Spor yapmak mutluluk hormonu salgıliyormus ve surekli yapıldığında bağımlılık yapıyormuş bizede yapar insallah bugun cok mutlu oldum şimdiden bakalım :)
Hee tabiiBağımlı olmayı sevmem yoksa yaparim
Bu icecekler haftada iki kere içilecekmis bu aradaBir bardak suya
Yarım limon suyu
Bir cay kasığı dovulmus sarımsak
Iki cay kasığı bal
Yatmadan once içilecek
Bir bardak suya
Yarım limon suyu
Bir cay kasığı dovulmus sarımsak
Iki cay kasığı bal
Yatmadan once içilecek
Limon ve sarımsak da varya hepsi bi arada olunca farklı bisey oluyo galiba metebolizmayi hızlandırıyormuş zahide yetişte Murat Topoglu vardı o söyledi valla hepsi dr hangisi dogru diyo bilemicem :)Bal mıbal olmaz. Bi aralar diyetisyene gidiyodum balın vücuda girince işlenmeye bile gerek duymadan direkt yağa dönüştüğünü söylemişti
Iste düşünNasıl gaza geldiysen
Ohh afiyet olsun :) ama yaramasın yağ olmasın kas olsun âmin :)Iste düşünannem ogle yemegi yiyiyordu 4 pazi sarma attim agzima az da yogurt. Yeter bu sabah kahvaltisina
Limon ve sarımsak da varya hepsi bi arada olunca farklı bisey oluyo galiba metebolizmayi hızlandırıyormuş zahide yetişte Murat Topoglu vardı o söyledi valla hepsi dr hangisi dogru diyo bilemicem :)
Amin :) ne yapsam diye dusunuyorum. Sıkıldım galiba oturmaktan.Ohh afiyet olsun :) ama yaramasın yağ olmasın kas olsun âmin :)
Al Alperi çıkın disari ben keremi bekliyorum gelsin aticam kendimi sokaklara :)Amin :) ne yapsam diye dusunuyorum. Sıkıldım galiba oturmaktan.
Oyy utandımNedir bu keremin çektiği arkadaş, anası bile ona güvenip de yapmış çocuğune güzel ya aferin ona da onu yetiştiren anne babaya da
Oyy utandımHamile oldugumu ilk söylediğimde bana niye sormadınız cocuk yapmadan once diye sitemlenmisti saf saf Simdi ölüyo kardeşim diye sagolsun yükümü cok hafifletiyo ama teog var ona da kiyamiyorum az kaldı motivasyonu bozulsun istemiyorum
Yagmurlu hava bugün. Dışarısi islaktir simdi cksam. Bir iki hoppidi zippidi spor yaptik :)Al Alperi çıkın disari ben keremi bekliyorum gelsin aticam kendimi sokaklara :)
Oyy utandımHamile oldugumu ilk söylediğimde bana niye sormadınız cocuk yapmadan once diye sitemlenmisti saf saf Simdi ölüyo kardeşim diye sagolsun yükümü cok hafifletiyo ama teog var ona da kiyamiyorum az kaldı motivasyonu bozulsun istemiyorum
amin canım inşallahİnşallah yüksek puan alır
iyi yapmışşsınız naptın uygulamayı indirebildin mi ?Yagmurlu hava bugün. Dışarısi islaktir simdi cksam. Bir iki hoppidi zippidi spor yaptik :)
Indirdim. Ama havada süzülüyorm zaar saymiyor pek :-/iyi yapmışşsınız naptın uygulamayı indirebildin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?