Oyle imkanin varsa atla tabi :) krem nasil ise yarar gibi mi?Bende görünmez yerde apartmanın dibinde atlarim. Durmak yok
İnşallah güzelim1 kiloyla mi? Ne kadar da hayalperestama su tasinma isi bitsin sen bizi gecersin gibi
Daha alamadım ya alıp kullaninca mutlaka yazarimOyle imkanin varsa atla tabi :) krem nasil ise yarar gibi mi?
Aynen ya balla devam etsem üç kilo olurdu arada beş günlük kaçamak var ama olsun bugün aynen devamArada derede 2 kilo gitmis neredeyse
Benim o kacanak 10 gun olduAynen ya balla devam etsem üç kilo olurdu arada beş günlük kaçamak var ama olsun bugün aynen devam
Havalardan sanirim. Benim de yapasim yok sadece yediklerime dikkat ediyorum o kadar. Pazartesiye biraktim napim. Haftasonu geldi esim evdeyken bise yapilmiyor ne bulursa tikiyor ye diye.Ya ben yürüyüş yapamıyorum dans ediyordum onu da yapamıyorum hayat enerjim bitti sanki hic bisey yapmak istemiyorum
Ama neden?ay ben hic diyet yapamiyorumkiiiii
Evde ortam cok gergin kavga ettiler ana oğul kıyametler koptu beni cok yoruyo bu gerginlikHavalardan sanirim. Benim de yapasim yok sadece yediklerime dikkat ediyorum o kadar. Pazartesiye biraktim napim. Haftasonu geldi esim evdeyken bise yapilmiyor ne bulursa tikiyor ye diye.
DoğrudurEvde ortam cok gergin kavga ettiler ana oğul kıyametler koptu beni cok yoruyo bu gerginlik
Istese de istemesede gidecek bu sefer galiba esim kesinlikle istemiyorum bu yaptığından sonra dedi resmen saldırmış adama yuzunu gözünü tirnaklamis yırtmış nerdeyse gozu çıkacakmışDoğrudurGecen onlardaydim kv hicbirseyi begenmediginden hep bi gergin ortam. Ne diyeyim Allah kolaylik versin. Bari küsse de gitse.
Ay yaIstese de istemesede gidecek bu sefer galiba esim kesinlikle istemiyorum bu yaptığından sonra dedi resmen saldırmış adama yuzunu gözünü tirnaklamis yırtmış nerdeyse gozu çıkacakmış
Allah sabır Versın canım bu kaynanalara da akıl benımkılerde benle düşman salak toplusu,nefret edıyorum hepsine saygısız benımkılerdeIstese de istemesede gidecek bu sefer galiba esim kesinlikle istemiyorum bu yaptığından sonra dedi resmen saldırmış adama yuzunu gözünü tirnaklamis yırtmış nerdeyse gozu çıkacakmış
Istese de istemesede gidecek bu sefer galiba esim kesinlikle istemiyorum bu yaptığından sonra dedi resmen saldırmış adama yuzunu gözünü tirnaklamis yırtmış nerdeyse gozu çıkacakmış
Aaaa nasıl ya oğluna hem de kocaman evli barkli olmuş. Çok tuhafima gitti. Allah sabır versinIstese de istemesede gidecek bu sefer galiba esim kesinlikle istemiyorum bu yaptığından sonra dedi resmen saldırmış adama yuzunu gözünü tirnaklamis yırtmış nerdeyse gozu çıkacakmış
İyi sayılırım canım dualarınız icin teşekkürler Allah gercekten sabır versin ailece ya sabır çekiyoruzAngiedare ses ver iyisin dimi
İyi sayılırım canım dualarınız icin teşekkürler Allah gercekten sabır versin ailece ya sabır çekiyoruz
Âmin canım evde kose kapmaca oynuyoruz karşılaşmayalım laf sokmasın diyeRabbim en kısa zamanda size hayırlı çareler sunsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?