2015 Eylül Ekim anneleri buraya..

Erkek benim bebisim de teşekkür ederiz sizede çok gecmis olsun serum fizyolojik kullaniyorum otribebe ile temizliyorum siz nasil yapiyosunuz burun temizligini bide spreyi sikip yuz ustu yatirin akmasina daha kolay olur
Bende sizin tekniği uyguluyorum ama geçmiyo hep bi hırıltı var. Nedense

Bizi
Bende sizin tekniği uyguluyorum ama geçmiyo hep bi hırıltı var. Nedense

Bizim uzun zamandir yoktu ama hasta olunca geri basladi. Umarim cabuk atlatiriz.tv de sogan kesip bebegin yakinina koymanin da tikanikligi actigini soyluyordu denemedim ama denemekde fayda var

Bizi

Bizim uzun zamandir yoktu ama hasta olunca geri basladi. Umarim cabuk atlatiriz.tv de sogan kesip bebegin yakinina koymanin da tikanikligi actigini soyluyordu denemedim ama denemekde fayda var
İlk defa duydum denesek mi gozlerı yanmaz ı

Zannetmiyorum yanacagini dogranmicagi icin cok etki etmez gece yapilmasi daha iyiymis soyleyen doktor gece kesin koyun sabaha hic birsey kalmaz diyodu oda biraz kotu kokucak ama hersey bebisler icin

Kizlar sanirim nezle oluyorum insallah bebegime gecmez kullanabilecegim ilac var mi ki acaba neler yapabilirim

Kizlar sanirim nezle oluyorum insallah bebegime gecmez kullanabilecegim ilac var mi ki acaba neler yapabilirim
Canım geçmiş olsun bende fena sekulde olmuştum ilaçta alamamıstım maske taktım çok ağırdı benimki.ıhlamur falan iç bol.annem bana ayva ıhlamur elmaportakal kaynattı içtımde bıraz toparlanmıştım.agırlaşmadan onlemini alda ilerlemesın.bebegını emzır bağışıklığı guçlendığı için onlar çok etkulenmıyormuş.geçmiş olsun

Sa

Çok sağol canim sürekli maske kullanıyorum bende bitki caylari tuketiyorum ama nafile olduktan sonra bi hafta illa ki çekiyosun senin bebise geçti mi paki etkilendi mi paşa

Sa

Çok sağol canim sürekli maske kullanıyorum bende bitki caylari tuketiyorum ama nafile olduktan sonra bi hafta illa ki çekiyosun senin bebise geçti mi paki etkilendi mi paşa
Geçmedi çok şukur hemde öyle bi grıptıkı gözler burun çeşme gıbıydı bebişim daha 15gunluktu.inş seninki de geçmez

Sa

Çok sağol canim sürekli maske kullanıyorum bende bitki caylari tuketiyorum ama nafile olduktan sonra bi hafta illa ki çekiyosun senin bebise geçti mi paki etkilendi mi
Geçmedi çok şukur hemde öyle bi grıptıkı gözler burun çeşme gıbıydı bebişim daha 15gunluktu.inş seninki de geçmez

Insallah ya. Bu arada profildeki senin ogluşşun mu

Sa

Çok sağol canim sürekli maske kullanıyorum bende bitki caylari tuketiyorum ama nafile olduktan sonra bi hafta illa ki çekiyosun senin bebise geçti mi paki etkilendi mi

Insallah ya. Bu arada profildeki senin ogluşşun mu
Yok canım değil

Hm ben mama da veriyorum bende 2.5 3 saat de gece de bazen bir bazen iki defa kalkiyor mama yaptigim zaman 60 ml veriyorum sutumu artrirmaya calisiyorum ama olmuyor aksine daha da azaliyo sen birşeyler yapiyo musun artsin diye humana ve rezene iciyorum ama yine de yetmiyor

Merhaba güzel anneler.. Biz de 7 ekimde doğduk 16 gün önce geldi kızımız.. Doğduğunda 2825 gr ve 52 cm idi. Şimdi 5800 gr ve 56 cm.. Yaklaşık 2 aylıkken gülmeye, el emmeye, konuşulunca tepki vermeye başladı.. Şimdi 94 günlük ve baya baya kahkaha atar gibi gülüyor ve gülerkende hıçkırık tutuyor :) yatmak istemiyor, ellerinden tuttuğumuzda baya baya oturur pozisyonuna geliyor. Yatırdığımız zaman da kendi kendine kalkmaya çalışıyor.. Ve aramızda aşk yaşıyoruz yaklaşık 10 gündür.. Başkalarının kucağındayken beni takip edebiliyor. Memedeyken bana bakıp gülüyor, ses çıkarıyor.. Bizim sorunumuz gün içinde uyumuyor, yaklaşık 3 saat anca uyuyor, gece de 2 de anca uyutabiliyorum.. Bu tabii beni birazdan daha fazla gerginleştiriyor.. hepimizin bebekleri sağlıkla, mutlulukla büyüsün inşallah.. Ve Allah tüm annelere güç, sağlık, sabır ve booolll süt versin..

Canım bol su meyve suyu dereotu yıyorum fazla özel bisey yapmıyorum normal besleniyorum.bol su iç geçenlerde dr da dedı boşuna sut olsun dıye yıyor anneler su içmelwri yeterli dıyordu.

Canım bol su meyve suyu dereotu yıyorum fazla özel bisey yapmıyorum normal besleniyorum.bol su iç geçenlerde dr da dedı boşuna sut olsun dıye yıyor anneler su içmelwri yeterli dıyordu.
gunde 3.5 lt su iciyorum hala sutum cok degil.. nasip isi sanirim bu sut isi biraz da.

Bizde 30 ekim doğumluyuz günler sonra bu gece rahat bir şekilde uyuduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…