Günaydın
Ben sana arkadaş olmaya niyetliyim de sadece niyetliyim :) dün yemedim ama yarım simit hariç o sayılmaz hem dışardaydik ekmeği bırakmak istiyorum bakalım becerebilirsem
Lop lop et oldu nolacak saat 8 de koşturdum yine evde 4900 adım olmuş yarim litre su içtim kahvaltı yok daha önce bi kahve içerim 12 gibi kahvaltıYeme kız bu zamana kadar yedikte noldu sanki
Lop lop et oldu nolacak saat 8 de koşturdum yine evde 4900 adım olmuş yarim litre su içtim kahvaltı yok daha önce bi kahve içerim 12 gibi kahvaltı
Bende korse takicam evde incelmeye yardimci oluyormuşBugün bizde yuruyuse cikcaz koşar adım yuruyom eve gelene kadar su oluyom gobusumle baldırlara strec sarmayı dusunuyom
Bende korse takicam evde incelmeye yardimci oluyormuş
Benim göğüs altindan diz ustune kadar var onu takicamZıbın gibi olan korsemi benim ondan almam lazim
Gorumcemin arkadasi biraz dikkat edip strecle 10 kilo vermisBugün bizde yuruyuse cikcaz koşar adım yuruyom eve gelene kadar su oluyom gobusumle baldırlara strec sarmayı dusunuyom
Ama tuvalet isi sikinti onda ya :-/Benim göğüs altindan diz ustune kadar var onu takicam
Havalarda ısınıyor bu sipalarla haşlama oluruz strecin içindeGorumcemin arkadasi biraz dikkat edip strecle 10 kilo vermisesime dedim bana em büyük rulodan al. O da bana fabrikalarda otomatik saranlar var ona götüreyim seni hatun dedi. Ama düşünmüyor degilim. Fabrika değil ev usulü
Evett hemde çok :/ bide 21 saat diyorlarAma tuvalet isi sikinti onda ya :-/
Evler serin aslindaHavalarda ısınıyor bu sipalarla haşlama oluruz strecin içinde
Neymis 21 saat :-/Evett hemde çok :/ bide 21 saat diyorlar
21 saat taktim diyodu kullanan kişi uyurkende taktı sabah 3 saat çıkardı zaarNeymis 21 saat :-/
Oooohooo o. Gerci ben takmistim dogum sonrasi ise yaradi mi bilmem. Ki devamli taktim citcitliyi.21 saat taktim diyodu kullanan kişi uyurkende taktı sabah 3 saat çıkardı zaar
Gorumcemin arkadasi biraz dikkat edip strecle 10 kilo vermisesime dedim bana em büyük rulodan al. O da bana fabrikalarda otomatik saranlar var ona götüreyim seni hatun dedi. Ama düşünmüyor degilim. Fabrika değil ev usulü
21 saat taktim diyodu kullanan kişi uyurkende taktı sabah 3 saat çıkardı zaar
Bize göre değilmiş 21 saat anlaşıldı :) ama taktim ben bakalım dayanabildigim kadar dursun21 saat aralıksız mi ayy zaten tuvalete zor yetisiyom bazen nasıl dayandi
Hii greyfurt tok mu tutuomus hic de sevmem :/ titreme falan bende de olmadi sadece canım çok tatlı istedi onu da bi hurma yiyerek geliştirdimValla tam karar verince oluyo galiba kaç gün sürer bilmiyorum ama bu zayıflama işine baya heveslendim bugün dördüncü gün ve hiç bozmadan devam ediyorum maşallah deyim öyle acıkma titreme felan da yok greyfurttan dolayı sanırım bide spor da yapıyorum şu internette evde yürüyüş programı varya lesssi diye bi kadın yaptırıyor onu yapıyorum bakalım en azından kendimi şişkin hissetmiyorum olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?