Merhaba canım ben sebzeli yapıyorum havuç patates rendeliyorum biraz soğan 1 dış sarımsak mercimek hepsi pişiyor istersen mercimek gaz yapar dersen biraz da bulgur at çok ağır olmaz bebise. Kimyonda atarsınız içine. Oldu bitti ben ilk başlarda çok didik didik ediyordum söyle olsun böyle olsun diye artık öyle yapmıyorum tuzu az olmasına dikkat ediyorumKızlar mercımek çorbasını nasıl yapıyorsunuz bebıslere bana da anlatın neSımdı pısırmek ıstıyorumm acılllll tahrif beklıyoruuuum kızlaaaaaarrrr
Daha önce kaybedince korktum napim
Lokum yedimOlsun canım Vericez kilolari kurtulcaz
Aynen yoksa baslayamazdim :)Bende akşam bir kase çorba ve salata yedim. Ve su içiyorum acikmamak için. Burası iyi oluyor insan gaza gelip az yiyor bence
günaydın canım biz de sabahın köründe kalktık kahvaltı yaptık ömer üstüne bi daha uyudu uyandı ona kahvaltı hazırlıyorumKalkip su icesim bile yokkendi evimde olmayinca bi tembellesiyor muyum nedir? Gerci herkes uyuyor hala ondan da olabilir
Günaydın afiyet olsun :) biz uyanali 1 saat oldu altini degistim boğuştuk emiyor simdi :) kv oruc tutacakti. Görumcem kacta kalkar bilmem :-/ ben daha beklerim zaar.günaydın canım biz de sabahın köründe kalktık kahvaltı yaptık ömer üstüne bi daha uyudu uyandı ona kahvaltı hazırlıyorum
Bu zamana kadar menü cikardigini görmedim ki hic. Aksama da sanmam yapmaz. Esimle babasi ot ilaclamaya gittiler koye bi biz variz yani. Gorumcem uyandi simdi kv uyuyor. Ayrica uyandiklarinda anlasiliyorbebeem kv orucsa akşamki menü 10 numara olur esinde sizlemi belki kalmışlardır sizi uyandirmiyolardir bi kolacan et etrafi
Bu zamana kadar menü cikardigini görmedim ki hic. Aksama da sanmam yapmaz. Esimle babasi ot ilaclamaya gittiler koye bi biz variz yani. Gorumcem uyandi simdi kv uyuyor. Ayrica uyandiklarinda anlasiliyor
AnaaaNerde bizde öyle kaynana görümce doğru diyon bacım hamileyken canım ıspanak çekerdi 6 ay hangi gün yaptıysam bana bi tabak kalmadı bende bi daha yapmadım yeni evlendi görümce hamileymis kv hiçggitmiyor ona gitsrler topluca gitcekler kız gebe rahatsız etmeyek diyo ee Allah kerim
Anaaakiz günah ama sana. Gerci bende ayva istemistim recelini yesin ayni sey cevabını aldiydim
Ne uyurmus maşallahBu zamana kadar menü cikardigini görmedim ki hic. Aksama da sanmam yapmaz. Esimle babasi ot ilaclamaya gittiler koye bi biz variz yani. Gorumcem uyandi simdi kv uyuyor. Ayrica uyandiklarinda anlasiliyor
Bekliyorum zaten. Gerci beklememe de gerek yok ya olan oluyo da anlamiyorlarEden bulur sen sadece bekle
Kapinin onunden gelip gidip soylenimmiNe uyurmus maşallahbide kaynana olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?