2015 Eylül Anneleri Zayıflıyor!!

Bi günde gelir mi ki bisey olmaz :/ kac gun kaldı ? Off yarın asi var acayip gerildim bi arkadasımdan kotu bi haber aldım iyice moralim bozuldu
iki uc güne gitti ya korktum gelir diye asida korktugum gibi olmadi tek sıkıntım ki yazmissin sende vicdan azabi bile bile canini yakmaya götürüyorum hic sevmiyorum. Arkadasin icin üzüldüm ne oldu bilmiyorum ama

Demek cozuttun? Bişey olmaz canıııımmm her gün mü ordasın sanki, hem zaten altı üstü simit hatta bence sen simitleri eritcem diye uğraşma biraz daha yiyip hafif basen yap simitlerin kaybolur nası fikir ama
Vurun abaliya vurun 1 tabak pilav 1 tanecik haslanmis but yidim. Iki uc tane de püskütcük

iki uc güne gitti ya korktum gelir diye asida korktugum gibi olmadi tek sıkıntım ki yazmissin sende vicdan azabi bile bile canini yakmaya götürüyorum hic sevmiyorum. Arkadasin icin üzüldüm ne oldu bilmiyorum ama
Sabah oldu hayır da olur insallah. Arkadasım düğünü olacak arkadasım dun konustuk meger hic mutlu değilmiş bi sürü sıkıntılar olmus psikolojisi çökmüş resmen tlf boyunca ağladı düğüne var 15 gun hic istemiyorum pişmanım diyo

Yarim saat once acaba napti diye düşünüyordum inan insallah gecer gider hemen. Biz uzaktik esimin ailesiyle o yuzden evlilik öncesi pek sıkıntı olmadi olan sonra oldu. Eger nisanlisina güveniyorsa aileyi takmasin da umarim ana kuzusu değildir

Bi günde gelir mi ki bisey olmaz :/ kac gun kaldı ? Off yarın asi var acayip gerildim bi arkadasımdan kotu bi haber aldım iyice moralim bozuldu
Can'ım ben de acıdan çok tırsıyodum bizim aşılarımız çok Ateş yapıyodum çünkü dedim altıncı ay alışı daha ağır kesin mahveder kızımı ama hiç öyle olmadı gece uyumadan önce biraz ateşi çıktı calpol verdim daha sonra hiç yükselmedi bikere calpolle atlattık ve huzursuzluğu hiç yaşamadık çok şükür inş sizin de öyle olur

Insallah canım. Ailesi soğuk zaten de ama sorun nişanlısı anlatacak cok sey var cok uzun mevzu ama kısacası adam baskıcı dediğim dedik kaba öfke kontrolü olmayan ağzına geleni söyleyen bi tip iste zamanında cok söyledik ailesi vermedi iki kere ayrıldılar aile yüzünden ama dinlemedi kimseyi yasamadan anlayamadı değiştiğine inanmıştım diyo kiyamiyorum hic yüzü gülmedi mutlu artık diye sevinirken sok oldum hic bisey yapasim yok ağladım ağladım oturdum

Sagol canım benim insallah bizimde sıkıntısiz gecer

Kızlar dün köy evindeydik mangal yaptılar bi lokma bile yemedim
Dünkü menüm
2 kavrulmuş soğan
Peynir
Çay
4 yaprak marul
Bol salata
1 tutku bisküvi
1 muz
1 kase pirinç pilavı

Ay ya hakkinda hayirlisi ama 15 gün 15 gündür bi düşünsün ya

Angiedare klasik evlilik korkusu olmadığından eminse bence vazgeçsin o işten. Evlenince dozu da artacaktır bu kabalıkların. Düğüne 15 gün var elalem ne der ailem mahçup olur gb korkularla evlenince çok pişman olacaktır. Kolay değil tabi, bazı sıkıntılara göğüs germesi gerekecek ama sonu daha kötü bitmesindense şimdi böyle bitsin. Ben de zamanında herkesin gıptayla baktığı bir nişanı neredeyse benzer sebeplerden atamayacak ve muhtemelen şimdiye dek de ya boşanmış ya da depresyonda mutsuz şekilde yaşıyor olacaktım. Aldım ailemi karşıma, bu adam nişandan sonra böyle böyle değişti ben bu şekilde bi hayat süremem. Arkamda durmasalar da kararlıydım bitirmeye ama onlar yanımda olunca daha kolay oldu haliyle. Ve şimdi geriye dönüp iyi ki cesaret etmişim iyi ki eşimle evlenmişim diye şükür üstüne şükür ediyorum.

Merhaba arkadaşlar internetim yoktu o yüzden giremedim bir iki gün. Bugün sabah tartıldim 66.5 geldim:)))) gerçi ben hergün aç karnına tartilirim kilo kontrolü için bir de adet oluyorum onunla birlikte de gitti heralde birseyler.

Eve gitsem de bende tartilsam catladim annemde ya.

Eve gitsem de bende tartilsam catladim annemde ya.
Ne zaman gececeksin eve. Dün akşam abur cuburu biraz fazla kacirmistim malum gundeyim bir de moralim bozuldu tatlı beni mutlu etti☺ ona rağmen şaşırdım o kiloyu görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…