Kızlar bu arada bebekleriniz kaka yapıyor mu? Benim kızım hiç yapmıyor fitille yaptırıyoruzbunun için bildiğiniz bi yöntem var mı? Sadece anne sütü alıyor
öncelikle nerhaba.. Ne zordur kaka yapamamak.. Benim kızımda 40 ı çıkana kadar zorla yapıyodu.. Ağlama, çırpınma ayy ben anestol ya da zeytinyağı sürüyodum popişine sürerkende hafif hafif bastırıyodum o sırada yapıyodu.. Ya da masaj yapıyodum karnına bebek yağıyla sonrada bacaklarını karnına itiyodum.. Doktor söylemişti bana bunları.. Siz Doktora gittiniz mi peki?Kızlar bu arada bebekleriniz kaka yapıyor mu? Benim kızım hiç yapmıyor fitille yaptırıyoruzbunun için bildiğiniz bi yöntem var mı? Sadece anne sütü alıyor
Gidiyoruz tabi de zeytinyağı ver dedi veriyordum ama artık istemiyor çıkarıyor hepsini. Masaj poposuna zeytinyağı falan herşeyi denedim ama yapmıyor fitil koyuyoruz mecbur 10 gün geçinceöncelikle nerhaba.. Ne zordur kaka yapamamak.. Benim kızımda 40 ı çıkana kadar zorla yapıyodu.. Ağlama, çırpınma ayy ben anestol ya da zeytinyağı sürüyodum popişine sürerkende hafif hafif bastırıyodum o sırada yapıyodu.. Ya da masaj yapıyodum karnına bebek yağıyla sonrada bacaklarını karnına itiyodum.. Doktor söylemişti bana bunları.. Siz Doktora gittiniz mi peki?
Ayni sorun bizde de var ben arada mama da veriyorum bi turlu basa cikamiyorum kabizligi ile bize doktorumuz kulak çöpü ile yaptir dedi öyle yapmazsa fitil ver dedi öyle yapiyo bizim pasa rahatina düşkün hic zorlamiyo kendiniKızlar bu arada bebekleriniz kaka yapıyor mu? Benim kızım hiç yapmıyor fitille yaptırıyoruzbunun için bildiğiniz bi yöntem var mı? Sadece anne sütü alıyor
On gün çok degilmi bize Dr. 3 günü geçince fitil ver dediGidiyoruz tabi de zeytinyağı ver dedi veriyordum ama artık istemiyor çıkarıyor hepsini. Masaj poposuna zeytinyağı falan herşeyi denedim ama yapmıyor fitil koyuyoruz mecbur 10 gün geçince
inşallah canim hemen geçer.Canım alerjıkmış bı krem verdı ama hala aynı gıbı yarın bırdaha goturcem.cıldı çok hassas dedi inş gwcer.
2 Ekimde doğdu benim paşam da 2800 gr ve 48 cm 10 gün küvezde kaldık 2500 gr kadar indi kilomuz şimdi iyi toparladı 6500 gr çok hareketli gülüyor agu yapıyor yattığı yerden kayıyor daha bir sürü şey çok şükür rabbime onu bize bağışladı insanın evladıyla sınanması çok zor bu hafta sünnetimizi de olduk büyüyoruz hızla
Evet aralık 16 da ilk dozumuzu aldık, şubat 16 da da ikinci dozumuz var..Kizlar rota virüs aşısıni yaptirdiniz mi?
Hayır 38 haftada doğdu doğar doğmaz alınmış küveze önce ciğerlerinde su var dediler sonra çok hızlı nefes alıyor makineye bağlı dediler çok zor günlerdi.Doktorla sonra detaylı görüştük anne karnında benden enfeksiyon geçmiş çok yüksekmiş onda da tedaviye cevap veriyor ama çok yavaş dediler. günde bir kere görme hakkımız vardı o da dokunmadan sadece küvez dışından görüp gelirdik hep ağlardım çıkınca onu orda bırakıp gelmek çok zordu.Bir gün iyi olurdu ertesi gün gittiğimizde yine makineye bağlı görürdük fenalaştı tekrar bağladık derlerdi dünyam başıma yıkılırdı.Rabbim onu bize bağışladı çok şükür şimdi hızla büyüyor topiğimAllah bağışlasin maşallaherken doğum mu neden kuvezde yatti bebiş.
Evet 11 ocakta yaptırdık biz de martta tekrar var benim üçüncü bebeğim diğer ikisine de yaptırmıştım ishal olmuyor olsa da çok hafif geçiriyorlarEvet aralık 16 da ilk dozumuzu aldık, şubat 16 da da ikinci dozumuz var..
Canım selam.Rota virüsü aşısı ben yaptırmadım.bazı dr lar onerıyormuş bazısı onermiyormuş ksratsız kaldım.kaçıncı aya kadar yapılıyor bılgın varmı.Evet 11 ocakta yaptırdık biz de martta tekrar var benim üçüncü bebeğim diğer ikisine de yaptırmıştım ishal olmuyor olsa da çok hafif geçiriyorlar
Üç ve beşinci ayda bazıları iki ve dördüncü ayda diyor ama en son beşinci ay sanırım geç kalmadıysan ysptır derim sanaCanım selam.Rota virüsü aşısı ben yaptırmadım.bazı dr lar onerıyormuş bazısı onermiyormuş ksratsız kaldım.kaçıncı aya kadar yapılıyor bılgın varmı.
Bize sıkıntısı olmazsa yapmayın fitile alışmasın dedi. Zaten 10 günün sonunda bile az yapıyoOn gün çok degilmi bize Dr. 3 günü geçince fitil ver dedi
Çok çok geçmiş olsun allahim o günleri bi daha yaşatmasin inşallah Rabbim kimseyi evladi ile sinamasin.Hayır 38 haftada doğdu doğar doğmaz alınmış küveze önce ciğerlerinde su var dediler sonra çok hızlı nefes alıyor makineye bağlı dediler çok zor günlerdi.Doktorla sonra detaylı görüştük anne karnında benden enfeksiyon geçmiş çok yüksekmiş onda da tedaviye cevap veriyor ama çok yavaş dediler. günde bir kere görme hakkımız vardı o da dokunmadan sadece küvez dışından görüp gelirdik hep ağlardım çıkınca onu orda bırakıp gelmek çok zordu.Bir gün iyi olurdu ertesi gün gittiğimizde yine makineye bağlı görürdük fenalaştı tekrar bağladık derlerdi dünyam başıma yıkılırdı.Rabbim onu bize bağışladı çok şükür şimdi hızla büyüyor topiğim
Hm inşallah kisa zamanda düzene girer bizim paşa bazen kendi yapiyo bazen ben yaptiriyorum ama sanirim zaytinyagi iyi geliyo o zaman az da olsa yapiyo günde bi cay kasigi saf zeytinyağı vermekte vayda var bide aci yavşan otu var bagirsaklari güzel calistiriyo bi deneyin istersenizBize sıkıntısı olmazsa yapmayın fitile alışmasın dedi. Zaten 10 günün sonunda bile az yapıyo
Bende yaptirdim çoğu kişi yaptirmiymamis ama yaptirmak da fayda var en azindan önlem almak en iyisi bize iki doz olarak 3 ve altinci ayda dedi doktorumuz iki ay sonra ikinci doz olucaz bakalimEvet aralık 16 da ilk dozumuzu aldık, şubat 16 da da ikinci dozumuz var..
Aynen herkes diyo ki asiyi yaptiranlar da isal ölü yormuş bi faydasi yokmuş faydasi olmaz olur mu zaten kesin isal olmaz denmiyor ama hafif atlatilmasini sagliyor sonradan pişman olmaktansa neden yapilmasin zarari olan birşey değil sadece fiyati biraz yüksek ama bebislerden önemli değilEvet 11 ocakta yaptırdık biz de martta tekrar var benim üçüncü bebeğim diğer ikisine de yaptırmıştım ishal olmuyor olsa da çok hafif geçiriyorlar
Canim 3 ve 6. Aylarda yapiliyo doktoruna konuş geç değilse yaptir mutlaka .Canım selam.Rota virüsü aşısı ben yaptırmadım.bazı dr lar onerıyormuş bazısı onermiyormuş ksratsız kaldım.kaçıncı aya kadar yapılıyor bılgın varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?