Deme ya pazi yedim bende oglen yogurtlu. Sabah da 5 6 tane findik. Acim.Keramet sebzede.
Tamam canim :)Can'ım ben de dört gündür Ankara'ya gezmeye gitmiştim diyet felan kalmadı hep yedim spor da yapamadım şimdi okuldayım eve gidince yazarım kilomu
Benimki kıskanıyo olabilir çünkü o da göbekliBenimki de baklava almiskiskaniyorlar bence
Kilo verdim deyince senin adina sevindim deyip elini gobegine atiyor benimki. Yani benimkindeki mantik aman askim bende kilo aldim nolacak vermesen de olur.Benimki kıskanıyo olabilir çünkü o da göbekli
Beni sabote edip edip gidip havuza kayıt olmuşşşKilo verdim deyince senin adina sevindim deyip elini gobegine atiyor benimki. Yani benimkindeki mantik aman askim bende kilo aldim nolacak vermesen de olur.
VaaaaayBeni sabote edip edip gidip havuza kayıt olmuşşşO şortların lastiğini kesmez miyim ben
Göbeği bi sekilde kamufle edersin canım olmadı biraz daha zaman geçsin mekik çekersin hem gayet hos duruyosun gordum son fotonuFreyza__ sade kahve arkadaslar ne kadar zayif olsak da hep 5 kilo fazlamiz yok mu zaten? brlenim derdim gobek ya.spor yapmiyorum, kilo verirsem gider mantigindayim.
Malt icecegine basladim gerci biraz zor gider
Sanursam 1 tik kuculdulerBu arada kızlar ip atlamak da çok güzel zayiflatiyormus ve sikilastirip basen kalça ve göğsü karnı vücudun heryerini inceltiyormus. KK da böyle bir konu açmıştır orda ip atlayan biri göğüs 80 takiyormus ipten sonra 75 olmuş @bebem sana duyurulur.)
Valla ben ip atlamaya baslicam. Birde krem kullanirsam taş gibi oluruz heralde. ama apartmanda nasıl olacak kiSanursam 1 tik kuculduler
Ben zemindeyimValla ben ip atlamaya baslicam. Birde krem kullanirsam taş gibi oluruz heralde. ama apartmanda nasıl olacak ki
Arada derede 2 kilo gitmis neredeyseBoy 175
Eski kilo 78
Hedef 68
Şimdiki kilo 76.2
Verilen kilo 1.800
Bende beni kraliçe ilan ettin sandım sevindimbebeem -----boy 1.60-başlangıç 65-güncel62.5-verilen 2.5-hedef:58
phenyl -----boy 1.70-başlangiç 70-güncel?-verilen?-hedef:60
nenuya ----boy 1.65-başlangıç 68.5-güncel67.3-verilen 1.2-hedef:58
sade kahve ---boy?-başlangıç?-güncel?-verilen 1.9-hedef:?
Angiedare ---boy 1.62-başlangıç 69.1-güncel67.6 -verilen 1.5-hedef:60/55
bisoru -------boy 1.61-başlangıç 67-güncel 66-verilen1 -hedef:55-53
M Mtmtk-m ---boy 1.75-başlangıç 78-güncel 76.2-verilen1.8-hedef:68
carnat ------boy 1.65-başlangıç 84-güncel?-verilen?-hedef:?
@ayka777-----boy 1.67-başlangıç?-güncel?-verilen?-hedef:65
Yvzbt ----boy 1.70- başlangıç 70-güncel?-verilen?-hedef:59.9
ranapinar ----boy 1.62- başlangıç 60-güncel?-verilen?-hedef:54
loveatsecondsight ----boy?-başlangıç 63-güncel?-verilen?-hedef:59
perilice_ada ----boy 1.60-başlangıç 60.5-güncel?-verilen?-hedef:52
ferideei ---boy?-baslangıç 83-güncel?-verilen?-hedef:?
Y ysmn1096 ----boy 1.70-başlangıç 70-güncel?verilen?-hedef:60
filiz_ank -----boy 1.60-başlangıç55-güncel?verilen?-hedef:48
Freyza__ ---boy 1.68-başlangıç 76.6-güncel 75.6-verilen 1.0-hedef:64
@tatlilavinya---boy 1.60-başlangıç 54.2-güncel 53.7-verilen 0.5-hedef:48
Her pazartesi güncellenecek listemiz güzel anneler
Bende görünmez yerde apartmanın dibinde atlarim. Durmak yokBen zemindeyim
1 kiloyla mi? Ne kadar da hayalperestBende beni kraliçe ilan ettin sandım sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?