2015 Eylül Kız Bebek Anneleri

Bizimde kizimizolacak insallah... ismini defne koyacagiz Aahin izniyle. Brnde cok sabirSizlaniyorum. Ama bazen kiziyorum kendime bu kadar sabirixlanip hadi deme, Allah korusun ya erken gelirse diyorum ve kenimi susturuyorum:) biz besigimixinbirini aldik digerini kocaciim yapti. Gomme dolap yaptiriyorum minigimin odasina marangoza sipariimizi vErdiK. Annemiz ve babannemiz bir hayi kiyafet aldilar oruler falan girla gifiyor. Bebek arabamixi aldik Kraft twist eco travel sistem. Cok guzel bayildim ben. 3 adet 1 numara 1 adet 2 numara prima peminium care bezimiz var. Birde bebek bkim cntamizi aldim stylo termos ozellikli sirt cantasi. Aligim herseyi buyuk heveslerle aldim umarim ayni hvesle kullamayi da nasib eder Rabbim.

Güle güle kullansın defne bebek sağlıkla büyüsün sağlıkla kucağına al annesi inşallah bizde temmuzda baslicaz 1 ay kaldi hazirliklara baslamamiza cok heyecanlaniyorum

Yok daha cok var bende bugun bebek arabasi gecelik filan fiyatlarini ogrenmeye gidicem bakalim ulusa. Ucuz diyorlar bakalim oyle mi :/
Buldunmu cnm istedigin gibi? Bende hem simdi hem dogurduktan sonra giymek icin yazlik pijama almak istiyorum boyle tshirt kapri veya tshirt sort tarzi rahatima cok dustum karnim buyudukce uyuyamiyorum sikan seylerle mumkun deilllll

Buldunmu cnm istedigin gibi? Bende hem simdi hem dogurduktan sonra giymek icin yazlik pijama almak istiyorum boyle tshirt kapri veya tshirt sort tarzi rahatima cok dustum karnim buyudukce uyuyamiyorum sikan seylerle mumkun deilllll

Valla canim acikcasi modellere hic bakmadim fiyat arastirmasi yaptim hemen hemen ayni her yerde 150 civari. Modeller vardir ama eminim. Bende cicili bicili seyleri sevmiyorum ya dogum yapmisim cikmisim ustumde boyle sevimli bisi degil de hos bisi olsun istiyorum bakalim

merhaba anneler benim bu ara sırtımda acayip bir ağrı var. otururken dik oturuyorum o halde bile ağrıyor var mı bu durumda olan ?

Tetanoz aşısı canim ilk dozu oldum. Benim gobek baya ciktigi icin yatip kalkmak zor oluyor bana daha 4 ay var ne yapicaksam:)
tetanoz oldum canım 1 hafta mahvoldum sorma :S evet ya daha gelmelerine çok var ve ben çok merak ediyorum kızımı allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş

Bende cok heyecanliyim o tekmeler insani bu kadar mi mutlu edermis masallahh:) ama aşı vuruldum dun kolum sis ve agriyor bu gece zor gecti Uykusuzluk alistirmalarina ben simdiden basladim bakalim hayirlisi :)
buz koy canım koluna birde peçeteye kolonya dök bol koluna bastır acısını ve şişliğini alıor ben öle yaptım..

bende gülce düşünüyorum nasıl sizce kızlar?

Cok guzel canim. Bende gulce dusunmustum ama biraz gicik bir tanidigimizin kizinin adi da gulce olumca vazgectim zira hic ugrasamam. Eylul cocukluk hayalimdi eylulede denk gelince guzel oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…