2015 Eylül Anneleri Zayıflıyor!!

Kimse kusura bakmasın arkadaşlar şu plates in zayiflattigina inanmiyorum sıkılaştiriyor olabilir ama zayiflatmiyor ben havalar isinir isinmaz yuruyuse basliycam yemek konusunda öbur konu basliginda ender sarac emziren anneler diyeti paylasilmis ona bi bakicam baska diyet onerisi olan var mi?!!

Demek ki çekemiyor seni ya da bi ara bişey dedin kafasına taktı doğur da moralini bi güzel bozayım diye olmadı tenhada kıstırıp ümüğünü sık
Yok kilo takintili kendisi. Aa hoşgeldin kilo mu aldin? Nasilsindan önce gelir :-/ kendi bekar benle kendini bir tutmasin kiloda ulen.

Yarin kardesim geliyor. Bugün gorumcem gitti. Ben rejime pazartesi anca baslarim zaar gaza getiriyorlar beni yap diyorlar yiyelim diyorlar
yaa benim kocacığımda iki gündür dayanılmaz tatlılar alıyo götürüyorum hüpür hüpür ama yarın başlıcam sözzz

sade kahve nasıl bi algı oluşturduysan kafamızda beklentilerimizi boşa çıkardın adetaboyunda uzunmuş zaten 3-5 versen fit olursun sen hiç kaçarın yok sende bizimlesin

Boy uzun olunca öyle olmuyo işte, 10 kilo versem sen 1-2 kilo vermiş gibisin derler yüzey alanı büyük olunca

Annep kizartma yaptirmiyor evde dedi yaptim da yaptim patates kizartmasi. Yillardir yiyiyoruz hala neden canimiz ceker bilmem bikmadik yahu :-/ kardesim geldigi gibi baslar siparislere. Esim ayri alem cani cekti mi kolay kolay demez ya alir ya yapar. Hamarat adam da zor anacim. Gecen aksam tuttu pide yapti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…