Altda ustde canım ama 84 85 gıbı durmuyorum sadece ama malumunuz kılo bakımından sısmanım sadece görüntüÜst demisende de alt yok
Onlar da gidecekAltda ustde canım ama 84 85 gıbı durmuyorum sadece ama malumunuz kılo bakımından sısmanım sadece görüntüokadar göstermıyorum
Nasil çözüm buldun anlat hele. Bir de rejim sutunu azaltti mi emziriyor musun adet oldun mu?merhaba bayanlar 22 eylülde dogum yaptım 150 boyundayım şuan 63.4 kiloyum 57 ile hamile kaldım 70 ile dogum yaptım dogumdn sonra verdiklerimide aldım :)) sonra kiloan son 15günde çatladımda çatladım :)) neyseki onlara cözüm buldum inşallah kiloyada bulurum
sizinle bende zayıflarım inşallah..bu arada cuma yarışmalarınada üyeyim.
Bitkisel bir sprey aldım aslında bebegimin konaklrı için almıştım sonrada catlaklardada kullanıldıgını ögrendim yanında kremide var onları cok düzenli olmasada 1 aydır kullanmaya basladım ve faydasını göryor gibiyim hafiften sönmeye başladı kızarıklıkları hafifledi. Hatta bu kremi aldıgım üyelik bana maddi destekte kazanmamı sagladı.Rejim yaptıgım söylenemez aslında zaten cok yemiyorum fakat hareketsizlikten veremiyorum kilo. Ben emzirmiyorum zaten bebegim emmedi benim 3. Aydada tamamen bitti sütüm sagarak vermeye calıstım hep oda cok degildi zaten mama ile besledim şimdide yavastan ek gıdaya gectim ama pek yemiyor kuzum cok hareketli birde kilo tutmuyor yavrucan Adet oldum evet gecen ay yani 5. AydaNasil çözüm buldun anlat hele. Bir de rejim sutunu azaltti mi emziriyor musun adet oldun mu?
Ben olmadim henüzBitkisel bir sprey aldım aslında bebegimin konaklrı için almıştım sonrada catlaklardada kullanıldıgını ögrendim yanında kremide var onları cok düzenli olmasada 1 aydır kullanmaya basladım ve faydasını göryor gibiyim hafiften sönmeye başladı kızarıklıkları hafifledi. Hatta bu kremi aldıgım üyelik bana maddi destekte kazanmamı sagladı.Rejim yaptıgım söylenemez aslında zaten cok yemiyorum fakat hareketsizlikten veremiyorum kilo. Ben emzirmiyorum zaten bebegim emmedi benim 3. Aydada tamamen bitti sütüm sagarak vermeye calıstım hep oda cok degildi zaten mama ile besledim şimdide yavastan ek gıdaya gectim ama pek yemiyor kuzum cok hareketli birde kilo tutmuyor yavrucan Adet oldum evet gecen ay yani 5. Ayda
Benimki hep kırmızıydı catlaklar cok fenaydı yaBen olmadim henüzbenim catlaklar soldu. Eger gecirirse baya bende kullanirim olmadi. Ben hala emziriyorum yemek isini duzene sokup suyu arttirip spora baslayacagim bakalim. Dana gibi hissediyorum kendimi. 5 ortak girer :-/
Zeytinyagladim da yagladim kendimi :-/ bilsem yerdimBenimki hep kırmızıydı catlaklar cok fenaydı ya
Benim 37. Haftaya kadar yoktu birşeyim sonra cok ödemlendim ondan sonra oldu tamamen catlaklar göbek altım fullZeytinyagladim da yagladim kendimi :-/ bilsem yerdim
3 ay kala basladi minik minikBenim 37. Haftaya kadar yoktu birşeyim sonra cok ödemlendim ondan sonra oldu tamamen catlaklar göbek altım full
Benımkılerde kırmızı canım ne kullandın paylaşırmısınBenimki hep kırmızıydı catlaklar cok fenaydı ya
hadi bakalım :)bende tartilcam gidiyom
Yazdım sana özeldenBenımkılerde kırmızı canım ne kullandın paylaşırmısın
Aynihadi bakalım :)
Pazartesileri tartiliyoruz :)Bugünde tartılıyormuyz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?