:)) benim kaynana yapardi onu ama ben uyanık olurdum inadimdan kalkmazdimKapinin onunden gelip gidip soylenimmi
Biz 40 çıktı 2. Gün adet oldumAynen ya korkuyorum emzirdigim surece olamayacagim diye. Hem emzireyim hem adet olayim ya
Muhallabisini nasıl hazırlıyosunEvet canım küçüğü Ömer buyuk Kerem :) kudüs hurması aldım bende canım bir gun arayla iki hurma ve iki gun kurusu kayısı yi muhallebisine ekliyorum Demir ilacı vermiyorum ikisinin de Demir oranı yüksek bide her gun bir cay kasığı keciboynuzu özü veriyorum
Benimki ses etmezdi. Yani sirf uyanmam icin ses etmesine gerek kalmazdi diyelim. Zaten pek seslidir kendisi:)) benim kaynana yapardi onu ama ben uyanık olurdum inadimdan kalkmazdim
40 i bekledim 3u bekledim 4u bekledim 7 geliyor hala bekliyorumBiz 40 çıktı 2. Gün adet oldum
Eve geceyim spora devam. Burada yapilmiyor yaMerhaba arkadaşlar. Bende az önce sporumu yaptım karın bacak çalıştım. Bakalım nasıl fark olacak ara rar paylaşalım birbirimizden heveslenip daha kolay zayıflatır insallah
Kilo veremiyorum ama dikkatte ediyorumda 2 hafta önce 2 kilo vermiştim okadar40 i bekledim 3u bekledim 4u bekledim 7 geliyor hala bekliyorum
Ben bu hafta 1 kilo verdim evde kalsam 2 kilo olurdu o ama kvye geldik buradan anneme gececegim. Eve dönünce veririm sanirim bir daha. Boy kilo kac su an?Kilo veremiyorum ama dikkatte ediyorumda 2 hafta önce 2 kilo vermiştim okadar
İki tane gün kurusu kayısı ve iki tane hurmayi iki üç saat sicak suda bekletiyorum tepeleme bir buçuk tatli kasigi yulaf ununu suyla pisiriyorum irmik yada tam buğday unuda olabilir kayısı ve hurmalari tel süzgeçten geçirip muhallebiye ekliyorum hazır :)Muhallabisini nasıl hazırlıyosun
Sen kendine hakim olursun. Ben 40 imiz çıktı hemen adet oldum. Doktora gitsen mi acabaEve geceyim spora devam. Burada yapilmiyor yagerci yürüyüş yapacagiz da aksam da anneanneye gececegiz mutlaka tikarlar birsey. Bu hafta kilo veremem galiba
Adet olmayan cok kisi var burada da cevremde de. Yasini doldurur hala olmazsam bakarim artik. Ama olayim yani aaa.Sen kendine hakim olursun. Ben 40 imiz çıktı hemen adet oldum. Doktora gitsen mi acaba
Doğrudur bende duydum. Olursan zaten karın daha çabuk iner inşallah.Adet olmayan cok kisi var burada da cevremde de. Yasini doldurur hala olmazsam bakarim artik. Ama olayim yani aaa.
Insallah :) eve gitsem de spor yapsam :))Doğrudur bende duydum. Olursan zaten karın daha çabuk iner inşallah.
Benbtam buğday ekmeği alıyorum iki dilim sabahları yiyorum başka hiç ekmek yeniyor o gün.Domatesli yumurta (az) 1 dilim kizarmis ekmek yarim kibrit kutusu kadar peynir.
Bi ekmek yemisim bu sabah :-/
Ben bir de yurusem ya da koşsam koşu bandinda çok daha çabuk vericem de. O koşu bandına çıkmak çok zor sürekli aynı yere bakarak yürümek bir de bizimki duvara bakıyor duvara karşı yürüyorum; ) çok sıkıcı oluyor. Bende çocuğu arabasına koyup asagida yürümeyi düşünüyorum hızlı olmaz ama daha keyifli olur en azindanInsallah :) eve gitsem de spor yapsam :))
Ben bi sabah bir aksam iki dilim yiyiyorum. Ama pilav makarna yapmadim bu ara hic esime de yeme dedim :)Benbtam buğday ekmeği alıyorum iki dilim sabahları yiyorum başka hiç ekmek yeniyor o gün.
Ben stadda kosuyordum o da sıkıcı. Dön dön dur. Bebis uyurken tak kulakliklari kos :)Ben bir de yurusem ya da koşsam koşu bandinda çok daha çabuk vericem de. O koşu bandına çıkmak çok zor sürekli aynı yere bakarak yürümek bir de bizimki duvara bakıyor duvara karşı yürüyorum; ) çok sıkıcı oluyor. Bende çocuğu arabasına koyup asagida yürümeyi düşünüyorum hızlı olmaz ama daha keyifli olur en azindan
3 yaşına kadar emzirip adet olmayan bile varmışAdet olmayan cok kisi var burada da cevremde de. Yasini doldurur hala olmazsam bakarim artik. Ama olayim yani aaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?