Hemde ne rahat olurdu ac kollari o sarsinFabrika streci olaydıhergun sarilirdim bbugün bir deneyeyim toto ve göbek yaglarim beni depresyona itiyo
Bende göbek var cok fenaHemde ne rahat olurdu ac kollari o sarsintoto yok bende bel ve kol sıkıntı.
Sizde kimin düğünü var ki? Benim dayimin oglu esimin amca kizinin var da tarih konmadi. Aslinda cok güzel robadan mi diyorlar ne oyle elbiseler var ama bakalim.Bende göbek var cok fenadüğüne de az kaldı ne giycem ben :/ ferace mi alsam ki
En yakın arkadaşımin dugunu var 1 mayısta az kaldıSizde kimin düğünü var ki? Benim dayimin oglu esimin amca kizinin var da tarih konmadi. Aslinda cok güzel robadan mi diyorlar ne oyle elbiseler var ama bakalim.
Ay cok hos iste :) kilo verince de giyersin mis.Eki Görüntüle 1813561 söyle bişey alsam kamufle edermi
Fiyatı da çok uygun 45 lira iki renk bile alabilirimAy cok hos iste :) kilo verince de giyersin mis.
Alsammi acep :) link atsan ya bana :)Fiyatı da çok uygun 45 lira iki renk bile alabilirim
Bugün de konustuk korse giyebilirsin :) terletir hem. Bir de mekik cekersen oh mis.bende bugün size katıldım hergün niyetleniyorum olmuyo destek iyi burda benim göbek var sadece erimiyo napcam ben spor yapamıyorum gün boyu koşturuyorum ama yetmiyo sadece göbek eritmek için napcam ben
Sefamerve deydi canım ama bulursam atayım linkiniAlsammi acep :) link atsan ya bana :)
Kızlar steecciyi terlettide terleyince usudum nasıl acikmisim çikolata almamak için kebdimle savaştım bazlama alıp içine salata doldurabilirdim Off yaa gitsin bu kilolar yaaa esimin amcası geliyor onun eside benden 4 ay önce dogurduydu minyon tipli bide inşallah kilo verememiştir yoksa catlarim
Tok tutuyo sanırım Can'ım çünkü iştahım azaldı acıksam bile öyle aman aman yemek istemiyorumHii greyfurt tok mu tutuomus hic de sevmem :/ titreme falan bende de olmadi sadece canım çok tatlı istedi onu da bi hurma yiyerek geliştirdim
Bende deneyim canım yağ yakma özelliği de vardı sanırım yada selulitleri mi azaltiyoduTok tutuyo sanırım Can'ım çünkü iştahım azaldı acıksam bile öyle aman aman yemek istemiyorum
Hayırdır yani nolmus sonuç olarak almadin yemedim
Bakiyorum hemen :)Sefamerve deydi canım ama bulursam atayım linkini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?