Kedidir kediYarım simit 1 haşlanmış yumurta 4 zeytin 1 ince dilim süzme peynir 2 fincan şekersiz çay ve 1 adet mutsuz anneyada aç diyelim
Sen bide annendesin. En iyisi onu da gaza getir o da başlasınKızlar kahvaltım:1tanecık sosısyarım dılım ekmek yoğurt.yarından sosısede elvedaaaaa
Bak bak çaktırmadan nasıl da vermiş 1 kiloyu darısı kalan kiloların başına :)Bu arada 64dun bi 64 bi 65 gosterdi onemsemedim. Ama bugun birkac kere ciktim 64 dedi
Bi daha tartilacam inanmadim benBak bak çaktırmadan nasıl da vermiş 1 kiloyu darısı kalan kiloların başına :)
Yarım simit 1 haşlanmış yumurta 4 zeytin 1 ince dilim süzme peynir 2 fincan şekersiz çay ve 1 adet mutsuz anneyada aç diyelim
Ankara havasına belli olmaz yaKahvaltı
1 buçuk haşlanmış yumurta
3 yeşil zeytin
Küçücük peynir
Ayy ben bu az yemeyle ve yuruyusle zayiflayamaxsam açlık grevine baslarim
Az önce oğlanı banyo yaptırdım cikmayayimmi bugün dışarı kizlar
Dimi ya. Zayif birini görünce bunun yerinde olsam ne yerim haaa diyorum :-/Nolurdu yani bende yiyip yiyip kilo almasaydim kitlikmi başlardı kuraklikmi olurdu nolurdu
tmm tmm bu gaz yeter sana :) bırakma sakın
Esime mesaj attim senin adina sevindim ama bende versem iyiydi diyor. Sanirim onu da safima cekecegim :)) bi de spora basladimmi ooohtmm tmm bu gaz yeter sana :) bırakma sakın
ben 51 kiloyken spor salonuna gidiyodum sıkılaşmak için bana sinir oluyorlardı hatta biri bana direk söyledi sen niye geliyosun buraya bizi deli etmek için mi yoksa gaza getirmek için mi ben senin yerinde olsam sabahtan akşama kadar yerim dediDimi ya. Zayif birini görünce bunun yerinde olsam ne yerim haaa diyorum :-/
Bende simdi icten ice bi gicik olmadim degilben 51 kiloyken spor salonuna gidiyodum sıkılaşmak için bana sinir oluyorlardı hatta biri bana direk söyledi sen niye geliyosun buraya bizi deli etmek için mi yoksa gaza getirmek için mi ben senin yerinde olsam sabahtan akşama kadar yerim dedi
Bende simdi icten ice bi gicik olmadim degil
Dimi ya. Zayif birini görünce bunun yerinde olsam ne yerim haaa diyorum :-/
Keske rejim oncesi yiyeydim azcikZayilayayim yani 53 olursam saralle kavanozuna kaşıkla gircem
Diyorum ya gunde 4 saat yapiyordum ben simdi nerdeeeasıl şimdi gerek spor salonuda mümkün değil :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?