2015 Eylül Kız Bebek Anneleri

Meraba 2015 eylül anneleri
Benim de prensesim geliyor insallah daha ismine karar veremdik ama masal eylül duru ada meyra aklimizda olan isimler .

Bizim de Elifimiz geliyor :) bizim babamız gecen hafta arabasını aldı :) Kızımız cok hareketlii. Bugun ultrasonda bol bol gösterdi kendini:) tetonoz yaptırmadı benim doktorum. Gerek yok 70 lerde görülmüş en son tetanoz vakası ki bu da hamilede değil. Steril ortamda olacak ameliyat gereksiz kimyasal dedi ama hala sağlık ocağı bekliyor.Biz yapmakla yukumluyuz doktor adınızı söyleyin birsey olura ona göre bilgimiz olsun dedi. Seker yüklemesi de yaptırmadım. Detaylı ultrason ve 2 li 3 lü test yaptırdım.Bazı arkadaşlarım bunları bile yaptırmadı. Tum hamiş eylül arkidişlerime selamlar kızlarımızı da öperim tosuncluklarııı :)))

kızlar babaanneyle dede kızımıza bebek arabası ve ana kucağını alıyorlar gidip seçtim baby max marka kraftla herşeyleri aynıydı kraft 200 lira daha pahalı sadece bende baby max'ı aldım. 1000 lira iki parça. siz kullandınız mı baby max? bu arada türkiye fiyatlarına baktımda şaka gibi 140 liraya alan var bebek arabasını aynı markanın :) bizim burda 10 katı.

bizimde inşallah bi prensesimiz olacak ama isim bulamadık henüz. Tam olarak karar vermemiş olmakla birlikte Amine şu an ikimizinde olabilir dediği bi isim :)

bizimde inşallah bi prensesimiz olacak ama isim bulamadık henüz. Tam olarak karar vermemiş olmakla birlikte Amine şu an ikimizinde olabilir dediği bi isim :)

amine çok güzel bir isim efendimizin annesi. okumanı öneririm hakkında harika bir kitap var. tebrik ederim. ben de ikinci kızımı bekliyorum 1. si 21 aylık henüz. amine koymak istemiştim ama telaffuzu zor diye emine ye çevirdim. emine nisan oldu ismi. Allah ismiyle yaşatsın evlatlarımzıı sağlık ve emutlulukla

Merhaba arkadaslar bende yeni katildim araniza benimde bir prensesim olacak kismet olursa adina da muhtemelen dogacagi adin adini koymayi dusunuyoruz yani eylul olacak

Benim de 2. kez kızım olacak inşallah.
Büyük kızım 8 yaşında adı Naz, doğacak olana ad belirleyemedik henüz...
Benim seçeneklerim Eylül, Elif.
Kızımın seçenekleri Lila, Mina, Açelya...

Kızlar bebişime ananesi bakcaktı şimdi abd deki kardesimin yanına gideceğini duydum onunda benden bikac ay küçük hamile karısı yani ben işe basladıgımda tam ihtiyacım varken gideceğini duydum. Çok üzgünüm. Öyle ortada kaldım aglaya aglaya hal oldum

annenle konuş canım sen kızısın önce seninkine bakması lazım, gelininizin annesi yokmu hayatta o baksın ilk doğduğunda seninki palazlanınca annen amerikaya gider yine bakmaya diğer torununada... ay ben olsam susmam valla ağlama konuşşşşşşşşş lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…