2015 Eylül Anneleri Zayıflıyor!!

Dün sabah tartılmıştım açken ama anca fırsat bulabildim 800 gr vermişim ama diyet yok, dikkat etmek yok çünkü ne bulursan ye var tekrar çünkü hazırlamaya vakit yok.. Hazır yemek var bi de zayıflamanın çaresi susmayan ve yerinde durmayan kıpırdak bi bebek :)

Oo o da iyiymis rejimsiz kilo verme

Yarin birsey yapmyi dusunmuyorum yanina corbanin. Esim de sadece corba yesin aldik gittik ikimiz de :-/ bende 38e sigdim ama bol gelen pntolonum kpanmiyo sevinemedim

Saat 4den sonra vuruyor basima resmen birseyler yiyesim geliyor o ara içerim olmadi 1 bardak.
Sen napiyon hic sesin cikmiyor basladin mi rejime nettin? Bir tek tatliyi mi kestin yoksa? Ki sana o da yeter.
1 avuç tuzsuz sarı leblebi işini görür. Hem tıkıyor, hem de midenin gurultusunu alıyor

InsallH başarırım yarın dıyete başlıyorum ve 80olmadan foto atmıycam Buarada tartıda daha almadım

Canım bebekle uğraşıyorum bu dönem bugun ppd testı fln yaptırdım kan verdırdım bıara evden çıkınca tartıyıda halletcem annemlerdeyım dıye fazla cıkamıyorum((((
Olsun bunlari halletmissin ona sukur. Basladin mi rejime ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…