UmudumsunuzBen de 8,5 aylıkken ilk adetimi olmuş bulunmaktayım:)
Bnde ankaradayim baya ankarada varız goruselim artik yazda geliyoOlur tabi :) nerdesin ankarada? Sincandan gölbaşina gecti bizimkiler :)
Çok geçmiş olsun. Umarım huzursuzluğu geçer.
Geçmiş olsun canım
Hepinize tesekkur ederim gunaydin kizim sabaha kadar agladi uyuyo sonra bagira bagira agliyo sakinlestiriyoruz uyuyo tekrar basliyo asiri terliyo disten degilmi acaba gazi yok kakasi duzenli yapiyo caresiz hissediyorumCanim gecmis olsun uyur insallah gece
Geçmiş olsun canım benim kızda 4 gece böyleydi sonra dişi çıktı diştenmişHepinize tesekkur ederim gunaydin kizim sabaha kadar agladi uyuyo sonra bagira bagira agliyo sakinlestiriyoruz uyuyo tekrar basliyo asiri terliyo disten degilmi acaba gazi yok kakasi duzenli yapiyo caresiz hissediyorum
Tarifin karın ağrısına benziyor canım geçmiş olsun biran evvel düzelir inşallah.Hepinize tesekkur ederim gunaydin kizim sabaha kadar agladi uyuyo sonra bagira bagira agliyo sakinlestiriyoruz uyuyo tekrar basliyo asiri terliyo disten degilmi acaba gazi yok kakasi duzenli yapiyo caresiz hissediyorum
Günaydın güzelimGün aydın bugün bizesize de olsun kızlar
Gözün aydın canımYaaaa noldu ben hala soklardayim söyleyemedim de kv gitti bugun
Kız sevinçten bütün evi sildim supurdum çamaşır topladım astım 3 çeşit yemek yaptım hiç yorulmadım :)
Geçmiş olsun dua ediyorum hiç bir önemli hastalığı çıkmaz sıkıntı olmadan atlatırsınız inşallahMerhaba kızlar. Nasılsınız? Bebişler nasıl?
İşe başlayınca foruma giremez oldum. Çok yoğun geçiyor günler. Oğlumla evde geçirdiğim günleri çok özlüyorum. Oğlum en son böbrekten kum dökmüş kum ve enfeksiyon tedavisi almışti 1 hafta iğneler yapıldı. Çok ağrı çekti ağladı. Araştırmak için kan tahlilleri idrar tahlilleri sürdü. Yavrumun hem hastalıktan hem tahlillerden hem tedavi iğnelerinden çok canı yandı. Tahlillerinden birisi hariç diğerleri çıktı. Şimdiye kadarkilerde önemli bir hastalık değeri çıkmadı çok şükür. Sonuçların hepsi çıkınca asıl bir yol çizilecek. İnşallah önemli bir hastalık çıkmaz. Allahım kimsenin çocuğuna çaresiz dert hastalık vermesin. Buna şükür.
Oğlumun henüz dişi çıkmadı. Zaten şu aralar sıkıntısı var bir müddet daha çıkmasa iyi olur. Bir de diş huzursuzlugu yaşamasın kuzum. Nerdeyse desteksiz oturuyor gibi. Sürekli dikilmek ve adım atmak istiyor. Dönmeler ,yuvarlanmalar, sürünerek istediği yere gitmede çok hızlandı. Yarı emekliyor gibi. Yattiğı ve oturduğu yerden eşyalara tutunarak kendini kaldırıyor. Herşeyi almak istiyor. Televizyon hiç izletmiyoruz doğduğundan beri, 2 kez misafirlikte çok kisa süre izledi. Evde telefonları saklıyoruz,almak istiyor,vermeyince kıyameti koparıyor. Ek besinlere alıştı. Keyfi yerindeyse ağrısı yoksa güzel yiyor. Yoksa yedirmek için ne numaralar yapıyoruz bi görseniz gülersiniz . Sürekli bizim yediklerimizden istiyor. Pürelerden sıkıldı sanki, çiğnenecek şeyleri seviyor. Ekmek, köfte veriyorum artık korka korka. Ağzımda birşey görse hemen ağzıni açıyor, kucağımdaysa çeneme, ağzıma , elime yapısiyor. Hastalanmasa daha iyi yiyecek de ağrısi olunca iştahı olmuyor. Tekrar emmeye başlamıştı. Belki işe başladığımdan belki agrılarından dolayı 2 haftadır yine emmiyor. Sağıp veriyorum ama sütüm iyice azaldı. Meşhur uykularımız devam ediyor. Gece uyuyor ama çoğu kez 8-10 kez uyanıyor. Su , süt,mama verip, beşiğinde yerini düzeltip, üstünü örtüp yatırıyorum. O uyanmasa da alışmışim ben her saat bazen yarım saatte bir uyanıyorum artık. Yavrum belki de böbreğindeki kum dökmesinden çok uyanıyor doğduğundan beri.
Neyse kusura bakmayın uzun oldu. Epeydir yazamadım birikti. Daha çok şey var da vakit yok. Fırsat buldukça gelirim foruma. Burasını ve sizleri seviyorum. Kimseye anlatamadıklarimı anlatıp paylaşıp rahatlıyorum. Iyi ki varsınız.
Aslında ne kadar geç çıkarsa o kadar iyiymiş dişler daha sağlam olurmuş yetişkinliğinde. Kardeşim 15 aylıkken çıkarmış meselaBi bizim dişimiz çıkmadı, her sabah umutla bakıyorum ağzına yok yok anlamadım
Biliyorum ama ana yüreği işte illa o incileri görmek istiyorum ağzında, huzursuzluğunada üzülüyorum..Aslında ne kadar geç çıkarsa o kadar iyiymiş dişler daha sağlam olurmuş yetişkinliğinde. Kardeşim 15 aylıkken çıkarmış mesela
Dişleri çıkmadan evvel sebepsiz ishalleri olmuşmuydu sizde?Aslında ne kadar geç çıkarsa o kadar iyiymiş dişler daha sağlam olurmuş yetişkinliğinde. Kardeşim 15 aylıkken çıkarmış mesela
Tesekkur ederim canim.Geçmiş olsun canım.
2 çeşit krem kullanıyoruz biri kaşıntı için ayrıca nemlendirici de içeriyor. Kızımın da kremi sürmediğim zaman kaşıntısı oluyor. Kremi adı bioderma atoderm. Anında kaşıntıyı kesiyor
Diğer krem ise egzema döküntüleri çıktığı zaman sürüyorum coresatin pembe kutulu olan
Bizim de cikmadi üzülme :) ben gec cikarmisim, bana mi benzedi disleri diye bekliyoz bakalim.Bi bizim dişimiz çıkmadı, her sabah umutla bakıyorum ağzına yok yok anlamadım
Benimki 28 inde 9 a girdi hayırlısı bakalım, sağol canım vaktini bekliyor demekki..Bizim de cikmadi üzülme :) ben gec cikarmisim, bana mi benzedi disleri diye bekliyoz bakalim.
Gecmis olsun canim Allah saglik afiyet versin bebisine, insaallah bi rahatsizligi cikmaz kalan tahlillerde. Allah yardimcin olsun kolayliklar versin sana. Dikkat et kendine. Allah'a emanet.Merhaba kızlar. Nasılsınız? Bebişler nasıl?
İşe başlayınca foruma giremez oldum. Çok yoğun geçiyor günler. Oğlumla evde geçirdiğim günleri çok özlüyorum. Oğlum en son böbrekten kum dökmüş kum ve enfeksiyon tedavisi almışti 1 hafta iğneler yapıldı. Çok ağrı çekti ağladı. Araştırmak için kan tahlilleri idrar tahlilleri sürdü. Yavrumun hem hastalıktan hem tahlillerden hem tedavi iğnelerinden çok canı yandı. Tahlillerinden birisi hariç diğerleri çıktı. Şimdiye kadarkilerde önemli bir hastalık değeri çıkmadı çok şükür. Sonuçların hepsi çıkınca asıl bir yol çizilecek. İnşallah önemli bir hastalık çıkmaz. Allahım kimsenin çocuğuna çaresiz dert hastalık vermesin. Buna şükür.
Oğlumun henüz dişi çıkmadı. Zaten şu aralar sıkıntısı var bir müddet daha çıkmasa iyi olur. Bir de diş huzursuzlugu yaşamasın kuzum. Nerdeyse desteksiz oturuyor gibi. Sürekli dikilmek ve adım atmak istiyor. Dönmeler ,yuvarlanmalar, sürünerek istediği yere gitmede çok hızlandı. Yarı emekliyor gibi. Yattiğı ve oturduğu yerden eşyalara tutunarak kendini kaldırıyor. Herşeyi almak istiyor. Televizyon hiç izletmiyoruz doğduğundan beri, 2 kez misafirlikte çok kisa süre izledi. Evde telefonları saklıyoruz,almak istiyor,vermeyince kıyameti koparıyor. Ek besinlere alıştı. Keyfi yerindeyse ağrısı yoksa güzel yiyor. Yoksa yedirmek için ne numaralar yapıyoruz bi görseniz gülersiniz . Sürekli bizim yediklerimizden istiyor. Pürelerden sıkıldı sanki, çiğnenecek şeyleri seviyor. Ekmek, köfte veriyorum artık korka korka. Ağzımda birşey görse hemen ağzıni açıyor, kucağımdaysa çeneme, ağzıma , elime yapısiyor. Hastalanmasa daha iyi yiyecek de ağrısi olunca iştahı olmuyor. Tekrar emmeye başlamıştı. Belki işe başladığımdan belki agrılarından dolayı 2 haftadır yine emmiyor. Sağıp veriyorum ama sütüm iyice azaldı. Meşhur uykularımız devam ediyor. Gece uyuyor ama çoğu kez 8-10 kez uyanıyor. Su , süt,mama verip, beşiğinde yerini düzeltip, üstünü örtüp yatırıyorum. O uyanmasa da alışmışim ben her saat bazen yarım saatte bir uyanıyorum artık. Yavrum belki de böbreğindeki kum dökmesinden çok uyanıyor doğduğundan beri.
Neyse kusura bakmayın uzun oldu. Epeydir yazamadım birikti. Daha çok şey var da vakit yok. Fırsat buldukça gelirim foruma. Burasını ve sizleri seviyorum. Kimseye anlatamadıklarimı anlatıp paylaşıp rahatlıyorum. Iyi ki varsınız.
Gazini rahat cikariyorum kabizlik da yok dişe bagliyoruz hep kulagmi baktirsak acabaTarifin karın ağrısına benziyor canım geçmiş olsun biran evvel düzelir inşallah.
Goruselim tabi :) bakiyorum bazi topiktekiler veya gruptakiler hep bulusuyor hevesleniyorum :)Bnde ankaradayim baya ankarada varız goruselim artik yazda geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?