2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Benım oğlanda bugun kabız canım Insallah Büyüdükçe duzelır bızım bebıslerde,sen ben dedıyım pozısyonu denedın mı canım bebek Ozmn DAhA kolay cıkRtıyo

Kızlar dün ilk kez Semiz otu vereyim dedim. Gece çok rahatsız eti kızımı. Gece uykusuna 9-10 gibi rahatça geçerken 11 de ağlaya ağlaya uyudu. Ve Gece her saat başı uyandı. Karnı tok altı temizdi. Netten bakTİM 8. Ayda verilir yazıyordu

Gözakları maviye dönmüştü. Doktor büyük ihtimalle demir eksikliğindendir demişti. Değerleri normal çıktı. D vitamini eksikliği olabilir, sık sık güneşe çıkar dedi.
biz de demir ilaci kullanmiyoruz. ama eksiklik icin bir belirti de yok. bakalim ne olacak tahlillerde

ay ben de verdim dun. bir problem yasamadik ama vermeyeyim o zaman. ay bi dakka e biz 7yi doldurduk zaten. aman ne cabuk buyudu ya

Geçmiş olsun, en kötü gününüz bu olsun.

Canım zeytinyağı sürüyorum çok katı o yüzden yapamiyor 6.gun olduğu için sanırım biraz önce yine yaptı sıvıydı ama

Yvzbt canım bizimde öyle önce çok katı ıkınıyor çıkarmıyor sonra sıvılaşiyor canım ek gıda verdiğim zaman su iciriyorum içmiyor fazla sevmiyorum birden çekiyor genzine kaçıyor sürekli

Canım geçmiş olsun yaa çok şükür bisey olmamis

Canım denemediğim şey kalmadı evet bardağaatliyo su oolduğunu anlayınca buruşturup suratını bana bakiyo bunu bana ne veriyon der hibi

Canim yapiyosundur belki ama gunkurusu- armut ve irmikle muhallebi yapiyorum bn. O baya yumusatiyo kakayi..

değişik konseptler bulursak haber verlim ankaradaydın galiba yanlış hatırlamıyorsam

gün aşırı ben bir tane gün kaysısı bir tanede hurmayı az suda kaynatıp süzgecten geçirip kahvaltılarında ılık veriyorum çok şükür kaka sorununu çözdük bir daha tekrarlamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…