalye oturuyordu iki dakika mutfağa geçtim güm diye ses geldi baktım bebeğim yerde hıçkıra hıçkıra yarım saat beraber ağladık..O sustu ben susamadım..Eşim geldi hemen kafasında hiç bir kızarıklık yoktu sırt üstü düşmüş şükürler olsun..Çok hareketlendi çook ,oturmuyor bile artık hemen emekleme pozisyonuna geçiyor günde en az iki kere düşme tehlikesi geçiriyor hemde elimin altındayken ,çok dikkat etmek lazım bebelere..
Sağol canım inşallah.Geçmiş olsun, en kötü gününüz bu olsun.
Canım zeytinyağı sürüyorum çok katı o yüzden yapamiyor 6.gun olduğu için sanırım biraz önce yine yaptı sıvıydı amaCanım psikolojik olabilir bizimkiyi sünnet ettirdik taa cumartesiye kadar kendini kasiyodu doktorla konuştum psikolojik dediydi hala canı yanacak zannediyomus neyseki geçti arada tuvalete götürüp bi on dakika coktursenmi belki işe yarar öncesinde zeytinyaği sursen
Bizde de durum benzer ama 1 aylıkken çatlak oldu çok uzun sürede geçti onun etkisinden çıkamadı sanırım. Bn ıkındığını sanıyorm o galiba tutuyo 2-3 gün sonra z.yağı veriyorum poposuna mecburen yapıyo hem de çok ama ilk yaptığı, tuttuğu olduğu için çok katı arkadan sıvıya yakın kıvamlı geliyo. Ama bol su içir cnm
aynı cvbı verecektim. Bu arada @tatlilavinya cnm yanlış anlama sakın ama başla bence ek gıdaya alışsın. Anneler tabiki daha iyi bilirler kendi bebekleri için ama anladığım kadarıyla etrafındakiler de sana amaaan boşver daha verme diyolar ama diyosun ya sudan tıkandı diye ek gıdanın pütürü vs alışması için zaman geçiyo biraz geç kalıyosun bence bi de artk bebişin ihtiyacı var. Yoğurt, meyve ve sebze yemeli. Çoğumuz kıymaya bile başladık alışma süresinde zorlanırsın çünkü büyüdükçe itiraz ve şekli değişiyo. Bnm oğluş ilkdefa yediği bişeyi beğenmediyse ayağıyla falan itiyo :) nacizane tavsiyem artk yesin oğluş başka şeyler. Çünkü yok alerjik mi yok 3 gün kuralı vs süreçleri uzun mesela patates havuca kerevizi 1 hafta sonra ekledim diğerleri de öyle. Akıl vermek gibi olmasın sakın yanlış anlama beni cnm
Bnmki biberonla da içiyodu cnm da alıştırma bardağı aldım hem dişini kalıyo hem de içiyo ama alışamadı tam çekince çok geliyo
elbısem fotoda yarım tam boy foto degıl ayy heyecanlandım canım tüm güzel fotolar kendı evımde elıme Gecdı olesıne paylaşayım dedım
Bu da gelin ben :)
Bugün bebeğim mama sandalyesi nden düştü nasıl düştü hala anlamadım çünkü sandalye büyük 2-3 yaşında bile oturabileceği bir sandalye oturuyordu iki dakika mutfağa geçtim güm diye ses geldi baktım bebeğim yerde hıçkıra hıçkıra yarım saat beraber ağladık..O sustu ben susamadım..Eşim geldi hemen kafasında hiç bir kızarıklık yoktu sırt üstü düşmüş şükürler olsun..Çok hareketlendi çook ,oturmuyor bile artık hemen emekleme pozisyonuna geçiyor günde en az iki kere düşme tehlikesi geçiriyor hemde elimin altındayken ,çok dikkat etmek lazım bebelere..
Benimkine de ilk su verdiğimizde aynı tepkiyi almıştık. İstemiyor demekki dedik bıraktık. Şurda 2 haftadır falan adam gibi su içiyor oğlum. 1 hafta sonra 8.ayını dolduracak benimki. Su bardağıyla alıştırdım ben. O alıştırma bardaklarıyla içememişti. Karşısında önce ben içiyorum sonra içermisin diye soruyorum ona uzatıyorum içecekse içiyor. Zorlamadı 2.denememizde çok şükür. Bu aralar havalar sıcak ya pek reddetmiyor.
Sağol canım benim ,Allah a şükür.Canım geçmiş olsun yaa çok şükür bisey olmamis
cidden yarıyorsa denerim canım çok saol
Kaka konusu çok sıkıntılı olmaya başladı. Geçen gün sabah ve akşam fındık büyüklüğünde çok katı yaptı. Mamasına ara sıra zeytinyağı koyuyorum.
Dünde canını çok yaktım( poposunda hafif çatlak var ve popo arası kıpkırmızı bende bepanten sürDüm çok yaktı çook ağladı yavrum aslında Dr bunun için krem verdi onları niye sürmediysem çok kızdım kendime çok
değişik konseptler bulursak haber verlim ankaradaydın galiba yanlış hatırlamıyorsamKendi tarafım ve arkadaşlarımla kendi evimde kutlayacağız kurbandan sonra
Doğumgünü kurban Bayramının 4. Günü ne denk geliyo o zaman kV de olucaz ve onlarla da orada kutlayacağız burda normal bi kutlama olur
Evimde konseptli yapacağım:) yavaş yavaş düşünmek lazım aslında
gün aşırı ben bir tane gün kaysısı bir tanede hurmayı az suda kaynatıp süzgecten geçirip kahvaltılarında ılık veriyorum çok şükür kaka sorununu çözdük bir daha tekrarlamasıncidden yarıyorsa denerim canım çok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?