- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
2 hafta olduaksamlari benim sipa uyuyana kadar benim enerji falan bitiyor. 2 aksamdir sürüklüyor beni yataga cekyatta uyuyakaliyorum da.
bizde istek doruklarda firsat yok. bebe bizim odada yatiyor. annem bizde kaliyor. sonrasinda banyo yapsak aaa gece gece ne banyosu deyiverir hehe en son otele karar verdik de evden kacmaya bahane bulamadim henuz
Benimki de isyanlardaadet de oluyorum aylardır ama istek git gide azalıyor
Firsat yok ya ondan o hepbizde istek doruklarda firsat yok. bebe bizim odada yatiyor. annem bizde kaliyor. sonrasinda banyo yapsak aaa gece gece ne banyosu deyiverir hehe en son otele karar verdik de evden kacmaya bahane bulamadim henuz
İlk zamanlar çok oluyor... Ben neredeyse çocuk bezi koyacam. Hiç bukadar olduğumu bilmemYok ya o kadar çok olmaz önceden nasılsa yine öyle olur bence. Belki ilk ay leke gelir sadece hormonların eski haline dönmesi uzun surebilir
Aynı ben :) Yakında rolleri değişeceğiz şekerim ay kız deyip duruyor :)Benimki de isyanlardaadet de oluyorum aylardır ama istek git gide azalıyor
Demek ki herkesin bünyesi farklı. Benim ağrım çok olurdu çok şükür artık kalmadı.İlk zamanlar çok oluyor... Ben neredeyse çocuk bezi koyacam. Hiç bukadar olduğumu bilmem
Kilo vermen normal o zamanGeçen haftadan beri 1600 gr vermişim yuppiiii66,9 dum bu sabah. Kaldı 7 kg Allah hepimize istediğimiz kilolara ulaşmayı nasip etsin hayırlısıylaa...
Bu arada bizde de istek var vakit yok ama artk bakit ayırmazsak olmayacağını düşünüp uykusuzluk çekmeye karar vrrmiştik. Ayıptır söylemesi haftada 2-3
Hımm hadi bakalım 2 kilo kalmış. 60 olmak istiyordun demi. Bende bugün 65 li rakamı gördüm. Gerçi küsürlü bir rakam ama olsun sonuçta 65 e ulaştım. 65 ten sonra kilo verdikçe daha motive olurum. Bugün komşu baya zayifladin dedi.gururla iftiharlaEki Görüntüle 1822812
61 gosteriyor tarti kuzum orada alengirli cikmis :) 58 istiyorum bakalim. Ah o zayifladin mi demeler devam etme sebebi :))Hımm hadi bakalım 2 kilo kalmış. 60 olmak istiyordun demi. Bende bugün 65 li rakamı gördüm. Gerçi küsürlü bir rakam ama olsun sonuçta 65 e ulaştım. 65 ten sonra kilo verdikçe daha motive olurum. Bugün komşu baya zayifladin dedi.
Senin az kalmış canım. Benim de 7.5- 8 kilocuk birsey kaldı. Akşamları yemiyorum çok rahat oluyor. Birde kendimi tutunca daha iyi hissediyorum. Akşam sadece çorba içtim yaptığım yemekten yemedim61 gosteriyor tarti kuzum orada alengirli cikmis :) 58 istiyorum bakalim. Ah o zayifladin mi demeler devam etme sebebi :))
Bende pirasa yedim bol limonlu 1 tane de seftali. 2 saat kadar da yürüdüm. Sabah tartilmam lazim asil benim. Yari dolu mideyle tartildim. Bir iki kilo bile hafif hissettiriyor insani ya :)Senin az kalmış canım. Benim de 7.5- 8 kilocuk birsey kaldı. Akşamları yemiyorum çok rahat oluyor. Birde kendimi tutunca daha iyi hissediyorum. Akşam sadece çorba içtim yaptığım yemekten yemedim
Tabi ki suçlu hissetmiyorum kendimi öyle olunca. Hem şu zaten süt yapıyor o yönden de sıkıntı olmuyor yememek. Ben hep aç karnına tartiliyorum. Senin ki bir de normal tartiymis dijital tartı da gramini da gosterdiginden biraz gec gidiyor kilo işi.Bende pirasa yedim bol limonlu 1 tane de seftali. 2 saat kadar da yürüdüm. Sabah tartilmam lazim asil benim. Yari dolu mideyle tartildim. Bir iki kilo bile hafif hissettiriyor insani ya :)
Normal tarti evet. Az mi fazla mi tartiyor digererine göre ama en azindan hep bununla tartildigim icin biliyorum alip almadigimi :) kirilsa bozulsa bise olsa da yenisini alsam :))Tabi ki suçlu hissetmiyorum kendimi öyle olunca. Hem şu zaten süt yapıyor o yönden de sıkıntı olmuyor yememek. Ben hep aç karnına tartiliyorum. Senin ki bir de normal tartiymis dijital tartı da gramini da gosterdiginden biraz gec gidiyor kilo işi.
Naptim da gitti bilmiyorum bende sasirdim :))Valla helal olsun azimli hatunsun vesselam
Bak hiç o açodan düşünmemiştim :)Kilo vermen normal o zaman
Maşallah sana :)gururla iftiharlaEki Görüntüle 1822812
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?