2015 Eylül Anneleri Zayıflıyor!!

Ya ben yürüyüş yapamıyorum dans ediyordum onu da yapamıyorum hayat enerjim bitti sanki hic bisey yapmak istemiyorum
Havalardan sanirim. Benim de yapasim yok sadece yediklerime dikkat ediyorum o kadar. Pazartesiye biraktim napim. Haftasonu geldi esim evdeyken bise yapilmiyor ne bulursa tikiyor ye diye.

Havalardan sanirim. Benim de yapasim yok sadece yediklerime dikkat ediyorum o kadar. Pazartesiye biraktim napim. Haftasonu geldi esim evdeyken bise yapilmiyor ne bulursa tikiyor ye diye.
Evde ortam cok gergin kavga ettiler ana oğul kıyametler koptu beni cok yoruyo bu gerginlik

Doğrudur Gecen onlardaydim kv hicbirseyi begenmediginden hep bi gergin ortam. Ne diyeyim Allah kolaylik versin. Bari küsse de gitse.
Istese de istemesede gidecek bu sefer galiba esim kesinlikle istemiyorum bu yaptığından sonra dedi resmen saldırmış adama yuzunu gözünü tirnaklamis yırtmış nerdeyse gozu çıkacakmış

Istese de istemesede gidecek bu sefer galiba esim kesinlikle istemiyorum bu yaptığından sonra dedi resmen saldırmış adama yuzunu gözünü tirnaklamis yırtmış nerdeyse gozu çıkacakmış
Allah sabır Versın canım bu kaynanalara da akıl benımkılerde benle düşman salak toplusu,nefret edıyorum hepsine saygısız benımkılerde

Aaaa nasıl ya oğluna hem de kocaman evli barkli olmuş. Çok tuhafima gitti. Allah sabır versin

Rabbim en kısa zamanda size hayırlı çareler sunsun inşallah
Âmin canım evde kose kapmaca oynuyoruz karşılaşmayalım laf sokmasın diye yüzümü ne hale getirdin utan yaptığından demis esim ohh ne iyi yapmışim diyomus valla pess adamın dediği de anne sessiz ol cocuk uyuyo hepsi bu iyice delirip daha cok bağırmış o da ağzını kapatmış eliyle işaret eder gibi sonra attı kendini yerlere yetişin komşular oglum beni öldüruyo diye sok olduk resmen Yerden kaldırmaya çalışırken de saldırmış yüzüne ben Ömer korkmasın diye bi içeri bi disari mekik dokudum o ara susturamadik bi türlü kadını elim ayağım titredi saatlerce rezil olduk herkese de Allah'tan iki yan komşumuz iyi kotu huyunu biliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…