O simitlere yapisan eşinin teyzesini napardinOhooo ekmeği kesip spora başlaman yeter de artar ki zaten kilo milo yok sende. O kadar zayıf olsam yanlardaki can simitlerimi bağrıma basardım
Daha cabuk toparlanmaz mi oyle vücut? Hem ödemdir belki ödem atici birsey yapsanEvet yaa bazılarinin eti sıkı olurya ben yumuş yumusum
Ben evde genelde böyleyim yaCok uzun degilim aslinda 167-168 falanayy bn de fotoyu cekerken dusundum herkes tayt giyiyo galiba diye
sade kahve öyle abartmışsın ki dev bekliyodum cnm seni görünce şaşırdım :) ama gerçekten söylüyorum inan
kocam böyle seviyo derdimO simitlere yapisan eşinin teyzesini napardin
Demekki iri yapılısın cnm göstermiyosun bn 24 kg aldım düşün 170 cm boyla bide oğlan 3310 doğdu hepsi bnde kilonunYok canım ya biliyorum ben kendimi abartmıyorum yani. Doğuma 3 haneli kilolarda gittim düşün. ANLAYAMAZSINIZ
Demekki iri yapılısın cnm göstermiyosun bn 24 kg aldım düşün 170 cm boyla bide oğlan 3310 doğdu hepsi bnde kilonun
İriyim'in arkasına sığınmak da bi yere kadar canım175 de ben. Senin kilo kaç
Ama ben diyemedim onu mal gibi kaldim tabiri caizsekocam böyle seviyo derdim
Ama ben diyemedim onu mal gibi kaldim tabiri caizseahan de böyle. Daha dogurali 2 ay olmustu hemde
Yok kilo takintili kendisi. Aa hoşgeldin kilo mu aldin? Nasilsindan önce gelir :-/ kendi bekar benle kendini bir tutmasin kiloda ulen.Demek ki çekemiyor seni ya da bi ara bişey dedin kafasına taktı doğur da moralini bi güzel bozayım diyeolmadı tenhada kıstırıp ümüğünü sık
yaa benim kocacığımda iki gündür dayanılmaz tatlılar alıyo götürüyorum hüpür hüpürYarin kardesim geliyor. Bugün gorumcem gitti. Ben rejime pazartesi anca baslarim zaargaza getiriyorlar beni yap diyorlar yiyelim diyorlar
yaa benim kocacığımda iki gündür dayanılmaz tatlılar alıyo götürüyorum hüpür hüpürama yarın başlıcam sözzz
sade kahve nasıl bi algı oluşturduysan kafamızda beklentilerimizi boşa çıkardın adeta boyunda uzunmuş zaten 3-5 versen fit olursun sen hiç kaçarın yok sende bizimlesin
Annep kizartma yaptirmiyor evde dedi yaptim da yaptim patates kizartmasi. Yillardir yiyiyoruz hala neden canimiz ceker bilmem bikmadik yahu :-/ kardesim geldigi gibi baslar siparislere. Esim ayri alem cani cekti mi kolay kolay demez ya alir ya yapar. Hamarat adam da zor anacim. Gecen aksam tuttu pide yapti.yaa benim kocacığımda iki gündür dayanılmaz tatlılar alıyo götürüyorum hüpür hüpürama yarın başlıcam sözzz
sade kahve nasıl bi algı oluşturduysan kafamızda beklentilerimizi boşa çıkardın adeta boyunda uzunmuş zaten 3-5 versen fit olursun sen hiç kaçarın yok sende bizimlesin
Onu bende takamiyorum. Cumartesi denedim girmediŞimdi fotoma baktım da tekrar, parmaklarım bildiğin dolma olmuş iştealyansımı en son 2 aylık hamileyken takmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?