2015 Eylül Anneleri Zayıflıyor!!

Bi değişiklik yok gibi zaten şu ishal öncesi 2 öğün ek gıda veriyodum bu aralar pek yemiyo biraz zorlaniyom ama bugün 7 ay doldu 8e girdik artık 3 ogune çıkmalıyız yavaş yavaş cok kilo kaybi oldu cocugun
Cok az yiyorsun canim sutun azalmiyor mu??

Benim ilk hamilelegimde catlagim cok oldu neler neler yapmistim ama yine catladi sonrasında çok zayifladim sarkma da olmuştu bu dogumumda arkadaşım sagolsun dr u fiştiklemis kesmisler germisler bişeyler yapmışlar estetik namina :) dikişlerimi arkadaşım kendisi atmış :) odaya geçince basima gelmis ben ağrım var diye ölüyorum o da diyo ki valla özene bezene diktim rahat dur ani hareket falan etme seni gebertirim

Üzme kendini canım :/ toparlar zamanla inşallah

Hımmm böyle bi topic vardı dimi
Sevgili vatandaşlar, sizi doğru yola davet ediyorum. Yüce rabbimin bize verdiği kısırdır börektir kurabiyedir efendime söyliyim pilav olsun muhtelif tatlılar olsun, bu gb nimetlere sırt çevirmek bikini sevdasıyla simitlerden kurtulma sevdasıyla uzak kalmak sizlere yakışmıyor. Gelin hep beraber bu nimetlerden max fayda sağlayarak yağ hücrelerimizi sefaletten kurtaralım. Saygılar
Not: diyete başlayamamış bir dost

nerde o topic tam benlikmişş :)) neler söylüyorumm yareppim bir zamanlar bir poğaça bitiremeyen tek öğünle günü geçiren o xsmall kadın nerde :/ burda şu anda xlarge

yemiycim

Üzülme xxl olanlarımız da var laf aramızda yaww yiyemiceksem gözümde kalıcaksa ömür boyu şabanın cama ekmek banması gb ağzımın suları aka aka izleyeceksem niye para kazanıyoruz yahu
Madem ben zayıflayamıyorum kimse zayıflamasın
nerde o topic tam benlikmişş :)) neler söylüyorumm yareppim bir zamanlar bir poğaça bitiremeyen tek öğünle günü geçiren o xsmall kadın nerde :/ burda şu anda xlarge

Aaaa ne guzel olmus oyle.aslinda sezaryan olurken karin yaglsrini aldiran cok duydum ben.acaba mankenler boyle estetikler mi yaptiriyor

Alir canim tekrar merak etme.besleyici seyler verirsin.

Aaaa ne guzel olmus oyle.aslinda sezaryan olurken karin yaglsrini aldiran cok duydum ben.acaba mankenler boyle estetikler mi yaptiriyor
tabiki yaptırıyorlar canımm ıyy aklıma ahu tuğba geldi bizim serviste yatmıştıı estetik için patates çuvalı gibi olmuştu totosu da ortalığı yıkmıştı

Vay hain vayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…