Bende bendee bende yapayımYarin yapayim ben. Ama yumurta da kirayim :) benimki yemez ki sade olursa.
Yap yap :) canim cekti benim de zatiBende bendee bende yapayım
Eki Görüntüle 1809115
Dün sabah tartılmıştım açken ama anca fırsat bulabildim 800 gr vermişim ama diyet yok, dikkat etmek yok çünkü ne bulursan ye var tekrar çünkü hazırlamaya vakit yok.. Hazır yemek var bi de zayıflamanın çaresi susmayan ve yerinde durmayan kıpırdak bi bebek :)
çorbadan korkma ben açlıktan bayılmak uzereysam evde bisey yoksa ancak çorbayerim2kase corba (cok guzel olmustu napim)
1dilim ekmek
Yarin birsey yapmyi dusunmuyorum yanina corbanin. Esim de sadece corba yesin aldik gittik ikimiz de :-/ bende 38e sigdim ama bol gelen pntolonum kpanmiyo sevinemedimBende yatiyom eşim gelince yicem hep geç yedigimden totom aldı başını gitti ama bugün 40 beden pantolona sığdırdim yuppiiiii
çorbadan korkma ben açlıktan bayılmak uzereysam evde bisey yoksa ancak çorbayerim
1 avuç tuzsuz sarı leblebi işini görür. Hem tıkıyor, hem de midenin gurultusunu alıyorSaat 4den sonra vuruyor basima resmen birseyler yiyesim geliyor o ara içerim olmadi 1 bardak.
Sen napiyon hic sesin cikmiyor basladin mi rejime nettin? Bir tek tatliyi mi kestin yoksa? Ki sana o da yeter.
Al tartiyi da gel artik yahu :)InsallH başarırım yarın dıyete başlıyorum ve 80olmadan foto atmıycam Buarada tartıda daha almadım
ya pisbogazlik mi emzirmeden kaynakli mi bilmiyorum ama leblebi de olsa taviz vermek istemiyorum kendime.1 avuç tuzsuz sarı leblebi işini görür. Hem tıkıyor, hem de midenin gurultusunu alıyor
1 avuç leblebinin içinde bebek içinde faydalı şeyler var. Sonuçta nohutun farklı bir şekliya pisbogazlik mi emzirmeden kaynakli mi bilmiyorum ama leblebi de olsa taviz vermek istemiyorum kendime.
Canım bebekle uğraşıyorum bu dönem bugun ppd testı fln yaptırdım kan verdırdım bıara evden çıkınca tartıyıda halletcem annemlerdeyım dıye fazla cıkamıyorum((((Al tartiyi da gel artik yahu :)
Olsun bunlari halletmissin ona sukur. Basladin mi rejime ki?Canım bebekle uğraşıyorum bu dönem bugun ppd testı fln yaptırdım kan verdırdım bıara evden çıkınca tartıyıda halletcem annemlerdeyım dıye fazla cıkamıyorum((((
Bugun yavaştan başladım ama yarın net daha ıstıkrarlı olcam Yapcam arkadaş ben bu kıloları vercem basarıcamOlsun bunlari halletmissin ona sukur. Basladin mi rejime ki?
Bugun yavaştan başladım ama yarın net daha ıstıkrarlı olcam Yapcam arkadaş ben bu kıloları vercem basarıcam
esim bir tane puf ye birsey olmaz dedi gittt pis seytan dedim yemeyecem
Ama bi an dusunmedim degil
Alpere verdim pufu. Renkli renkli bir de ses cikariyor kabinin icinde diye bir sevdi onuŞimdi böyle yımşak yımşak puf puf dermişimşaka şaka. Hadi bi bardak su iç yat bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?