2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Oku oku bitmedi mübarek kaç gündr giriyorum vakit bulunca tüm vaktm yazdıklarınızı okumakla geçiyo tam bişy yazıyım diyorm benm kız mızmızmz neyseki şimdi derin bir uykuda sıpam e sayfalarıda atlaya atlaya okudum benim kız 2 gündr sürünmeye başladı komando gibi gidiyor

Hepinize tesekkur ederim gunaydin kizim sabaha kadar agladi uyuyo sonra bagira bagira agliyo sakinlestiriyoruz uyuyo tekrar basliyo asiri terliyo disten degilmi acaba gazi yok kakasi duzenli yapiyo caresiz hissediyorum
Geçmiş olsun canım benim kızda 4 gece böyleydi sonra dişi çıktı diştenmiş

Hepinize tesekkur ederim gunaydin kizim sabaha kadar agladi uyuyo sonra bagira bagira agliyo sakinlestiriyoruz uyuyo tekrar basliyo asiri terliyo disten degilmi acaba gazi yok kakasi duzenli yapiyo caresiz hissediyorum
Tarifin karın ağrısına benziyor canım geçmiş olsun biran evvel düzelir inşallah.

Yaaaa noldu ben hala soklardayim söyleyemedim de kv gitti bugun
Gözün aydın canım

Kız sevinçten bütün evi sildim supurdum çamaşır topladım astım 3 çeşit yemek yaptım hiç yorulmadım :)

Geçmiş olsun dua ediyorum hiç bir önemli hastalığı çıkmaz sıkıntı olmadan atlatırsınız inşallah
Dişin çıkması da ayrı bi sıkıntı uykusuzluk huzursuzluk mızmızlık...

Aslında ne kadar geç çıkarsa o kadar iyiymiş dişler daha sağlam olurmuş yetişkinliğinde. Kardeşim 15 aylıkken çıkarmış mesela
Biliyorum ama ana yüreği işte illa o incileri görmek istiyorum ağzında, huzursuzluğunada üzülüyorum..

Tesekkur ederim canim.

Kizlar kv veya annenizgile yemege gittiginizde bebeginize sofradaki yemekten yedirmeye calisiyorlar mi?

Gecmis olsun canim Allah saglik afiyet versin bebisine, insaallah bi rahatsizligi cikmaz kalan tahlillerde. Allah yardimcin olsun kolayliklar versin sana. Dikkat et kendine. Allah'a emanet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…