- 28 Aralık 2015
- 391
- 1.126
- 33
herkesin bir sinavi var bu dunyada. Allah evlatlarindan yuzunu guldursun canim. emeginin sabrinin karsiligini onlarda gostersin insallahInsallah canimm evde kimsede huzur bırakmadı
eheh yani neymis 55 pek de erken degilmisBi arkadaşımın annesi 14 yaşında evlenmiş 15 de arkadaşımı doğurmuş arkadaşımda 21 yaşında anne olunca annesi 36 yaşında anneanne olmus oldu :) kadın ölüyodu torunum da torunum diye
Âmin canım insallah elbette sabrın sonu selamet olacak birgün Allah biliyoya ben ağzımdan kotu soz çıkacak diye korkuyorum kendisi de biliyo butun evlatlarım incitti gelinlerim incitti bi sen incitmedin beni diyo ama gel git akıllı isteherkesin bir sinavi var bu dunyada. Allah evlatlarindan yuzunu guldursun canim. emeginin sabrinin karsiligini onlarda gostersin insallah
canim benim gercekten cok takdir ettim seni. onu kirmaktan hala korkuyor olman hala ozenmen ozunde ne iyi biri oldugunu gosteriyor. helal olsun. bazen insanlar kendilerinden memnun olmasalar bile degisemezler kolay degil degismek. o da keske daha iyi bir hayat yasasa kendiyle mutlu olabilse insanlara muhtac degil insanlarla mutlu yasasa ama iste fıtrat. .Âmin canım insallah elbette sabrın sonu selamet olacak birgün Allah biliyoya ben ağzımdan kotu soz çıkacak diye korkuyorum kendisi de biliyo butun evlatlarım incitti gelinlerim incitti bi sen incitmedin beni diyo ama gel git akıllı iste
Tesekkur ederim canım söylediğin gibi fıtrat ve o bencil biri ne yazikkicanim benim gercekten cok takdir ettim seni. onu kirmaktan hala korkuyor olman hala ozenmen ozunde ne iyi biri oldugunu gosteriyor. helal olsun. bazen insanlar kendilerinden memnun olmasalar bile degisemezler kolay degil degismek. o da keske daha iyi bir hayat yasasa kendiyle mutlu olabilse insanlara muhtac degil insanlarla mutlu yasasa ama iste fıtrat. .
Bi arkadaşımın annesi 14 yaşında evlenmiş 15 de arkadaşımı doğurmuş arkadaşımda 21 yaşında anne olunca annesi 36 yaşında anneanne olmus oldu :) kadın ölüyodu torunum da torunum diye
Şuna bak ya inanmıyorum kıyameti koparsaydinŞöyle ki canım ben sexaryadan çıktım odaya geldim odanın tuvaletine goturup benden önce o emzirmis ben odaya geldiğimde zangir zangir titriyodum hiçbirşey hatırlamıyorum enson 4 aylıkken emzirirken yakaladim tartıştık o zaman öğrendim ki nerde fırsat bulduysa emzirmis
benim annem 48 yaşında annane oldu. eheh hangi arkadaslarmis genc diyen bize gonder
Aa ben hatirlamadim, ne dedi oylece ben emzirmek istiyorum mu dedi, ne tepki verdin?
Amac neymis? Gitsin baskasin emzirsimtovbe yaa
Sevmesi benim hosuma gidiyor sevsin tabii ki torunu, annemler de cilgin gibi seviyorlar, sonucta anneleri biziz.
Ama rol calmasinlar
bu arada kv demisken , benimki aslinda babane olmak icin kendini genc goruyor. Arkadaslari faLan genc yasta babane oldun diyorlarmis.insanlar bakiyormus anne olmak icin yasli, babane olmak icin genc diye dusunuyorlarmis ( yorumu bu)
Hazir degildi sanirim.yas 55
Bi arkadaşımın annesi 14 yaşında evlenmiş 15 de arkadaşımı doğurmuş arkadaşımda 21 yaşında anne olunca annesi 36 yaşında anneanne olmus oldu :) kadın ölüyodu torunum da torunum diye
Allahım inş iyi bi anne olurum ve çocuklarım da beni çok sever bana düşkün olur diye dua etmişliğim var da yanından her geçişimde ayaklarıma kapansın demişliğim yokgerçi onun derdi ayağıma kapanmak değil terlikler ama olsun yirim yirim
Ilkini :) Allah soyletti ikincisini napiyo olacaksin acabaBen 36 da ilkini kreşe gönderiyor olucam hala
Adabiyla siseydiOlucağı buydu
Ilkini :) Allah soyletti ikincisini napiyo olacaksin acaba
Hadi insallah bunu da Allah söyletmiştir belki :)Ahh ah ikinci mevzusu kanayan yaram. Mecbur yapcaz. Hem bi kızım olur belki
Hadi insallah bunu da Allah söyletmiştir belki :)
Benm annemde 45 kvde 48benim annem 48 yaşında annane oldu. eheh hangi arkadaslarmis genc diyen bize gonder
Uf iste en çok korktugm şeyTabi vakitli gelsin şimdi dedik diye yarın yoldayım demesin bize
Ya ne iğrenç bi durumŞöyle ki canım ben sexaryadan çıktım odaya geldim odanın tuvaletine goturup benden önce o emzirmis ben odaya geldiğimde zangir zangir titriyodum hiçbirşey hatırlamıyorum enson 4 aylıkken emzirirken yakaladim tartıştık o zaman öğrendim ki nerde fırsat bulduysa emzirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?