- Konu Sahibi LaDespedida
-
çok kibar çok hoş geliyor kulağa etrafımda da yok :)bende gülce düşünüyorum nasıl sizce kızlar?
bizimde inşallah bi prensesimiz olacak ama isim bulamadık henüz. Tam olarak karar vermemiş olmakla birlikte Amine şu an ikimizinde olabilir dediği bi isim :)
hayırlı olsun canımmmm çok güzel bi isim güzel kızına yakışacaktırMerhaba arkadaslar bende yeni katildim araniza benimde bir prensesim olacak kismet olursa adina da muhtemelen dogacagi adin adini koymayi dusunuyoruz yani eylul olacak
Amine çok kişide yok bende beğeniyorum ismiyle büyüsün annesiibizimde inşallah bi prensesimiz olacak ama isim bulamadık henüz. Tam olarak karar vermemiş olmakla birlikte Amine şu an ikimizinde olabilir dediği bi isim :)
galiba :)) eylülde kızEkim Ay'ı kız Ay'ı galiba
annenle konuş canım sen kızısın önce seninkine bakması lazım, gelininizin annesi yokmu hayatta o baksın ilk doğduğunda seninki palazlanınca annen amerikaya gider yine bakmaya diğer torununada... ay ben olsam susmam valla ağlama konuşşşşşşşşş lütfen.Kızlar bebişime ananesi bakcaktı şimdi abd deki kardesimin yanına gideceğini duydum onunda benden bikac ay küçük hamile karısı yani ben işe basladıgımda tam ihtiyacım varken gideceğini duydum. Çok üzgünüm. Öyle ortada kaldım aglaya aglaya hal oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?