2015 Eylül Anneleri Zayıflıyor!!

Utanmaz yaa! Kimin evinde kimin ekmeğini yediğini bile unutmuş hale bak. Bu terbiyesizliği yapmadan önce sonra hangi yüzle yanlarında kalıcam diye düşünür insan. Onu orda bırakıp evden taşının diyecek söz bulamıyorum allah sabır versin

Brncil ve nankör düşünmezki onu ama artık vicdanda bırakmadı gorumcem toparlasın biraz bi hafta sonra falan onun yanına gondercem diyo esim istemezse de evine gitsin sinirlerim harap oldu diyo :/ pert oldum ben yatayım iyi geceler cumleten kızlar tesekkur ederim hepinize huzurlu ve derin uykularınız olsun insallah

Lahana pul biber çorbasına başliycaktım ben aldım lahana koydum dolaba vaktim olmadı uğraşmaya bozuldu gitti ya yazık oldu ama yine başlıcam..
Ay ben onu denedim. 2-3 içmeden sonra benim mide lahanayı kaldıramadı. Gitmiyor öügggg....

Bırak nereye gönderirse göndersin. Yazık ya. Anne anne de bir yere kadar eğer bu kadar terbiyesizse ya hasta yada kıskançlığından yapıyor. Allah ıslah etsin. Annem derdi İstemediğin biri olursa 3 ihlas 1 fatiha oku bez bebeğe iğne batır. "Rabbim hayırlısıyla sen defet. Huzursuz olup gitsin" de derdi. Dene istersen

Ay ben onu denedim. 2-3 içmeden sonra benim mide lahanayı kaldıramadı. Gitmiyor öügggg....
Benimde midede gastrit var dokunuyor ama selülit lere iyi geliyormuş..Yarın Taşınıyor um gerek kalmiycak hergun bol bol yürürüm..

Havalardan sanirim. Benim de yapasim yok sadece yediklerime dikkat ediyorum o kadar. Pazartesiye biraktim napim. Haftasonu geldi esim evdeyken bise yapilmiyor ne bulursa tikiyor ye diye.
Bizimki de koca bir yaz helvası alıp gelmiş. Ye canım bu yaz helvası kilo aldırmaz diyor. Heeeheee...

Benimde midede gastrit var dokunuyor ama selülit lere iyi geliyormuş..Yarın Taşınıyor um gerek kalmiycak hergun bol bol yürürüm..
İçilecek şey değil. Benimde midem çok kötü. Ben hep ilaç kullanıyorum. Hamileyken bile kullandım. Lansorun çocuklar için olan düşük dozunu. ilacı bırakayım diyorum. Üç gün geçince gene ağrımaya başlıyor hemde çok kötü

Ben aprazol kullanıyorum.. Aynı 3 gün içmessem pertim..

İyi sayılırım canım dualarınız icin teşekkürler Allah gercekten sabır versin ailece ya sabır çekiyoruz
Ben birgün çok sıkıldım böyle senin gibi. Açtım ellerimi "Rabbim benim evime benim için değil de haset fitne yada merak için eşyama geliyorlarsa yada geleceklerse kapımdan içeri girmeyi nasip etme diye dua ettim. Rabbim duamı kabul etti. Hayalleri suya düştü. Şimdi kırk yılda bir geliyorlar :)

Ben aprazol kullanıyorum.. Aynı 3 gün içmessem pertim..
Şimdi razogen diye bir tane çıkmış bağırsak da emiliyormuş Bayağı memnunum. Denemediğim ilaç kalmadı. Devamlı asidi baskılamak zorunda kalıyorum. Hem endoskopi hemde kolonoskopi oldum. Mide kapağımda deformasyon varmış. Bu kadar ilaç kullanmama rağmen hasar çıkmadı çok şükür ama 2. derecede iç hemoroid var. Çok uzun zamandır mide ağrısı çekiyorum. Doktor yapılacak birşey yok. Böyle devam edeceksin dedi. Ahh ne çektim şu totomdan ya. Büyük, pantolon olmaz. Basur, tuvalet işkence. Bu gidişle ameliyat olacağım herhalde. İnsan tuvalate girince bütün gün eziyet çeker mi ya...

Istese de istemesede gidecek bu sefer galiba esim kesinlikle istemiyorum bu yaptığından sonra dedi resmen saldırmış adama yuzunu gözünü tirnaklamis yırtmış nerdeyse gozu çıkacakmış
Aaa kadın çıldırmış oğlunu cirmakliyor gider artık birdaha da zor dönüşü.. Çok geçmiş olsun canım benim,her şer de bir hayır vardır üzme kendini..

Razogen kullandım hamileliğimde ben etki etmedi bana illa asit pompası kullanman lazım aprazol,lanzodin başka türlü mümkün değil midem ağrı yinca çok sinirli oluyorum ben, canavara dönüşüyor um resmen ya..Doğumdan sonra 3-4 ay çektim o basuru hayatımda ilk kez Allah kolaylık versin çok zor çok.. Ol ameliyat kurtul valla..

Son noktaya kadar dayanacağım ama bu gidişle zor. Yalnız kötü bir haber vereyim sana. Basur bir kere oldu mu iyileşse bile yine tekrarlıyor. İnşallah olmaz.

Bende çok kötü oluyorum. Dünyam kararıyor resmen. Ne yaparsam yapayım iyi gelmiyor.

bebeem pzt tartıldm...
Boy:1,70
Başl:70
Güncel:68,5
Verilen:1,5
Hedef:59,9
Tebrikler cnm hem bebiş hem ev hem bu işler... Maşallah

Göbeği bi sekilde kamufle edersin canım olmadı biraz daha zaman geçsin mekik çekersin hem gayet hos duruyosun gordum son fotonu bu arada yeni gordum oglusuna gelmis gecmis olsun :/

Ediyorum canim, gecen hafta dugunde bel dekolteli elbise bile giydim
Oglusum da iyi bisi olmadi ama ben kafayi yedim korkudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…