- 6 Ağustos 2013
- 765
- 445
- 123
- Konu Sahibi LaDespedida
-
bendeCok sevindim kizlar :) benimde kizimin adi Eylül olacak ins :) hep hayalimdi eylule denk geliyor dogumu da ins :) cok sabirsizlaniyorum bennnn
bendehaftaları saymamaya çalışıyorum ama yok olmuyor sayıyorum yine
Güle güle kullansın defne bebek sağlıkla büyüsün sağlıkla kucağına al annesi inşallah bizde temmuzda baslicaz 1 ay kaldi hazirliklara baslamamiza cok heyecanlaniyorumBizimde kizimizolacak insallah... ismini defne koyacagiz Aahin izniyle. Brnde cok sabirSizlaniyorum. Ama bazen kiziyorum kendime bu kadar sabirixlanip hadi deme, Allah korusun ya erken gelirse diyorum ve kenimi susturuyorum:) biz besigimixinbirini aldik digerini kocaciim yapti. Gomme dolap yaptiriyorum minigimin odasina marangoza sipariimizi vErdiK. Annemiz ve babannemiz bir hayi kiyafet aldilar oruler falan girla gifiyor. Bebek arabamixi aldik Kraft twist eco travel sistem. Cok guzel bayildim ben. 3 adet 1 numara 1 adet 2 numara prima peminium care bezimiz var. Birde bebek bkim cntamizi aldim stylo termos ozellikli sirt cantasi. Aligim herseyi buyuk heveslerle aldim umarim ayni hvesle kullamayi da nasib eder Rabbim.
Buldunmu cnm istedigin gibi? Bende hem simdi hem dogurduktan sonra giymek icin yazlik pijama almak istiyorum boyle tshirt kapri veya tshirt sort tarzi rahatima cok dustum karnim buyudukce uyuyamiyorum sikan seylerle mumkun deilllllYok daha cok varbende bugun bebek arabasi gecelik filan fiyatlarini ogrenmeye gidicem bakalim ulusa. Ucuz diyorlar bakalim oyle mi :/
Buldunmu cnm istedigin gibi? Bende hem simdi hem dogurduktan sonra giymek icin yazlik pijama almak istiyorum boyle tshirt kapri veya tshirt sort tarzi rahatima cok dustum karnim buyudukce uyuyamiyorum sikan seylerle mumkun deilllll
ilk doz beni mahvetti pazartesi 2. doz olcam inş okadar ağrım olmaz..iki tane yastıkla yat canım daha rahat uyurusntetanoz aşısı neden olunuyor canım? bizim burda öyle bişey yok bilmiyorum.
Annelerimiz merhabaaaaaahamilelik nasıl gidiyor bebişlerinizin durumundan alışverişinize , iştahımıza isimlerine kadar herşeyi burada konuşalım kızım olacağı için çok heyecanlıyım acaba kime benzeyecek ilk çocuk bide ah bi merak ki sormayın allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ama çok sabırsızlanıyorum siz ne durumdasınız???
tetanoz oldum canım 1 hafta mahvoldum sorma :S evet ya daha gelmelerine çok var ve ben çok merak ediyorum kızımı allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşTetanoz aşısı canim ilk dozu oldum. Benim gobek baya ciktigi icin yatip kalkmak zor oluyor bana daha 4 ay var ne yapicaksam:)
buz koy canım koluna birde peçeteye kolonya dök bol koluna bastır acısını ve şişliğini alıor ben öle yaptım..Bende cok heyecanliyim o tekmeler insani bu kadar mi mutlu edermis masallahh:) ama aşı vuruldum dun kolum sis ve agriyor bu gece zor gectiUykusuzluk alistirmalarina ben simdiden basladim bakalim hayirlisi :)
benim kızımın adıda Eylül olucak inşMerhaba kızlar, benim de inşallah kızım olacak. İlk bebeğimiz. İsmi de Eylül
Yavaş yavaş hazırlıklara başladım, çünkü havalar iyice ısındı bir de çalışıyorum vakit olmuyor.
Hayırla kavuşalım kızçelerimize inş.
eylül olcak canım senin ?İnşAllah Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin .. ismi ne olacak neye karar verdiniz ?
im ilk kızım adı Aybüke Allah'ım ismiyle yaşatsın cümlesiniEvet bebeğimize isim bulduk sonunda Aybike olcak :) Ben şimdiden aybik diye seviyorum çok hoşuma gidiyor çok tatlı oluyorrr.. babası da aybiş diyor
ne güzelll :) kızımın adaşları da varrrr maşallahBen
im ilk kızım adı Aybüke Allah'ım ismiyle yaşatsın cümlesini
bende gülce düşünüyorum nasıl sizce kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?