2015 Eylül Anneleri Zayıflıyor!!

Merhaba arkadaşlar. Bende az önce sporumu yaptım karın bacak çalıştım. Bakalım nasıl fark olacak ara rar paylaşalım birbirimizden heveslenip daha kolay zayıflatır insallah

Muhallabisini nasıl hazırlıyosun

Merhaba arkadaşlar. Bende az önce sporumu yaptım karın bacak çalıştım. Bakalım nasıl fark olacak ara rar paylaşalım birbirimizden heveslenip daha kolay zayıflatır insallah
Eve geceyim spora devam. Burada yapilmiyor ya gerci yürüyüş yapacagiz da aksam da anneanneye gececegiz mutlaka tikarlar birsey. Bu hafta kilo veremem galiba

Muhallabisini nasıl hazırlıyosun
İki tane gün kurusu kayısı ve iki tane hurmayi iki üç saat sicak suda bekletiyorum tepeleme bir buçuk tatli kasigi yulaf ununu suyla pisiriyorum irmik yada tam buğday unuda olabilir kayısı ve hurmalari tel süzgeçten geçirip muhallebiye ekliyorum hazır :)

Eve geceyim spora devam. Burada yapilmiyor ya gerci yürüyüş yapacagiz da aksam da anneanneye gececegiz mutlaka tikarlar birsey. Bu hafta kilo veremem galiba
Sen kendine hakim olursun. Ben 40 imiz çıktı hemen adet oldum. Doktora gitsen mi acaba

Insallah :) eve gitsem de spor yapsam :))
Ben bir de yurusem ya da koşsam koşu bandinda çok daha çabuk vericem de. O koşu bandına çıkmak çok zor sürekli aynı yere bakarak yürümek bir de bizimki duvara bakıyor duvara karşı yürüyorum; ) çok sıkıcı oluyor. Bende çocuğu arabasına koyup asagida yürümeyi düşünüyorum hızlı olmaz ama daha keyifli olur en azindan

Ben stadda kosuyordum o da sıkıcı. Dön dön dur. Bebis uyurken tak kulakliklari kos :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…