- 1 Şubat 2015
- 1.148
- 613
- 73
Bende sizin tekniği uyguluyorum ama geçmiyo hep bi hırıltı var. NedenseErkek benim bebisim de teşekkür ederiz sizede çok gecmis olsun serum fizyolojik kullaniyorum otribebe ile temizliyorum siz nasil yapiyosunuz burun temizligini bide spreyi sikip yuz ustu yatirin akmasina daha kolay olur
Bende sizin tekniği uyguluyorum ama geçmiyo hep bi hırıltı var. Nedense
İlk defa duydum denesek mi gozlerı yanmaz ıBizi
Bizim uzun zamandir yoktu ama hasta olunca geri basladi. Umarim cabuk atlatiriz.tv de sogan kesip bebegin yakinina koymanin da tikanikligi actigini soyluyordu denemedim ama denemekde fayda var
bizimki de kendi isterse :)Ayaklarinin ustune bastiriyomusunuz kizlar basiyo mu bebisiniz dik bi sekilde bizimkisi bazen basiyo bazen birakiyo kendini
Canım geçmiş olsun bende fena sekulde olmuştum ilaçta alamamıstım maske taktım çok ağırdı benimki.ıhlamur falan iç bol.annem bana ayva ıhlamur elmaportakal kaynattı içtımde bıraz toparlanmıştım.agırlaşmadan onlemini alda ilerlemesın.bebegını emzır bağışıklığı guçlendığı için onlar çok etkulenmıyormuş.geçmiş olsunKizlar sanirim nezle oluyorum insallah bebegime gecmez kullanabilecegim ilac var mi ki acaba neler yapabilirim
Canım geçmiş olsun bende fena sekulde olmuştum ilaçta alamamıstım maske taktım çok ağırdı benimki.ıhlamur falan iç bol.annem bana ayva ıhlamur elmaportakal kaynattı içtımde bıraz toparlanmıştım.agırlaşmadan onlemini alda ilerlemesın.bebegını emzır bağışıklığı guçlendığı için onlar çok etkulenmıyormuş.geçmiş olsun
Geçmedi çok şukur hemde öyle bi grıptıkı gözler burun çeşme gıbıydı bebişim daha 15gunluktu.inş seninki de geçmezSa
Çok sağol canim sürekli maske kullanıyorum bende bitki caylari tuketiyorum ama nafile olduktan sonra bi hafta illa ki çekiyosun senin bebise geçti mi paki etkilendi mi paşa
Canım geçmiş olsun bende fena sekulde olmuştum ilaçta alamamıstım maske taktım çok ağırdı benimki.ıhlamur falan iç bol.annem bana ayva ıhlamur elmaportakal kaynattı içtımde bıraz toparlanmıştım.agırlaşmadan onlemini alda ilerlemesın.bebegını emzır bağışıklığı guçlendığı için onlar çok etkulenmıyormuş.geçmiş olsun
Geçmedi çok şukur hemde öyle bi grıptıkı gözler burun çeşme gıbıydı bebişim daha 15gunluktu.inş seninki de geçmez
Yok canım değilSa
Çok sağol canim sürekli maske kullanıyorum bende bitki caylari tuketiyorum ama nafile olduktan sonra bi hafta illa ki çekiyosun senin bebise geçti mi paki etkilendi mi
Insallah ya. Bu arada profildeki senin ogluşşun mu
Kaç saat de bi besliyosun bebisi ne kadar mama yada anne sütü veriyorsun cnm[/QUOTE
Banamı sordun canım eger öyleyse mama vermiyorum anne sutu genelde 3saatte bır gecede acıkınca uyanıyor gece ıkı yada uç kere uyanıyor.sen peki
erkek :)Kiz mi erkek mi bebis annesi
Canım bol su meyve suyu dereotu yıyorum fazla özel bisey yapmıyorum normal besleniyorum.bol su iç geçenlerde dr da dedı boşuna sut olsun dıye yıyor anneler su içmelwri yeterli dıyordu.Hm ben mama da veriyorum bende 2.5 3 saat de gece de bazen bir bazen iki defa kalkiyor mama yaptigim zaman 60 ml veriyorum sutumu artrirmaya calisiyorum ama olmuyor aksine daha da azaliyo sen birşeyler yapiyo musun artsin diye humana ve rezene iciyorum ama yine de yetmiyor
gunde 3.5 lt su iciyorum hala sutum cok degil.. nasip isi sanirim bu sut isi biraz da.Canım bol su meyve suyu dereotu yıyorum fazla özel bisey yapmıyorum normal besleniyorum.bol su iç geçenlerde dr da dedı boşuna sut olsun dıye yıyor anneler su içmelwri yeterli dıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?