gunde 3.5 lt su iciyorum hala sutum cok degil.. nasip isi sanirim bu sut isi biraz da.
Merhaba güzel anneler.. Biz de 7 ekimde doğduk 16 gün önce geldi kızımız.. Doğduğunda 2825 gr ve 52 cm idi. Şimdi 5800 gr ve 56 cm.. Yaklaşık 2 aylıkken gülmeye, el emmeye, konuşulunca tepki vermeye başladı.. Şimdi 94 günlük ve baya baya kahkaha atar gibi gülüyor ve gülerkende hıçkırık tutuyor :) yatmak istemiyor, ellerinden tuttuğumuzda baya baya oturur pozisyonuna geliyor. Yatırdığımız zaman da kendi kendine kalkmaya çalışıyor.. Ve aramızda aşk yaşıyoruz yaklaşık 10 gündür.. Başkalarının kucağındayken beni takip edebiliyor. Memedeyken bana bakıp gülüyor, ses çıkarıyor.. Bizim sorunumuz gün içinde uyumuyor, yaklaşık 3 saat anca uyuyor, gece de 2 de anca uyutabiliyorum.. Bu tabii beni birazdan daha fazla gerginleştiriyor.. hepimizin bebekleri sağlıkla, mutlulukla büyüsün inşallah.. Ve Allah tüm annelere güç, sağlık, sabır ve booolll süt versin..
Bana dr yazmıştı ilk zamanlar kullanmıştım..Galactago Anne Sütü Arttıcı Bitkisel damla kullanan varmi bunu nette yeni gördüm acaba ise yariyor mu
Maşallah kuzucuklara, her gün yeni yeni şeylerini görmek,keşfetmek ne kadar da güzel.. Canları sağ olsun yavrularımızın..Ma
Maşallah allah bagislasin bizimki yeni yeni sesler cikarmya basladi ama maşallah uzun zamandir takip ediyo bizi ve gülücük atiyodu ama ses yoktu ona da yeni yeni basladik çok şükür
Faydasini gördün mu canm ya iyi sütünde artis oldumuBana dr yazmıştı ilk zamanlar kullanmıştım.
Valla canım yediklerimden mi ondan mı bılmıyorum ama oluyodu ılk zamanlar kullanmıştım ama o zaman annem yanımdaydı guzel yemek yıyordum hoşaf vs de i.iyordym al bi dene istersen şuan kyllanmıyorum unutuyorum hepFaydasini gördün mu canm ya iyi sütünde artis oldumu
Deneyeyim bakalim inşallah fayda sini görürümValla canım yediklerimden mi ondan mı bılmıyorum ama oluyodu ılk zamanlar kullanmıştım ama o zaman annem yanımdaydı guzel yemek yıyordum hoşaf vs de i.iyordym al bi dene istersen şuan kyllanmıyorum unutuyorum hep
ben de deneyim netten baktim ama pek bi yorum yok.Deneyeyim bakalim inşallah fayda sini görürüm
çok geçmiş olsun.. Rabbim tez zamanda şifa versin.. Benim de kızım grip oldu yaa.. Öksürük, hapşurma ve tıkalı bir burun doktor ilaç başlamadı.. İnşallah geçer biran önce.. Ne yapacağımı bilmiyorum.. Allah bebeklerimize sağlık versin..Kızlar çok canım sıkkın oğluşumun poposunun en yukarısında kuzarıklık oldu pişik gıbı değil.yarın dr goturcem kıpkırmızı yaa kuzum benim.alerjik gıbı ssnki
Sanada geçmiş olsun canım onlar hasta olunca biz daha çok etkulenıyoruz.inş hemen iyileşir.çok geçmiş olsun.. Rabbim tez zamanda şifa versin.. Benim de kızım grip oldu yaa.. Öksürük, hapşurma ve tıkalı bir burun doktor ilaç başlamadı.. İnşallah geçer biran önce.. Ne yapacağımı bilmiyorum.. Allah bebeklerimize sağlık versin..
Kızlar çok canım sıkkın oğluşumun poposunun en yukarısında kuzarıklık oldu pişik gıbı değil.yarın dr goturcem kıpkırmızı yaa kuzum benim.alerjik gıbı ssnki
çok geçmiş olsun.. Rabbim tez zamanda şifa versin.. Benim de kızım grip oldu yaa.. Öksürük, hapşurma ve tıkalı bir burun doktor ilaç başlamadı.. İnşallah geçer biran önce.. Ne yapacağımı bilmiyorum.. Allah bebeklerimize sağlık versin..
Canım alerjıkmış bı krem verdı ama hala aynı gıbı yarın bırdaha goturcem.cıldı çok hassas dedi inş gwcer.Çok geçmiş olsun canim nazil oldu bebisin geçti mi neden olmuş alerjik mi
Teşekkür ederim.. Daha dün geldi kendine.. Ben de ıhlamur içirdim ve yağladım göğsünü ama atlatması uzun sürdü. Bir de isal oldu.. 2 kere gittik doktora.. Tüm bebişlere sağlık versin Rabbim..Ayy çok çok geçmiş olsun biz de olduk ama cabuk atlattik ben ihlamur ve elma kabuğu kaynatip icirdim zeytinyağ ile göğsünü yagladim öksürüğü hemen geçti sadece burun tikanikligi kaldi inşallah hemen iyileşir Yavrucak emiyorsa cabuk atlatir sizde bol bol nane limon için sutunuzden bebise de gecer
Prematüre bebekler sonradan iyi toparlıyor canım ben şahidim görümcemin 1 kiloluk kız kocaman oldu zamanla her şeyi yapacak o melek annesi19 ekim doğumluyuz ama erken doğduk 1 buçuk ay. En son 3200 gr dı. Son bir iki gündür bana bikaç kez güldü ama ses çıkarmıyor henüz. Biz prematüre olduğumuz için biraz geriden geliyor olabiliriZ
İnşallah öyle olur gelişimini sabırsızlıkla bekliyoruzPrematüre bebekler sonradan iyi toparlıyor canım ben şahidim görümcemin 1 kiloluk kız kocaman oldu zamanla her şeyi yapacak o melek annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?