Ay deme. Gerci eylül annelerinde biri vardi 21 ay emzirmis birakmis adet olmus hamile kalmis :-/3 yaşına kadar emzirip adet olmayan bile varmışöyle olursak yandik
Teşekkr ederim bende bugun kayısı ve hurmaları 1 tanede bebe bisküvisini yogurduna kattım az yediİki tane gün kurusu kayısı ve iki tane hurmayi iki üç saat sicak suda bekletiyorum tepeleme bir buçuk tatli kasigi yulaf ununu suyla pisiriyorum irmik yada tam buğday unuda olabilir kayısı ve hurmalari tel süzgeçten geçirip muhallebiye ekliyorum hazır :)
Boy 1.70Ben bu hafta 1 kilo verdim evde kalsam 2 kilo olurdu o ama kvye geldik buradan anneme gececegim. Eve dönünce veririm sanirim bir daha. Boy kilo kac su an?
Boy kilo oranina bakarsan 5 kilo falan vermen yeter de :-/ sen kac dusunuyorsun?Boy 1.70
Kilo : evlendigimde 58 kiloydum 68 kiloya çıktım hamile kaldım 83 ile doguma gittm şuan 75
Bosver takma canım saçmalamis kendilerinden biri olunca laf söyletmiyorlar haklıyı haksızı ne zaman öğrenecek bunlarAkşam yemeği salata pekmezli potibor 10 tane filan eşime sinirlendim bidaha onla yemicem
Ohh afiyet olsun kuzuya yarasın insallah :)Teşekkr ederim bende bugun kayısı ve hurmaları 1 tanede bebe bisküvisini yogurduna kattım az yedi
55 olmak istiyommmBoy kilo oranina bakarsan 5 kilo falan vermen yeter de :-/ sen kac dusunuyorsun?
NedenkineAkşam yemeği salata pekmezli potibor 10 tane filan eşime sinirlendim bidaha onla yemicem
Nedenkine
Pek uzunum bende 1.60la yaHerkes ne kadar uzun bizim ailede de tek kısabenimkader kahpe kader
Bu aksam bende az abarttimAkşam yemeği salata pekmezli potibor 10 tane filan eşime sinirlendim bidaha onla yemicem
Ben tattiriyorum :)Artık bebislerinize herseyi tattiriyor musunuz. Yoksa sadece yoğurt meyve püresi veya muhallebi mi veriyorsunuz. ????
58. O bile yeter. Biktim artik 60li rakamlardan.55 olmak istiyommm
Afiyet olsun canim. Benim dun yediklerimden biri beni gece tirmaladi. Bi atesle uyandim mideme dokunmus megergünaydın kızlar iki tane oğlanın bisküvisinden yedim kahvenin yanında bugün pek iştahım yok galibaöğleden sonra açılırım ama kesin :)
Afiyet olsun canim. Benim dun yediklerimden biri beni gece tirmaladi. Bi atesle uyandim mideme dokunmus megerAllah'tan alpere gecmemis sutumden falan. Ay mahvoldum gece gece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?