Angiedare cnm Allah sabır versin. Keşke böyle olmasaydı ama yine de belki kurtuluşunuz için böylesi hayırlıymış. En azından kendi çirkefliğinden, kendi oğlu yolluyo evine
Istese de istemesede gidecek bu sefer galiba esim kesinlikle istemiyorum bu yaptığından sonra dedi resmen saldırmış adama yuzunu gözünü tirnaklamis yırtmış nerdeyse gozu çıkacakmış
Âmin canım evde kose kapmaca oynuyoruz karşılaşmayalım laf sokmasın diyeyüzümü ne hale getirdin utan yaptığından demis esim ohh ne iyi yapmışim diyomus valla pess adamın dediği de anne sessiz ol cocuk uyuyo hepsi bu iyice delirip daha cok bağırmış o da ağzını kapatmış eliyle işaret eder gibi sonra attı kendini yerlere yetişin komşular oglum beni öldüruyo diye sok olduk resmen Yerden kaldırmaya çalışırken de saldırmış yüzüne ben Ömer korkmasın diye bi içeri bi disari mekik dokudum o ara susturamadik bi türlü kadını elim ayağım titredi saatlerce rezil olduk herkese de Allah'tan iki yan komşumuz iyi kotu huyunu biliyorlar
Gercekten miBırak nereye gönderirse göndersin. Yazık ya. Anne anne de bir yere kadar eğer bu kadar terbiyesizse ya hasta yada kıskançlığından yapıyor. Allah ıslah etsin. Annem derdi İstemediğin biri olursa 3 ihlas 1 fatiha oku bez bebeğe iğne batır. "Rabbim hayırlısıyla sen defet. Huzursuz olup gitsin" de derdi. Dene istersen
Sagol canım insallah en hayırlısı gitmesi olacakAaa kadın çıldırmış oğlunu cirmakliyor gider artık birdaha da zor dönüşü.. Çok geçmiş olsun canım benim,her şer de bir hayır vardır üzme kendini..
Âmin canım insallahAngiedare cnm Allah sabır versin. Keşke böyle olmasaydı ama yine de belki kurtuluşunuz için böylesi hayırlıymış. En azından kendi çirkefliğinden, kendi oğlu yolluyo evine
Âmin insallah canım Allah esimi de annesiyle siniyo demekki gercekten cok zor hic sevmiyo annesini üzülüyorum zaten babasını kucuk yasta kaybetmiş hatırlamıyo bile annede boyle sevgisizCanım yaaa o kadın evde bakılacak bi kadın değil ki Allahım tez zamanda kurtarsın sizi bi çare çıkarsın karsiniza
Benim kv canım son bombasını oğluna saldirip tirmalayarak patlattıAaa ben onu kacirmisim nolmus
Sagol canım insallah en hayırlısı gitmesi olacak
Âmin canım insallah
Âmin insallah canım Allah esimi de annesiyle siniyo demekki gercekten cok zor hic sevmiyo annesini üzülüyorum zaten babasını kucuk yasta kaybetmiş hatırlamıyo bile annede boyle sevgisizAllah korkusu Allah rızası icin baktım korudum kolladım bunca zaman ama bitti artık diyo
günaydın bu sabah mutluyum
Boy 165
Eski kilo 50
başlangıç 59
Hedef 50
Şimdiki kilo 56
Verilen kilo 3 kilo
ben sıkıntıda yesemde veriyorum koşturmacam cok ayak üstü yiyorum 2 haftadır gece uykularımda yok mesaimizde kızım sayesinde 06:30 da başlıyo anlatsam yediklerimi verdiğim kilolara şok olursunuzDemek 3 kilo gittibiz burda çabuk zayıflayanları sevmeyiz dostum
ben sıkıntıda yesemde veriyorum koşturmacam cok ayak üstü yiyorum 2 haftadır gece uykularımda yok mesaimizde kızım sayesinde 06:30 da başlıyo anlatsam yediklerimi verdiğim kilolara şok olursunuz
yıllarca kılo alamama problemin vardı canım aslında kilomla barışığım ama göbek sinirlerimi bozuyo hamile gibi geziyorum ortalıkta sporda yapamıyorum sorunum o benimDemek bir de yiyip yiyip kilo verenlerdensinseni gözüm hiç tutmadı
Çok geçmiş olsun Can'ım bu kayınvalideler hep aynı rabbim onun şerrinden sizi korusun bu şekilde davranan bir insandan herşey beklenir çocuklarına yazık en önemlisi inş artık kurtulursunBenim kv canım son bombasını oğluna saldirip tirmalayarak patlattı
Sagol canım benim insallah kurtuluruz tez vakitteÇok geçmiş olsun Can'ım bu kayınvalideler hep aynı rabbim onun şerrinden sizi korusun bu şekilde davranan bir insandan herşey beklenir çocuklarına yazık en önemlisi inş artık kurtulursun
Geçmiş olsun cnm okuyamadım ne oldu oğlunaEdiyorum canim, gecen hafta dugunde bel dekolteli elbise bile giydim
Oglusum da iyi bisi olmadi ama ben kafayi yedim korkudan
Bn de aynı şeyi düşünmedim değilO kadar dua ettik hayırlısıyla kurtulun şu kadından diye, kabul olucak mı ne
Demek 3 kilo gittibiz burda çabuk zayıflayanları sevmeyiz dostum
bebeem pzt tartıldm...
Boy:1,70
Başl:70
Güncel:68,5
Verilen:1,5
Hedef:59,9
Tebrikler cnm hem bebiş hem ev hem bu işler... Maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?