2015 Eylül Anneleri Zayıflıyor!!

Kızlar mercımek çorbasını nasıl yapıyorsunuz bebıslere bana da anlatın ne Sımdı pısırmek ıstıyorumm acılllll tahrif beklıyoruuuum kızlaaaaaarrrr
Merhaba canım ben sebzeli yapıyorum havuç patates rendeliyorum biraz soğan 1 dış sarımsak mercimek hepsi pişiyor istersen mercimek gaz yapar dersen biraz da bulgur at çok ağır olmaz bebise. Kimyonda atarsınız içine. Oldu bitti ben ilk başlarda çok didik didik ediyordum söyle olsun böyle olsun diye artık öyle yapmıyorum tuzu az olmasına dikkat ediyorum

@ayka777 canım yaparsan yarın öğlen yedir ben ilk rengini verene kadar hasladim o suyu döktüm soğani kavurdum havucuda kavurdum bi patates dogradim mercimeği kattim et suyu atıp pisirdim oğlana bi kase aldim daha ayırmayı unuttum bize kalana karabiber nane kırmızı biber attim

Bende akşam bir kase çorba ve salata yedim. Ve su içiyorum acikmamak için. Burası iyi oluyor insan gaza gelip az yiyor bence

Kalkip su icesim bile yok kendi evimde olmayinca bi tembellesiyor muyum nedir? Gerci herkes uyuyor hala ondan da olabilir

Kalkip su icesim bile yok kendi evimde olmayinca bi tembellesiyor muyum nedir? Gerci herkes uyuyor hala ondan da olabilir
günaydın canım biz de sabahın köründe kalktık kahvaltı yaptık ömer üstüne bi daha uyudu uyandı ona kahvaltı hazırlıyorum

günaydın canım biz de sabahın köründe kalktık kahvaltı yaptık ömer üstüne bi daha uyudu uyandı ona kahvaltı hazırlıyorum
Günaydın afiyet olsun :) biz uyanali 1 saat oldu altini degistim boğuştuk emiyor simdi :) kv oruc tutacakti. Görumcem kacta kalkar bilmem :-/ ben daha beklerim zaar.

Günaydın kızlar akşam uyumusum eşim gelmiş seslenmiş duymamisim oda uyandırmadı akşam yemek yemedim
Kahvaltı
1 buçuk haşlanmış yumurta 4 soğan kavurması peynir çay demle yemedim demleyince balık krakerle icecem akşamki yemeğitelafi anacli

bebeem kv orucsa akşamki menü 10 numara olur esinde sizlemi belki kalmışlardır sizi uyandirmiyolardir bi kolacan et etrafi

bebeem kv orucsa akşamki menü 10 numara olur esinde sizlemi belki kalmışlardır sizi uyandirmiyolardir bi kolacan et etrafi
Bu zamana kadar menü cikardigini görmedim ki hic. Aksama da sanmam yapmaz. Esimle babasi ot ilaclamaya gittiler koye bi biz variz yani. Gorumcem uyandi simdi kv uyuyor. Ayrica uyandiklarinda anlasiliyor

Nerde bizde öyle kaynana görümce doğru diyon bacım hamileyken canım ıspanak çekerdi 6 ay hangi gün yaptıysam bana bi tabak kalmadı bende bi daha yapmadım yeni evlendi görümce hamileymis kv hiçggitmiyor ona gitsrler topluca gitcekler kız gebe rahatsız etmeyek diyo ee Allah kerim
Bu zamana kadar menü cikardigini görmedim ki hic. Aksama da sanmam yapmaz. Esimle babasi ot ilaclamaya gittiler koye bi biz variz yani. Gorumcem uyandi simdi kv uyuyor. Ayrica uyandiklarinda anlasiliyor

Anaaa kiz günah ama sana. Gerci bende ayva istemistim recelini yesin ayni sey cevabını aldiydim

Ne uyurmus maşallah bide kaynana olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…