2015 Eylül Anneleri Zayıflıyor!!

Bugunki menü 1 haslama yumurta peynir 1 domates 1dilim kizarmis ekmek baya bi roka :) ara ogün kacamak yok bakalim canim birsey istedikce su
Ben bu sabah oğlan yumurtayı yedi şerefine sucuklu yumurta yaptım bi tane de poğaça götürdüm 1 mayısta düğün var kesin tombik gidicem bu gidişle

Merhaba sevgili kader arkadaslarim.

Catlamaktan bahsetmisken, ne kullandiniz da ise yaramadi? Yoksa ne surersen sur catlican varsa catliyor musun? Bunu merak ettim. 2.de isimize yarar.

Ben lierac kullandim sadece,catlak olmadi.gobek duzlesince cikarsa bilemicem

bebeem Y yesil zeytin kizlar benim annem,kv ve esim disinda herkes ayi muamelesi yapiyor.benim de psikolojim bozuldu artik.
Daha dun arkadasimdan elbise istedim.(magazada ben begenmistim o almisti.benim de gozum kaliyordu.bana versin istedim).
Sana olursa veririm dedi.o
Bunun gibi bir cok sey...iste arkadaslarim devamli ee tabi sen yeni dogum yaptin verirsin kilolari fln demeler

Bende hiç çatlak olmadı. Bepanthol losyon kullandım. Göbek olmasına rağmen çatlak yok. Göbeğimdeki çizgi geçmedi yalnız benim.

Size kötü haberim var. Arkadaşlar o çatlaklar hiç geçmeyecek sadece renkleri sönecek maalesef. Çünkü çatlaklar da aynı kesik gibi. Üst tabaka zarar görüyor bir nevi kesiliyor. Sadece zayıfladığınızda biraz kapanacak gibi olacak. akerdeon gibi düşünün işte

Kapatacam bende kendimi eve artik ayna da istemiyorum eve. Aynanin karsisinda oturdum simidim de benle oturdu

Yok tatlım geciyor merak etme kanıtlanmış ürün kullandıgımız öyle olsa kırmızılıklardakendiligşnden gecer giderdi kullanmaya baslayınca söndü ve başka bir kullanan arkadas tavsiyesiyle aldım bende. Gebelik lekeleri içinde ürünler var benim bildigim

Evet ne kullanırsan kullan çatlauacaksan çatlıyon :))

Bepanthol bende kullandım ama son 15 gün cok şişliğe vucut dayanmadı aldıgımda 13 kiloydu

Ben baştan beri zeytinyagı ve bebeyagı sürdüm hep bepanthene, bitkisel yaglardan badem kayısı kantaron kullandım düzenli olarak. Ve son 15 güne kadarda hiç sıkıntım yoktu o ara ödemlerim cok arttı ona baglı olarak sanırım catladım. Yoksa annemde ablamda dogum catlagı hiç yok

Cnm ben bebek yagi bazende vucut losyonu kullandim ozel bi krem almadim. Normalde de tenim cok kuru okdugu icin her dustan sonra krem kullanirim hamileligimdede sadece dus sonrasi kullandim. Son ayimda popomun kaba etleri ve belim hafif catladi ama dogumdan sonra onlarda gecti hic catlagim yok. Sanirim birazda genetik ablam 3 cocuk dogurdu hic catlagi yok ve gobegi sert hic sarkmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…