Sen baktırmadı yani yarın hemen baktırayim inşallah..Arkadasim baktirmisti gecen parmaktan bakti anlamadi bile dedi. Eger oyle bakmazsa uyaririm zaten. Yaktirmam cocugun canini
Canım siznde dişinz hayrlı olsun darısı bize inşSağol cnm inşllh siz de görün :))
manisali misin canim. ben manisa da uni okudum. manisa fanatiklerindenim. aynı alide mesir cayi icmek en buyuk zevkimdi. bundan sonraki tayin yerimiz % 99 manisa.Yok Manisa bacım otun bağrından koptum geldim,21 yıl ot ve haşlanmış et yedim bõøögggg
Baya zayifmissinBoy 168 kilo 55 di damarlarım sayılıyordu çok zayıftım.
Arkadasin kizi da boyle gidiyor da seri degil tabi :)
Ben bu ay baktiracagim. 9.ayda bakiyorlarmis ama 2 kere yanmasin cani dedim.Sen baktırmadı yani yarın hemen baktırayim inşallah..
Aynı ali bizim mekan ya eşimle her izinde orda çay içeriz,memleketim çok güzel ve ucuz,çiğdem çıtlamaya,çay bahçelerinde gezmeye bayılırız..manisali misin canim. ben manisa da uni okudum. manisa fanatiklerindenim. aynı alide mesir cayi icmek en buyuk zevkimdi. bundan sonraki tayin yerimiz % 99 manisa.
Biz bugün girdik 9 a sağlık ocağı uzakta kaldı arabayla gitsem oğlan dururmu koltuğunda hiç denemedim eşimi bekliycem mecburen.Ben bu ay baktiracagim. 9.ayda bakiyorlarmis ama 2 kere yanmasin cani dedim.
Erken mi dogdu senin minik?Biz bugün girdik 9 a sağlık ocağı uzakta kaldı arabayla gitsem oğlan dururmu koltuğunda hiç denemedim eşimi bekliycem mecburen.
Evet anlatmıştım ya 4 eylüldü doğumun nst ye gittim 5-6 cm açılmışım suni sancıyla bir hafta önce doğdu.Erken mi dogdu senin minik?
Ay dogru ya :-/ uykum geldi zaar. Bugün yoruldum da zaten. Cok yürüdüm.Evet anlatmıştım ya 4 eylüldü doğumun nst ye gittim 5-6 cm açılmışım suni sancıyla bir hafta önce doğdu.
Benim ki futbolcu olacak babası balon tekmeletiyor habire bende boyu 180 cm olmadan futbol yasak diyorumesim gözlerini pitlatiyo Bakalim güzelim ya market restoran sandaletsiz zor yani,evimin önünde kocaman yuruyus parkuru var ortası komple çim çıplak ayak hep orda babası top koşturur ona zaten yapma desemde yapar zaten,adamın söylediklerimi tersten yapma gibi bir adeti var
Zayıflamak için mi yürüdün git yat dinlen guzelim ,bende yatcam şimdi tel kapancak şarj ım bitiyo..Ay dogru ya :-/ uykum geldi zaar. Bugün yoruldum da zaten. Cok yürüdüm.
Ay maşallah ona :)Ay şarjım bitiyo söylemeyi unuttum benimki bugün popo üstü ilerlemeye başladı ya dayısı gibi emeklemiycek popo üstü gidecek herhalde heryere ,çok sevindirik oldum gözlerim doldu ya
Her piknikte eşimde gezdirip çim yolduruyor bol bol mıntıka temizliği yaptırıyorAma hazır çim bulmuşken çime çıplak ayak bassın bi miniğin ya. Bizim oğlanı çıplak ayak çime bastırdık o kadar hoşuna gitti kigerçi ilk huylandı, koşar adım ilerledi ama alışınca da kıyameti kopardı ki çorabını giymiycekmiş.. Beyfendi parmaklarını sıkı sıkı kapayıp ayaklarını büktü resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?