2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

herkesin bir sinavi var bu dunyada. Allah evlatlarindan yuzunu guldursun canim. emeginin sabrinin karsiligini onlarda gostersin insallah
Âmin canım insallah elbette sabrın sonu selamet olacak birgün Allah biliyoya ben ağzımdan kotu soz çıkacak diye korkuyorum kendisi de biliyo butun evlatlarım incitti gelinlerim incitti bi sen incitmedin beni diyo ama gel git akıllı iste

canim benim gercekten cok takdir ettim seni. onu kirmaktan hala korkuyor olman hala ozenmen ozunde ne iyi biri oldugunu gosteriyor. helal olsun. bazen insanlar kendilerinden memnun olmasalar bile degisemezler kolay degil degismek. o da keske daha iyi bir hayat yasasa kendiyle mutlu olabilse insanlara muhtac degil insanlarla mutlu yasasa ama iste fıtrat. .

Tesekkur ederim canım söylediğin gibi fıtrat ve o bencil biri ne yazikki

Allahım inş iyi bi anne olurum ve çocuklarım da beni çok sever bana düşkün olur diye dua etmişliğim var da yanından her geçişimde ayaklarıma kapansın demişliğim yok gerçi onun derdi ayağıma kapanmak değil terlikler ama olsun yirim yirim

Şuna bak ya inanmıyorum kıyameti koparsaydin

Önce likle şu fıtrat olayını bi geçin arkadaşlar herkez degisebilir yeterki istesin haa delilik başka bişey Allah akıl sagligimizi korusun..

Bişey demedi ama bisoru gibi bende defalarca kucaginda yakaladim beni de em diyodu oğlana şakayla karisik bu bile mide bulandiriyor uyutucam ayagina surekli bebeği alip alip memesine dayiyordu oğlum büyüdü şimdi kucaga sigmiyor çok şükür bide ayakta sallanmaya alisti o salliyamiyor ayaklari aciyor yuuuppiiiiii

Bi arkadaşımın annesi 14 yaşında evlenmiş 15 de arkadaşımı doğurmuş arkadaşımda 21 yaşında anne olunca annesi 36 yaşında anneanne olmus oldu :) kadın ölüyodu torunum da torunum diye

37 yasindqyim toruna hazir degilim lütfen

Terlik düşmanları benimki de öyle emekliycek sanırım terliğin pesindeyken ama aman düşkün olmasin gitsin hayaini yasasin yurt dislarini gezsin.

Ya ne iğrenç bi durum babaanne Nasıl torununu emzirir, koca bi aptallık ve cahillik örneği!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…