Ayy gecmis olsun canımAfiyet olsun canim. Benim dun yediklerimden biri beni gece tirmaladi. Bi atesle uyandim mideme dokunmus megerAllah'tan alpere gecmemis sutumden falan. Ay mahvoldum gece gece.
Enee sen ve ekmekGünaydın kızlar
Kahvaltı
1 buçuk haşlanmış yumurta
Peynir
2 kavrulmuş soğan
1 küçük dilim tam buğday ekmeği
Tesekkur ederim canim iyiyim şükür su anGeçmiş olsun canım
Geçti şükür. Ay insan ne evini ariyor bu durumda yahuAyy gecmis olsun canım
Enee sen ve ekmek
Pek değerli İngiltere kraliyet ailesi soyundan gelen sevgili kvcigim ve onun döllerinin yaptığı densizlige karşı eşime misilleme msji atınca hazmedemedi sevgili kocam ama gereken ihtari aldi
Onda yemedikki tabiki
Bugün sabah tartildim 67.2 geldim 68 dim. Vermişim800 gram.aksamlari 7 den sonra birsey yememeye çalıştım ve aciltikca şu içtim. Bayrama kadar 58 olmak istiyorum. Sizce olabilir miyim
Vericem vericem. Önceden acaba hamile kaldım mi şüphesiyle hiç apor yapamiyordum. Hamile kalıp bilmeden ağır bir spor yaparsam birsey olursa diye korkuyordum. Yoksa daha önceden de verirdim tam gaz devamverilir yahu dikkat er yeter
Kvli son gün. Anneme gececegim :)Kvli son gundiyet falan hak getire yarin geri donuyorum sahalara
Yasasinnnn :)))Ben de yarın başlıyorum nihayetartık kaytarmak yok, nisanın ortasına geldik izne gidince tek laf duymak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?