2015 Eylül Anneleri Zayıflıyor!!

Günaydın kızlar eskiden diyeti bozdugumda iradesizim diye kizardim kendime şimdi yanlız olmadığımı gordum doğru düzgün diyet yapamiyomda neyse akşam yarım kase yoğurt çorbası 1 incecik çikolata malum donemdeyim mecburen yiyom
Kahvalti
1 yumurta beyazi
Yarim kavrulmus sogan
Peynir
Caaaayyyyyyy

Bugün bizde yuruyuse cikcaz koşar adım yuruyom eve gelene kadar su oluyom gobusumle baldırlara strec sarmayı dusunuyom
Lop lop et oldu nolacak saat 8 de koşturdum yine evde 4900 adım olmuş yarim litre su içtim kahvaltı yok daha önce bi kahve içerim 12 gibi kahvaltı

Bugün bizde yuruyuse cikcaz koşar adım yuruyom eve gelene kadar su oluyom gobusumle baldırlara strec sarmayı dusunuyom
Gorumcemin arkadasi biraz dikkat edip strecle 10 kilo vermis esime dedim bana em büyük rulodan al. O da bana fabrikalarda otomatik saranlar var ona götüreyim seni hatun dedi. Ama düşünmüyor degilim. Fabrika değil ev usulü

Havalarda ısınıyor bu sipalarla haşlama oluruz strecin içinde

Fabrika streci olaydıhergun sarilirdim bbugün bir deneyeyim toto ve göbek yaglarim beni depresyona itiyo

Valla tam karar verince oluyo galiba kaç gün sürer bilmiyorum ama bu zayıflama işine baya heveslendim bugün dördüncü gün ve hiç bozmadan devam ediyorum maşallah deyim öyle acıkma titreme felan da yok greyfurttan dolayı sanırım bide spor da yapıyorum şu internette evde yürüyüş programı varya lesssi diye bi kadın yaptırıyor onu yapıyorum bakalım en azından kendimi şişkin hissetmiyorum olur inş

Hii greyfurt tok mu tutuomus hic de sevmem :/ titreme falan bende de olmadi sadece canım çok tatlı istedi onu da bi hurma yiyerek geliştirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…