Laklak yaptigimiz kadar rejim yapsak yok olurdukGelirim gelmesine de grubun amacı dışındayım.
Sizden iyi muhabbet edecek kimi bulacağım
Ama arada muhabbete gelsem olmaz mı?
Laklak yaptigimiz kadar rejim yapsak yok olurduk
Arkalarından konusmak gibi olmasin da simdi bikini de giyemez bunlar bu sene anca etekli mayoGrup 1.si olcam inşallah olsun canım karpuzda yata yata buyur
Hayır arkadaş konuyu açtı ama hiç rastlamiyom listesine
Arkalarından konusmak gibi olmasin da simdi bikini de giyemez bunlar bu sene anca etekli mayo
Bence şalvarlar ancak girerler
baslycaam insallah kizlarrr cok yemiyorum ama diyet uygulamaya baslamadimm
Bu gazla yarin benle birkac kisi baslar bari
Grup 1.si olcam inşallah olsun canım karpuzda yata yata buyur
Hayır arkadaş konuyu açtı ama hiç rastlamiyom listesine
Arkalarından konusmak gibi olmasin da simdi bikini de giyemez bunlar bu sene anca etekli mayo
Baslayalim yarin ya destek oluruz birbirimize bari ya.baslycaam insallah kizlarrr cok yemiyorum ama diyet uygulamaya baslamadimm
Mutfak sağlam sonucta bahane yokAyy tam msjlari okuyayim da bi cvp yazayim diyodumevde iki banyo kirildi dokuldu anam heryer heryerde.. Paso lahmacun fast-food falan takiliyorum
varimmmm tmm canim basliyalimmBaslayalim yarin ya destek oluruz birbirimize bari ya.
Mutfak sağlam sonucta bahane yok
Tamamvarimmmm tmm canim basliyalimm
Çoğunluğa uydun yaniAhahahevde 5-6 kisi calisiyo kendime yaparsam onlara da yapmam gerekir kis caktirma
Çoğunluğa uydun yaniyarin baslayalim ya. Heryer indirimde hicbirsey alasim yok varda yok
kac beden giyiyosun canimÇoğunluğa uydun yaniyarin baslayalim ya. Heryer indirimde hicbirsey alasim yok varda yok
kac beden giyiyosun canim
Alt ust degisti bu ara. Alt 38 üstü bilmiyom kavuşmuyor düğmeler.kac beden giyiyosun canim
Yelek giydim bugün. Ince 2 hirka aldim yaza biri biraz darimsi olduBaslayalim bence de.. Yaz geliyo.. Popolari kapatacak hirka da giyilmez artikhavalar isiniyo yuruyuse cikmak en iyisi
Alt ust degisti bu ara. Alt 38 üstü bilmiyom kavuşmuyor düğmeler.
Üst demiBende Ayıptır söylemesi 44-46
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?