Benim aklım cuma yarışmasıyla karıştı pardın kızlar. 63.4 benimkiPazartesileri tartiliyoruz :)
Normalde öyle de kizlar kayipBenim aklım cuma yarışmasıyla karıştı pardın kızlar. 63.4 benimki
Ben bu sabah oğlan yumurtayı yedi şerefine sucuklu yumurta yaptımBugunki menü 1 haslama yumurta peynir 1 domates 1dilim kizarmis ekmek baya bi roka :) ara ogün kacamak yok bakalim canim birsey istedikce su
Ve 900 gram verdinBen bu sabah oğlan yumurtayı yedi şerefine sucuklu yumurta yaptımbi tane de poğaça götürdüm 1 mayısta düğün var kesin tombik gidicem bu gidişle
Kapatacam bende kendimi eve artik ayna da istemiyorum eve. Aynanin karsisinda oturdum simidim de benle oturdubebeem Y yesil zeytin kizlar benim annem,kv ve esim disinda herkes ayi muamelesi yapiyor.benim de psikolojim bozuldu artik.
Daha dun arkadasimdan elbise istedim.(magazada ben begenmistim o almisti.benim de gozum kaliyordu.bana versin istedim).
Sana olursa veririm dedi.o
Bunun gibi bir cok sey...iste arkadaslarim devamli ee tabi sen yeni dogum yaptin verirsin kilolari fln demeler
Kapatacam bende kendimi eve artik ayna da istemiyorum eve. Aynanin karsisinda oturdum simidim de benle oturdu
Yok tatlım geciyor merak etme kanıtlanmış ürün kullandıgımız öyle olsa kırmızılıklardakendiligşnden gecer giderdi kullanmaya baslayınca söndü ve başka bir kullanan arkadas tavsiyesiyle aldım bende. Gebelik lekeleri içinde ürünler var benim bildigimBende hiç çatlak olmadı. Bepanthol losyon kullandım. Göbek olmasına rağmen çatlak yok. Göbeğimdeki çizgi geçmedi yalnız benim.
Size kötü haberim var. Arkadaşlar o çatlaklar hiç geçmeyecek sadece renkleri sönecek maalesef. Çünkü çatlaklar da aynı kesik gibi. Üst tabaka zarar görüyor bir nevi kesiliyor. Sadece zayıfladığınızda biraz kapanacak gibi olacak. akerdeon gibi düşünün işte
Evet ne kullanırsan kullan çatlauacaksan çatlıyon :))Merhaba sevgili kader arkadaslarim.
Catlamaktan bahsetmisken, ne kullandiniz da ise yaramadi? Yoksa ne surersen sur catlican varsa catliyor musun? Bunu merak ettim. 2.de isimize yarar.
Ben lierac kullandim sadece,catlak olmadi.gobek duzlesince cikarsa bilemicem
Bepanthol bende kullandım ama son 15 gün cok şişliğe vucut dayanmadı aldıgımda 13 kiloyduBende hiç çatlak olmadı. Bepanthol losyon kullandım. Göbek olmasına rağmen çatlak yok. Göbeğimdeki çizgi geçmedi yalnız benim.
Size kötü haberim var. Arkadaşlar o çatlaklar hiç geçmeyecek sadece renkleri sönecek maalesef. Çünkü çatlaklar da aynı kesik gibi. Üst tabaka zarar görüyor bir nevi kesiliyor. Sadece zayıfladığınızda biraz kapanacak gibi olacak. akerdeon gibi düşünün işte
Evet ne kullanırsan kullan çatlauacaksan çatlıyon :))
Sen hamilemisinHangi aydan itibaren ne kullanmistin?
Ya bu ara bi anormal sislik var bende hava guzel diye evde tarzana bagladim hep ondan aslinda.Hahhahah bagimsizligini ilan etti diyorsun.
Hele yemek yiyince nasil sisiyor yaa
Cnm ben bebek yagi bazende vucut losyonu kullandim ozel bi krem almadim. Normalde de tenim cok kuru okdugu icin her dustan sonra krem kullanirim hamileligimdede sadece dus sonrasi kullandim. Son ayimda popomun kaba etleri ve belim hafif catladi ama dogumdan sonra onlarda gecti hic catlagim yok. Sanirim birazda genetik ablam 3 cocuk dogurdu hic catlagi yok ve gobegi sert hic sarkmadi.Merhaba sevgili kader arkadaslarim.
Catlamaktan bahsetmisken, ne kullandiniz da ise yaramadi? Yoksa ne surersen sur catlican varsa catliyor musun? Bunu merak ettim. 2.de isimize yarar.
Ben lierac kullandim sadece,catlak olmadi.gobek duzlesince cikarsa bilemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?