- 10 Nisan 2015
- 446
- 523
- 23
Ufff benimde o cizgi gecmedi 6 ayda gecer dediler ama.hala duruyor. Yaza kadar gecse bari yoksa bikini falan giymem o cizgiyle cok kotu duruyorBende hiç çatlak olmadı. Bepanthol losyon kullandım. Göbek olmasına rağmen çatlak yok. Göbeğimdeki çizgi geçmedi yalnız benim.
Size kötü haberim var. Arkadaşlar o çatlaklar hiç geçmeyecek sadece renkleri sönecek maalesef. Çünkü çatlaklar da aynı kesik gibi. Üst tabaka zarar görüyor bir nevi kesiliyor. Sadece zayıfladığınızda biraz kapanacak gibi olacak. akerdeon gibi düşünün işte
Karpuz niyetine tartilabilirim yani nolmusMarkete mi ?
Amin darisi basimiza.Kac kilo kaldi?Merhaba 2015 güzel anneleri benim kızımda2015 eylül 8de salı günü doğdu ve bende bu güzellik yüzden çok kilolar aldım ama şuan 8.ci takımda kadınlar kulübünde zayiflamak takım şuana kadar 5kilo verdim inşallah hepinizde istediğimiz kilolarımıza kavuşuruz
Ben adet bile olamadimBu arada ancak firsatim oldu kk ya girmeye kizlar ve malesefff sali gunu 59.4 iken bugun 59.6 geldimadet donemime denk geldi ve tatlilari goturdum malesed
Merhaba sevgili kader arkadaslarim.
Catlamaktan bahsetmisken, ne kullandiniz da ise yaramadi? Yoksa ne surersen sur catlican varsa catliyor musun? Bunu merak ettim. 2.de isimize yarar.
Ben lierac kullandim sadece,catlak olmadi.gobek duzlesince cikarsa bilemicem
Bak şimdi haksızlık etme kendine.Karpuz niyetine tartilabilirim yani nolmus
Yok simdi gecen de dedim fistik olsam kaju olur bendenBak şimdi haksızlık etme kendine.
Karpuz değil , olsa olsa fıstık olursun
bebeem Y yesil zeytin kizlar benim annem,kv ve esim disinda herkes ayi muamelesi yapiyor.benim de psikolojim bozuldu artik.
Daha dun arkadasimdan elbise istedim.(magazada ben begenmistim o almisti.benim de gozum kaliyordu.bana versin istedim).
Sana olursa veririm dedi.o
Bunun gibi bir cok sey...iste arkadaslarim devamli ee tabi sen yeni dogum yaptin verirsin kilolari fln demeler
Sen hamilemisin
Ne guzel yaa, ablana da maasallah.su an 3 cocuk dogurmus ya gozumde cok buyuk insan.Cnm ben bebek yagi bazende vucut losyonu kullandim ozel bi krem almadim. Normalde de tenim cok kuru okdugu icin her dustan sonra krem kullanirim hamileligimdede sadece dus sonrasi kullandim. Son ayimda popomun kaba etleri ve belim hafif catladi ama dogumdan sonra onlarda gecti hic catlagim yok. Sanirim birazda genetik ablam 3 cocuk dogurdu hic catlagi yok ve gobegi sert hic sarkmadi.
Sabah kahvaltıs
3 kaşık kısır
2 kaşık közlenmiş patlıcan
Akşam
5 kaşık yayla çorbası
Bol salata
Bak şimdi haksızlık etme kendine.
Karpuz değil , olsa olsa fıstık olursun
Fistik dedin dedin de soyle bi fistik ezmesi olsa yesil yesil oofff
Daha çok vermem gereken kilolar var 99 kiloydum1bucuk ayda 5 kilo verdim hedef 70 inşallah bu motivasyon la bu pis kilplara Elveda diyeceğim inşallah canımAmin darisi basimiza.Kac kilo kaldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?