Aynı ben... Ünv. bir arkadaşım vardı. 1 tencere yemekle 1 ekmek yerdi. Doymadım deyip bir de bir paket petibör yerdi. Yerdi de yerdi... ama 34 bedendi. Memeleri büyük görünsün diye de doğum kontrol hapı kullanırdı. O zamanlar ilaçlar şişiriyorduNolurdu yani bende yiyip yiyip kilo almasaydim kitlikmi başlardı kuraklikmi olurdu nolurdu
Olsun kilo sigaradan kolay sen en kolayını yapmissino zamanlar sigara içiyodum bide günde 6-7 fincan şekersiz sütsüz nescafe hem iştahsız yapıyodu beni hemde metebolizmayı hızlandırıyodu sigarayı iyi ki bıraktım bi dahada başlamam inşallah kahve içiyorum yine ama emziriyorum diye bir fincan içiyorum aslında daha fazla içebilsem bu kadar yemem
Aynı ben... Ünv. bir arkadaşım vardı. 1 tencere yemekle 1 ekmek yerdi. Doymadım deyip bir de bir paket petibör yerdi. Yerdi de yerdi... ama 34 bedendi. Memeleri büyük görünsün diye de doğum kontrol hapı kullanırdı. O zamanlar ilaçlar şişiriyorduGıcık olurdum. Eve gelince kıtlık çıkardı ya :)
Aynı ben... Ünv. bir arkadaşım vardı. 1 tencere yemekle 1 ekmek yerdi. Doymadım deyip bir de bir paket petibör yerdi. Yerdi de yerdi... ama 34 bedendi. Memeleri büyük görünsün diye de doğum kontrol hapı kullanırdı. O zamanlar ilaçlar şişiriyorduGıcık olurdum. Eve gelince kıtlık çıkardı ya :)
yaa bir zamanlar beğenmediğim hallerimin foğraflarını buldum şimdi onun 5 kilo fazlasına bile razıyımEki Görüntüle 1809295 Eki Görüntüle 1809296
Hic acimiyor da hala vuruyoryaa bir zamanlar beğenmediğim hallerimin foğraflarını buldum şimdi onun 5 kilo fazlasına bile razıyımEki Görüntüle 1809295 Eki Görüntüle 1809296
o zaman 51-52 kiloydum zaten ama kilolu hissediyodum çünkü normalde 47-48 kiloydum hep :) şimdi 68 im gerisini sen düşün gari bide beslemeler gibi saşlarımı 3 numaraya vurdurdumÇubuk kraker gibiymissin şimdi nasilsin at bi foto bakım pek kilo almış gibi durmuyonda
o zaman 51-52 kiloydum zaten ama kilolu hissediyodum çünkü normalde 47-48 kiloydum hep :) şimdi 68 im gerisini sen düşün gari bide beslemeler gibi saşlarımı 3 numaraya vurdurdumnasıl foto gösterem :/
acıyorum valla en cok da kendimeHic acimiyor da hala vuruyorbu halini mi begenmiyordun
sıpa uyusun da çekip atayım canım boydan yok hiç burdaDaha çok merak ettim şimdihadi at hadi at
Belki begenmistir seni kilolu kadin baska ele gelen hatun baska :)adam da demiyo ki hatun sen neydin ne oldun bi kendine gel bi az yee yok anam habire emziklisin ye dyip duruyo halbuki hiç sevmez kilolu kadıno bişey dese daha çok gaza gelirdim
Gayette hos olmus yüzün :) vucuduna birsey diyemeyecegim cunku bol cok anlamadim :-/Eki Görüntüle 1809299 Tlf da buldum bi tane üstüm bol gerçi ama. Ne kadar çökmüşum yaa ühüüü utanıyorum kendimdenAllah'tan kapandım da sacları kurtardım
düşün işte ne kadar genişşem artık :))Gayette hos olmus yüzün :) vucuduna birsey diyemeyecegim cunku bol cok anlamadim :-/
Saçların ne kadar cool olmuş kestirmeye heveslendim ciddenEki Görüntüle 1809299 Tlf da buldum bi tane üstüm bol gerçi ama. Ne kadar çökmüşum yaa ühüüü utanıyorum kendimdenAllah'tan kapandım da sacları kurtardım
ayy teşekkür ederimmmSaçların ne kadar cool olmuş kestirmeye heveslendim cidden
Eki Görüntüle 1809299 Tlf da buldum bi tane üstüm bol gerçi ama. Ne kadar çökmüşum yaa ühüüü utanıyorum kendimdenAllah'tan kapandım da sacları kurtardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?