Bende olsam da cozutsam :-/Bugün de ben cozuttum galiba. Adetin ilk günü hiç birşey yapasim gelmedi. Neyse telafi ederim artık
Bise yemeyecek misin bu saatten sonra? Eger öyleyse vaaaay be. Bende yarin sabah icin istedim kardesimden canim cok istedi :-/Yine yemekte dışardaydik ama onlara uymadim bu seferyarım citir simitle ayran ictim İskender'den iyidir zugurt tesellisi :/
Yemicem insallah cay icicem yanında iki ceviz bi tane de hurma belkiBise yemeyecek misin bu saatten sonra? Eger öyleyse vaaaay be. Bende yarin sabah icin istedim kardesimden canim cok istedi :-/
Ama artık yemicem çok doldum. Gerçi çayla birlikte birkaç birsey yedim şu filan içinde sistim. Sendenolursun inşallahBende olsam da cozutsam :-/
Ama artık yemicem çok doldum. Gerçi çayla birlikte birkaç birsey yedim şu filan içinde sistim. Sendenolursun inşallah
Yooo ben bir yarışmaya girmedim. Öyle bir yarışma mi varmisZayıflama yarışmasındaki sen miydin canım siz diyeti bozunca ceza aliyonuzmu
Yemicem insallah cay icicem yanında iki ceviz bi tane de hurma belki
Cok iyi yurumussun :) bende corba salata atlatacagim bu aksami bakalim.Adimsayarda 15000 e gidiyo :)
Yooo ben bir yarışmaya girmedim. Öyle bir yarışma mi varmis
Insallah. Fazla yemiyoruz ya az yesek sisiyor geliyoruz kendimize.Ama artık yemicem çok doldum. Gerçi çayla birlikte birkaç birsey yedim şu filan içinde sistim. Sendenolursun inşallah
Ya ben kk da okumuştum o kremi kullanıp incelen birini hatta korse de takmış korse de zayıflarken şekil almada etkili oluyormuşKızlar bu arada niveanin Q10 sikilastirici kremi kullanıp faydasını gören var mı almayi düşünüyorum da.
Bende okudum da sonuç alanları. Acaba burda var mıdır diye sormak istedimYa ben kk da okumuştum o kremi kullanıp incelen birini hatta korse de takmış korse de zayıflarken şekil almada etkili oluyormuş
Can'ım ben aslında kahvaltılarda bir dilim yiyorum ama o gün pek Can'ım istemedi dedim bari yemeyimBi ekmeksiz daha
Can'ım ben aslında kahvaltılarda bir dilim yiyorum ama o gün pek Can'ım istemedi dedim bari yemeyim
Ben sana arkadaş olmaya niyetliyim de sadece niyetliyim :) dün yemedim ama yarım simit hariç o sayılmaz hem dışardaydik ekmeği bırakmak istiyorum bakalım becerebilirsemİmm bende kendime arkadaş buldum sandiydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?