2015 Eylül Anneleri Zayıflıyor!!

Zayıflatan icecek
Bir bardak suya
Bir cay kasığı turk kahvesi
Yarım cay kasığı tarcin
Yarım cay kasığı pul biber

Sabah kahvaltıdan sonra tok karma içilecek. Dr Murat Topoglu

Bir bardak suya
Yarım limon suyu
Bir cay kasığı dovulmus sarımsak
Iki cay kasığı bal

Yatmadan once içilecek

Bal mı bal olmaz. Bi aralar diyetisyene gidiyodum balın vücuda girince işlenmeye bile gerek duymadan direkt yağa dönüştüğünü söylemişti
Limon ve sarımsak da varya hepsi bi arada olunca farklı bisey oluyo galiba metebolizmayi hızlandırıyormuş zahide yetişte Murat Topoglu vardı o söyledi valla hepsi dr hangisi dogru diyo bilemicem :)

Tek olsam zayıflamak kolay da, bunun kocaya yemek yapıp o yerken melül melül bakması var. Yemek yiyemeyince çok fakir hissediyorum kendimi
Limon ve sarımsak da varya hepsi bi arada olunca farklı bisey oluyo galiba metebolizmayi hızlandırıyormuş zahide yetişte Murat Topoglu vardı o söyledi valla hepsi dr hangisi dogru diyo bilemicem :)

Nedir bu keremin çektiği arkadaş, anası bile ona güvenip de yapmış çocuğu ne güzel ya aferin ona da onu yetiştiren anne babaya da
Oyy utandım Hamile oldugumu ilk söylediğimde bana niye sormadınız cocuk yapmadan once diye sitemlenmisti saf saf Simdi ölüyo kardeşim diye sagolsun yükümü cok hafifletiyo ama teog var ona da kiyamiyorum az kaldı motivasyonu bozulsun istemiyorum

Şimdiki çocuklar da özgüven dolu maşallah, bana niye sormadınız diye posta koyuyodu demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…