Kizlar sabah tartildim ama foto cekemedim (telefon yukarda kalmisti)
An itibari ile 69.7 kg
sade kahve soyle bi profiterol olsa efendime soliimm sturbucks limonlu cheesecake
300 gram vermissinKizlar sabah tartildim ama foto cekemedim (telefon yukarda kalmisti)
An itibari ile 69.7 kg
sade kahve soyle bi profiterol olsa efendime soliimm sturbucks limonlu cheesecake
Bende onu benim degil mi yemiycem diye soyluyordum az önceGünaydın güzel Anneler yemeye ceviz tatlım naparsa yap yemiycez
Haha şey sşuna döndü vemiycem vermicem benim değilmi vermicem
Cikma cikma gel de ruhumuzu satmayiz sana amamadem sabote edemedim çıkayım bari burdan
Cikma cikma gel de ruhumuzu satmayiz sana ama
Bu bafta baslamasam baslayamazdim sanirsam yane umutlarla gelmiştim herkes tam adaptasyon maşallah. Benim plan işe yaramadı
70 hatirliyorumEn son 70.3 kg dim.. 600g vermisim
Hadi çık hadi çık içinde kalmasın yazık, sen bebiş emziriyosun daha hadi git de ye. Ye hadi ye ye
Ayy sanki içim bi kıpraştı hafiften gaza geldim gb oldu alalagidip bi simit yiyim de geçsin bari
O bizde de bitmiyor mübarek ne enerji varsa. Diş diyordum ilk zaman ama giden gelen de yok hani.Ayy valla bn gayet de lahmacunlari falan goturdum yani ama iste evde insaat var butun gun ayaktayiz. Bi de oglanin vizirtisi hic bitmiyo
Yiyip yiyip kilo verenler almadi o gazi bence biz oturalim da su icelimAyy sanki içim bi kıpraştı hafiften gaza geldim gb oldu alalagidip bi simit yiyim de geçsin bari
Valla billa yiyorum sabah sabah 2 poğaçayı götürdüm yine çaktırmadan
Bende oturmuyorum :-/ ama sanirim alper uyumusken az uyuyacagim. Ya da kitap mi okusamValla billa yiyorum sabah sabah 2 poğaçayı götürdüm yine çaktırmadanama hiç oturmuyorum ki hakediyorum ben yaa :/
uyu uyu :)Bende oturmuyorum :-/ ama sanirim alper uyumusken az uyuyacagim. Ya da kitap mi okusamuyuyayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?