2015 Eylül Anneleri Zayıflıyor!!

merhaba bayanlar 22 eylülde dogum yaptım 150 boyundayım şuan 63.4 kiloyum 57 ile hamile kaldım 70 ile dogum yaptım dogumdn sonra verdiklerimide aldım :)) sonra kiloan son 15günde çatladımda çatladım :)) neyseki onlara cözüm buldum inşallah kiloyada bulurum
sizinle bende zayıflarım inşallah..bu arada cuma yarışmalarınada üyeyim.

Nasil çözüm buldun anlat hele. Bir de rejim sutunu azaltti mi emziriyor musun adet oldun mu?

Nasil çözüm buldun anlat hele. Bir de rejim sutunu azaltti mi emziriyor musun adet oldun mu?
Bitkisel bir sprey aldım aslında bebegimin konaklrı için almıştım sonrada catlaklardada kullanıldıgını ögrendim yanında kremide var onları cok düzenli olmasada 1 aydır kullanmaya basladım ve faydasını göryor gibiyim hafiften sönmeye başladı kızarıklıkları hafifledi. Hatta bu kremi aldıgım üyelik bana maddi destekte kazanmamı sagladı.Rejim yaptıgım söylenemez aslında zaten cok yemiyorum fakat hareketsizlikten veremiyorum kilo. Ben emzirmiyorum zaten bebegim emmedi benim 3. Aydada tamamen bitti sütüm sagarak vermeye calıstım hep oda cok degildi zaten mama ile besledim şimdide yavastan ek gıdaya gectim ama pek yemiyor kuzum cok hareketli birde kilo tutmuyor yavrucan Adet oldum evet gecen ay yani 5. Ayda

Ben olmadim henüz benim catlaklar soldu. Eger gecirirse baya bende kullanirim olmadi. Ben hala emziriyorum yemek isini duzene sokup suyu arttirip spora baslayacagim bakalim. Dana gibi hissediyorum kendimi. 5 ortak girer :-/

Ben olmadim henüz benim catlaklar soldu. Eger gecirirse baya bende kullanirim olmadi. Ben hala emziriyorum yemek isini duzene sokup suyu arttirip spora baslayacagim bakalim. Dana gibi hissediyorum kendimi. 5 ortak girer :-/
Benimki hep kırmızıydı catlaklar cok fenaydı ya

Benim 37. Haftaya kadar yoktu birşeyim sonra cok ödemlendim ondan sonra oldu tamamen catlaklar göbek altım full
3 ay kala basladi minik minik ama ck cok da yok hani gobek deligi hizasinda ve etrafinda yanlarda da yok öyle

Bugünde tartılıyormuyz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…