- Konu Sahibi LaDespedida
-
Benim de yikama ütü bitti sayilir..bi uyku setini alip yikiycam odasi icin bide valiz hazirliycam ama sicaktan hic bise yapasim gelmioHaklisiniz belki ise yarar bi deneyim. Bugun kiyafetlerini yikamaya basladim kuzumun:)) siz neler yaptiniz
Benimde gecen hafta öyleydi canim.Bu hafta düzeldi şükür.Tum hazirliklarini bitir ve ciddi anlamda dinlen ben 3 gün yattim doktor tavsiyesiyle ve sancim gecti şükür.Kizlar dun nst de 60 70 leri goren duzensiz kasilmalar cikti. Bebisimin gelmesi yakin mi ki acabaaa
Benimde gecen hafta öyleydi canim.Bu hafta düzeldi şükür.Tum hazirliklarini bitir ve ciddi anlamda dinlen ben 3 gün yattim doktor tavsiyesiyle ve sancim gecti şükür.
Aynen ben 34 35. Haftalarda bile yapamadim insana bi halsizlik çöküyor resmen. Suan bile oyle kolum kalkmiyor bi tuhafim. Artik gelsin diye sabirsizlaniyorum:)
Selam herkese ben ekim annesiyim sözde ama eylül 18 de sezeryanla doğum yapacağım. Plesanta previa var bende o yüzden bekleyerek riske atamayız dedi. Çoğu eylül annesindem bile daha önce doğum yapacağım sanırım be tabiki kızım olacak Allah'ın izniyle. :)
Aynı gün olur 18 i olursa. Heyecan var mı :)Bende ya 16 ya 18inde sezeryanla alıcam bebişimi mecburi sezeryanla
Aynı gün olur 18 i olursa. Heyecan var mı :)Bende ya 16 ya 18inde sezeryanla alıcam bebişimi mecburi sezeryanla
Aynı gün olur 18 i olursa. Heyecan var mı :)
Hakkimizda hayirlisi olsun kizlar. Benim karnimda catlak yoktu bi anda catlak ve ardindan felaket kasintiyla 2 haftada nerdeyse butun gobegim mahvoldu ve kabardi. Uyku zaten yok. Artik gelsin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?