- 6 Ağustos 2013
- 765
- 445
- 123
- Konu Sahibi LaDespedida
-
Allah bağışlasın canım benim için de öyle hem geçmiyor gibi hem de geçiyor gibi. inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.İlk çocuğumun kız olmasını çok istemiştim bende...
Çok şükür ki oldu. 2. çocuğum da kız olacak, aynı heyecan aynı mutluluk gene var.
Ama şu ana kadar hiç alışveriş yapmadım. Yavaş yavaş almaya başlayacağım. :)
ilk kızımın adını ben koymuştum, bu sefer babası ve kızım karar verecekler.
Günler geçmiyor gibi ama, bir yandan da hızla geçiyor gibi...
Saçma bir ruh hali benimki...
bizimkinide herkes bana benzetti bense babaya çok merak ediyorum kime benzeyeceğini açıkçası...babası ilk kız olacağını duyunca üzülmüştü ama şimdi çok seviyor kızını isminide babası verdi benim iznimle artık ismiyle hitap ediyoruz yavruşaKızım olacak benimde Rabbim nasip ederse ..Bende kızım olsun çok istiyordum babası kendisine benzetiyor ama kesinlikle bana benziyorr bebişimiz :) :) ama ne demişler kız babaya düşkün olurmuş oradan şanslı neysee ....
ne aşısı oldun canım? ben daha rahat uyuyorum ama eğer uyutmazsa daha çok heyecanlanıcamm çünkü daha gelmelerine çok varrrrrrrrrrrrrrBende cok heyecanliyim o tekmeler insani bu kadar mi mutlu edermis masallahh:) ama aşı vuruldum dun kolum sis ve agriyor bu gece zor gectiUykusuzluk alistirmalarina ben simdiden basladim bakalim hayirlisi :)
Tetanoz aşısı canim ilk dozu oldum. Benim gobek baya ciktigi icin yatip kalkmak zor oluyor bana daha 4 ay var ne yapicaksam:)ne aşısı oldun canım? ben daha rahat uyuyorum ama eğer uyutmazsa daha çok heyecanlanıcamm çünkü daha gelmelerine çok varrrrrrrrrrrrrr
tetanoz aşısı neden olunuyor canım? bizim burda öyle bişey yok bilmiyorum.Tetanoz aşısı canim ilk dozu oldum. Benim gobek baya ciktigi icin yatip kalkmak zor oluyor bana daha 4 ay var ne yapicaksam:)
tetanoz aşısı neden olunuyor canım? bizim burda öyle bişey yok bilmiyorum.
hmmm bizim burda hiç yapılmıyo o ya. doktoruma sorucam :) saol canım.Doğumda kordonu filan kesiyorlar ya kuzum o arada hastalik kapilmamasi icin diye biliyorum. Saglik ocaklari yapiyor zaten bi sor istersen
bende bişey almadım henüz temmuzda başlıcaz inşallah.. kızlar dün chicco modele benzeyen ama pajero marka bebek arabası gördüm yeni dogum yapmıs bi anne bebegini gezdiriyodu tam istediğim model pajero'yu hiç duydunuzmuuu?İnşaAllah benimde kızım olacak. Benim tetanoz ilk doz 2haziranda olacak. Ben henüz bişey alamadım :-(
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok güzel ismiii..Merhaba kızlar, benim de inşallah kızım olacak. İlk bebeğimiz. İsmi de Eylül
Yavaş yavaş hazırlıklara başladım, çünkü havalar iyice ısındı bir de çalışıyorum vakit olmuyor.
Hayırla kavuşalım kızçelerimize inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?