2015 Eylül Kız Bebek Anneleri

Benim iki gundur yerlesme agrim baya var masallah. Kasilmalarimla birlikte sancimda ciddi olmayan boyutlarda azcik oluyor. Ama gobegime resmen elektrik veriyorlar gibi bi aci oluyor sanirim gerildiginden artik uyustu zaten insallah yakindir bebisimin gelmesi :) sizlerde durumlar nasıl annelerrrr:)

Yerleşme ağrısı nedir, bilmiyorum da.

Kizlar merhaba.Bugunki macerami paylasayim. Fazlaca kasintim ve yaralarim oldugu icin gebelik kolestazindan suphelendiler ve kan sonucum biraz yuksek cikinca bugun sonuc gostermeye gittim. Gecede nişanim gelmisti. Adet sancilari tarzi sancilarim epey fazlaydi soyledim nst bakalim dedi. Ve duzenli araliklarla 120 yi bulan sancilarim cikti. Hemen alttan muayene etti açıklık yoktu. Tekrar nst istedi yine duzenli sancilarim cikti. Oyle olunca yatis verdi. Ama aciklik olmayinca sancilarda duzenli olup 70lerde gezince geri ciktim. Eve gelince sancim daha da artti sanirim muayenelerden dolayi 2 kere baktilar cunku. Bakalim simdi beklemedeyiz

Yerleşme ağrısı kasıklarda adet ağrısı gibi mi oluyor?

Meraba eylül anneleri ben eylulu beklerken sanırım ekim annesi oldum prensesim bir turlu gelmek bilmiyor.persembe sezeryana alincam.sezeryan icin tavsiyelrinizi alabilirmiyim ?

Meraba eylül anneleri ben eylulu beklerken sanırım ekim annesi oldum prensesim bir turlu gelmek bilmiyor.persembe sezeryana alincam.sezeryan icin tavsiyelrinizi alabilirmiyim ?
Hic korkma 1haftalik agrin olur bol bol yuruki gaz sorunun olmasin bukadar hayirli dogumlar

Bende sezeryan oldum ilk 2 3 gun agrin oluyor ama ona ragmen yuruyusunu yap yoksa surec uzar. Suan 12 gunluguz ben evimin temizligini vs yapabiliyorum şükür. Simdiden hayirli dogumlar

arkadaşlar yakında sezeryan olup hala acısı devameden var mı pazartesi günü bir aylık olucaz ama hala dikişim acıyor ve sızlıyor hafif kızarıklık da var. antibiyotiğe devam ediyorum kendime dikkat ediyorum ama yine geçmiyor var mı benle aynı durumda olan?

Korkma korkulacak bisey degil hiiiiiccccc toplam 1hafta agrin oluyo sonra gidiyo coook hafif oluyo bazen okadar korkmaaa sakiinnn

Benimde 14 gun oldu hala tek tarafta agri sizi var ; ( 40 gün sürüyor mus ağrılar oyle dediler ama bilmiorum
Canim sag ve sol koselerin agrimasi korkulu degil onemli olan orta hissenin yani dikisin agrimamasi sag ve sol koseler agrimasi normalmis bu arada dogum yapmisin hayirli olsun cnm

Canim sag ve sol koselerin agrimasi korkulu degil onemli olan orta hissenin yani dikisin agrimamasi sag ve sol koseler agrimasi normalmis bu arada dogum yapmisin hayirli olsun cnm
Teşekkür ederim canim geldi nazli prensesim sonunda :) benim göbeğm sarkti dikisin üstüne düşüyo belkide o yüzden hassasiyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…