2015 Eylül Kız Bebek Anneleri

Haklisiniz belki ise yarar bi deneyim. Bugun kiyafetlerini yikamaya basladim kuzumun:)) siz neler yaptiniz

Aynen bende yat yat anca bugun yikadim ama kasigimda baya agrim oldu. Daha utule yerlestir cantalari hazirla oooo:)

Kizlar dun nst de 60 70 leri goren duzensiz kasilmalar cikti. Bebisimin gelmesi yakin mi ki acabaaa

Kizlar dun nst de 60 70 leri goren duzensiz kasilmalar cikti. Bebisimin gelmesi yakin mi ki acabaaa
Benimde gecen hafta öyleydi canim.Bu hafta düzeldi şükür.Tum hazirliklarini bitir ve ciddi anlamda dinlen ben 3 gün yattim doktor tavsiyesiyle ve sancim gecti şükür.

Benimde gecen hafta öyleydi canim.Bu hafta düzeldi şükür.Tum hazirliklarini bitir ve ciddi anlamda dinlen ben 3 gün yattim doktor tavsiyesiyle ve sancim gecti şükür.

Hazirliklar bitmiyor ki bir turlu :) yok benim yok bebegin yok evin derken bakiyorum surekli bi kosturmaca. Hayirli vakitte gelsinler insallahhh

merhaba anneler öncelikle ALLAH sağlıklısıyla çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. bende bir kız annesiyim. 34 haftayız. bugün doktora gittim. nts ye girdik ALLAH'a şükürler olsun bir sıkıntı çıkmadı. 45 cm olmuş kilosu 2.370 gr. olmuş bebeğim. Sırtım ve göğüsümün sağ tarafında ağrılar oluyor sizdede oluyor mu? ama bu son aylar zormuş.

Benim sirtimda agrim yok ama gogsumde bi yere carpmisim gibi agri oluyor bazen. Birde kasigimda ve ic kemiklerde boyle damar cekiliyormus gibi ve hamlama agrisi gibi agrilar oluyor arada. Saglikla alalim kucaklarimiza insallahhhh

Merhaba eylül kız anneleri bizde kızımla 37+0 olduk bugün herşeyimiz hazır minnoşu bekliyoruz artık Bugün yogun karın agrısı yaşadım uzanınca geçti çok şükür sizlere tavsiyem yıkama ütü işini bu haftalara bırakmayın nekadar erken olursa okadr iyi oluyor çünkü hergün gittikçe agırlaşıyoruz ödemler şişliklerde cabası

Aynen ben 34 35. Haftalarda bile yapamadim insana bi halsizlik çöküyor resmen. Suan bile oyle kolum kalkmiyor bi tuhafim. Artik gelsin diye sabirsizlaniyorum:)

Aynen ben 34 35. Haftalarda bile yapamadim insana bi halsizlik çöküyor resmen. Suan bile oyle kolum kalkmiyor bi tuhafim. Artik gelsin diye sabirsizlaniyorum:)

Bende öyle canım hem korkuyorum hem gelse artık diyorum :) bakalım minnoşlar nezaman teşrif edecekler :)

Selam herkese ben ekim annesiyim sözde ama eylül 18 de sezeryanla doğum yapacağım. Plesanta previa var bende o yüzden bekleyerek riske atamayız dedi. Çoğu eylül annesindem bile daha önce doğum yapacağım sanırım be tabiki kızım olacak Allah'ın izniyle. :)

Bende ya 16 ya 18inde sezeryanla alıcam bebişimi mecburi sezeryanla

Hayirli ugurlu olsun kizlar benimde pazartesi belli olcak normal mi sezeryanmi ..Rabbim hepimizin kucagina saglikli sihâtli almamizi nasip etsin kizlarimizi

Hakkimizda hayirlisi olsun kizlar. Benim karnimda catlak yoktu bi anda catlak ve ardindan felaket kasintiyla 2 haftada nerdeyse butun gobegim mahvoldu ve kabardi. Uyku zaten yok. Artik gelsin istiyorum

Hakkimizda hayirlisi olsun kizlar. Benim karnimda catlak yoktu bi anda catlak ve ardindan felaket kasintiyla 2 haftada nerdeyse butun gobegim mahvoldu ve kabardi. Uyku zaten yok. Artik gelsin istiyorum

Al bendende okadr canım uyku sıfır son hafta azda olsa çatladım herşey üstüste geliyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…