- Konu Sahibi LaDespedida
-
Kızlar bavulunuza ne koydunuz. Ben de hazırlıyorum da. Arkadasım lohusa slipleri var onları önerdi. Ebebekten aldım. Normal kulotta koydum. Sutyen bedenini bulaöıyorum nasıl bulcamm. Neler koycam??[/QUOTE
Canım bana emzirme atleti tavsiye ettiler..dogumdan sonra rahat oluyomus.hastane cantana emzirme atleti koy
Daha cok erken geliyo bana( insallah beklerler açılma yok dedi ama sancilar ayakta durdukca yogunlasio ..37
Haftayi bi bulsalar:*
Gayet normal canim masallahGünaydın kızlar dün Dr kontrolüm vardı 30 haftalık kilosu 1350 dedi normal değilmi
Insallah canimSen icini ferah tut canim. Dogarlarsa da bi sikinti yasamazlar artik insallah oyle dusun strese sokma kendini. Stres yaparsan erken gelmesini tetiklersin:) guzel dusun guzel olsun
Birazda farkli isim arayisimiz yüzünden bulamiyoruz sanirimAybüke olabilir istersen ay gibi güzel hanım anlamında
Su an icin normal ama belli olmazmis:)Senin doğumun normal mi oluck
Magnezyuma tekrar Başla canim normal aslinda artik son zamanlarimz.Ilik dus almayi dene bir deGunaydin kizlar. 4ten beri uyanigim cildiricam :/ bacaklarimda cok agriyor niye anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?