teşekkür ederim canımYüzün toparlamış ne güzel oldu bu boz ayı seninmiydi geçen aklıma geldi acaba kiminkiydi diye düşündüm bu halin daha güzel olmuş kız
Yok yav sanmam biraz ben gibisin iste. Verilir verilir yaz geliyor. Simdi dikkat etsem adet olsam bi de yaz sicagi ramazan... verilir verilir :)düşün işte ne kadar genişşem artık :))
hadi inşallah canım bende adet olmadım yaa olsak bir iki e ordan giderdiYok yav sanmam biraz ben gibisin iste. Verilir verilir yaz geliyor. Simdi dikkat etsem adet olsam bi de yaz sicagi ramazan... verilir verilir :)
Aynen ya korkuyorum emzirdigim surece olamayacagim diye. Hem emzireyim hem adet olayim yahadi inşallah canım bende adet olmadım yaa olsak bir iki e ordan giderdi
Bak benim 1 kilo gitmis bileBakü'de suan saat 13.14ara Ogun yıycemmm 1kase yoğurtınat et ayka ınat et yaza beyaz dar jean gıyecemmmmm Insallah hayal olmaz gerçek olur
Bakıyorum ınatcısııııınnnn canımmm burcun neGünün menüsü
1 form cay
1 haslanmis yumurta (alperden kalani)
Okuzdoyuran salata
Aksam da 2 kase corba 1 dilim ekmek
ben ek gıdaya başlayınca emzirme azalır adet olurum diye düşünüyodum ama daha tık yok gerçi yeni başladık sayılır büyük oğlumu 28 ay emzirdim onda hemen olmuştum kolay da zayıflamıştım ama yaşta gençti tabi o zamanBak benim 1 kilo gitmis bilegider gider gidecek pes etme
Yay :)Bakıyorum ınatcısııııınnnn canımmm burcun ne
Kocadi sanki ya Rabbimben ek gıdaya başlayınca emzirme azalır adet olurum diye düşünüyodum ama daha tık yok gerçi yeni başladık sayılır büyük oğlumu 28 ay emzirdim onda hemen olmuştum kolay da zayıflamıştım ama yaşta gençti tabi o zaman
Bende AslanYay :)
Varrrrrr cok ınatcı sayılmam ama yıne var canım yok desem yalan olurAslan tanidigim yokvarmi inat sende de
Tüm inatla odaklan o zaman :) bnde inattan cok hirs var aslinda :)Varrrrrr cok ınatcı sayılmam ama yıne var canım yok desem yalan olur
22Kocadi sanki ya Rabbimkeybettigim bebegimde 1 ay olmadim sanirim ama tabi emzirme unsuru var şu an. Ne zaman olurum acep kac kilo almistin ilkinde ki?
Ben dün bi hurmanin yarisini yedim oyle geldiler de. Yarisini da alpere verdim.Tatlı krizlerindeyim 1 kase tarcinli yoğurt yedim bi değişiklik yok çay demliyom inşallah icerim
E normal 55 mi 50 mi ne duydum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?