- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
Insallah canım aşıda onun kollarını bacaklarını tutup oyalamaya çalışırken vicdan azabı çekiyorum sonrasında gözlerimin icine bakip ağliyo kandırdın beni der gibi :/
iki uc güne gitti ya korktum gelir diyeBi günde gelir mi ki bisey olmaz :/ kac gun kaldı ? Off yarın asi var acayip gerildim bi arkadasımdan kotu bi haber aldım iyice moralim bozuldu
Vurun abaliya vurunDemek cozuttun? Bişey olmaz canıııımmm her gün mü ordasın sanki, hem zaten altı üstü simithatta bence sen simitleri eritcem diye uğraşma biraz daha yiyip hafif basen yap simitlerin kaybolur nası fikir ama
Sabah oldu hayır da olur insallah. Arkadasım düğünü olacak arkadasım dun konustuk meger hic mutlu değilmiş bi sürü sıkıntılar olmus psikolojisi çökmüş resmen tlf boyunca ağladıiki uc güne gitti ya korktum gelir diyeasida korktugum gibi olmadi tek sıkıntım ki yazmissin sende vicdan azabi bile bile canini yakmaya götürüyorum hic sevmiyorum. Arkadasin icin üzüldüm ne oldu bilmiyorum ama
Yarim saat once acaba napti diye düşünüyordum inan insallah gecer gider hemen. Biz uzaktik esimin ailesiyle o yuzden evlilik öncesi pek sıkıntı olmadi olan sonra oldu. Eger nisanlisina güveniyorsa aileyi takmasin da umarim ana kuzusu değildirSabah oldu hayır da olur insallah. Arkadasım düğünü olacak arkadasım dun konustuk meger hic mutlu değilmiş bi sürü sıkıntılar olmus psikolojisi çökmüş resmen tlf boyunca ağladıdüğüne var 15 gun hic istemiyorum pişmanım diyo
Can'ım ben de acıdan çok tırsıyodum bizim aşılarımız çok Ateş yapıyodum çünkü dedim altıncı ay alışı daha ağır kesin mahveder kızımı ama hiç öyle olmadı gece uyumadan önce biraz ateşi çıktı calpol verdim daha sonra hiç yükselmedi bikere calpolle atlattık ve huzursuzluğu hiç yaşamadık çok şükür inş sizin de öyle olurBi günde gelir mi ki bisey olmaz :/ kac gun kaldı ? Off yarın asi var acayip gerildim bi arkadasımdan kotu bi haber aldım iyice moralim bozuldu
Insallah canım. Ailesi soğuk zaten de ama sorun nişanlısıYarim saat once acaba napti diye düşünüyordum inan insallah gecer gider hemen. Biz uzaktik esimin ailesiyle o yuzden evlilik öncesi pek sıkıntı olmadi olan sonra oldu. Eger nisanlisina güveniyorsa aileyi takmasin da umarim ana kuzusu değildir
Sagol canım benim insallah bizimde sıkıntısiz gecerCan'ım ben de acıdan çok tırsıyodum bizim aşılarımız çok Ateş yapıyodum çünkü dedim altıncı ay alışı daha ağır kesin mahveder kızımı ama hiç öyle olmadı gece uyumadan önce biraz ateşi çıktı calpol verdim daha sonra hiç yükselmedi bikere calpolle atlattık ve huzursuzluğu hiç yaşamadık çok şükür inş sizin de öyle olur
Bi günde gelir mi ki bisey olmaz :/ kac gun kaldı ? Off yarın asi var acayip gerildim bi arkadasımdan kotu bi haber aldım iyice moralim bozuldu
6.ay aşıları canım 6 ay 16 günlük bugun bi önceki aşılar rota virüsü ile yakın tarih olmasın diye gec yapılmıştı buda kaydı onun icinNe aşısı canım
6.ay aşıları canım 6 ay 16 günlük bugun bi önceki aşılar rota virüsü ile yakın tarih olmasın diye gec yapılmıştı buda kaydı onun icin
Sagol canım insallahİnşallah sorunsuz geçer gider bunlarda
Nasıl durabildinKızlar dün köy evindeydik mangal yaptılar bi lokma bile yemedim
Dünkü menüm
2 kavrulmuş soğan
Peynir
Çay
4 yaprak marul
Bol salata
1 tutku bisküvi
1 muz
1 kase pirinç pilavı
Ay ya hakkinda hayirlisi ama 15 gün 15 gündür bi düşünsün yaInsallah canım. Ailesi soğuk zaten de ama sorun nişanlısıanlatacak cok sey var cok uzun mevzu ama kısacası adam baskıcı dediğim dedik kaba öfke kontrolü olmayan ağzına geleni söyleyen bi tip iste zamanında cok söyledik ailesi vermedi iki kere ayrıldılar aile yüzünden ama dinlemedi kimseyi yasamadan anlayamadı değiştiğine inanmıştım diyo kiyamiyorum hic yüzü gülmedi mutlu artık diye sevinirken sok oldum hic bisey yapasim yok ağladım ağladım oturdum
Kiz mangaldan bise olmazdi yiyeydin yaKızlar dün köy evindeydik mangal yaptılar bi lokma bile yemedim
Dünkü menüm
2 kavrulmuş soğan
Peynir
Çay
4 yaprak marul
Bol salata
1 tutku bisküvi
1 muz
1 kase pirinç pilavı
Eve gitsem de bende tartilsam catladim annemde ya.Merhaba arkadaşlar internetim yoktu o yüzden giremedim bir iki gün. Bugün sabah tartıldim 66.5 geldim:)))) gerçi ben hergün aç karnına tartilirim kilo kontrolü için bir de adet oluyorum onunla birlikte de gitti heralde birseyler.
Ne zaman gececeksin eve. Dün akşam abur cuburu biraz fazla kacirmistim malum gundeyim bir de moralim bozuldu tatlı beni mutlu etti☺ ona rağmen şaşırdım o kiloyu görünceEve gitsem de bende tartilsam catladim annemde ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?