2015 Eylül Anneleri Zayıflıyor!!

o zamanlar sigara içiyodum bide günde 6-7 fincan şekersiz sütsüz nescafe hem iştahsız yapıyodu beni hemde metebolizmayı hızlandırıyodu sigarayı iyi ki bıraktım bi dahada başlamam inşallah kahve içiyorum yine ama emziriyorum diye bir fincan içiyorum aslında daha fazla içebilsem bu kadar yemem

Nolurdu yani bende yiyip yiyip kilo almasaydim kitlikmi başlardı kuraklikmi olurdu nolurdu
Aynı ben... Ünv. bir arkadaşım vardı. 1 tencere yemekle 1 ekmek yerdi. Doymadım deyip bir de bir paket petibör yerdi. Yerdi de yerdi... ama 34 bedendi. Memeleri büyük görünsün diye de doğum kontrol hapı kullanırdı. O zamanlar ilaçlar şişiriyordu Gıcık olurdum. Eve gelince kıtlık çıkardı ya :)

Olsun kilo sigaradan kolay sen en kolayını yapmissin

Yememeye öylealismiski bunyem yesemde o kadar yoyemem uüniv ev aarkadaşlarım gizliden yediğimi dusunurdu çünkü o yemekle insan yasayamazdiki

Çubuk kraker gibiymissin şimdi nasilsin at bi foto bakım pek kilo almış gibi durmuyonda
o zaman 51-52 kiloydum zaten ama kilolu hissediyodum çünkü normalde 47-48 kiloydum hep :) şimdi 68 im gerisini sen düşün gari bide beslemeler gibi saşlarımı 3 numaraya vurdurdum nasıl foto gösterem :/

adam da demiyo ki hatun sen neydin ne oldun bi kendine gel bi az yee yok anam habire emziklisin ye dyip duruyo halbuki hiç sevmez kilolu kadın o bişey dese daha çok gaza gelirdim

Yüzün toparlamış ne güzel oldu bu boz ayı seninmiydi geçen aklıma geldi acaba kiminkiydi diye düşündüm bu halin daha güzel olmuş kız
Eki Görüntüle 1809299 Tlf da buldum bi tane üstüm bol gerçi ama. Ne kadar çökmüşum yaa ühüüü utanıyorum kendimden Allah'tan kapandım da sacları kurtardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…