nazar değmesin diye maşallah dedim baştan :))Kiz nazar degmesin insallah sagol canim
nazar değmesin diye maşallah dedim baştan :))
sen değişikte ne yaptın spor falan bu kadar gitti yapışıp öğrenicem hepsini:))))
geçen hafta 82.9
HAFTANIN BİRİNCİSİ ........................................... AYSUN .............................. -2,5 KG
HAFTANIN İKİNCİLERİ ................................ MİLAD - WETU .................... -1,4 KG
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ ............................................ EKİM ............................... -1,2 KG
Tebrik ederim canım.Bu hafta 2,5 kilo vererek çıtayı yükselttin zatenEllerine saglik canim hem hafta hemde ayin birincisiyim super cok mutluyum
ellerine sağlık canım
aysuncum tebrikler yaza bomba gibi gireceksin evelallahEllerine saglik canim hem hafta hemde ayin birincisiyim super cok mutluyum
Tebrik ederim canım.Bu hafta 2,5 kilo vererek çıtayı yükselttin zaten
aysuncum tebrikler yaza bomba gibi gireceksin evelallah
tebrikler gülüm emeklerinin karşılığını aldınEllerine saglik canim hem hafta hemde ayin birincisiyim super cok mutluyum
tebrikler gülüm emeklerinin karşılığını aldın
inşallah inşallahhhhCok tesekkurler canim darisi bi dahaki ayin başina
inşallah inşallahhhh
böyle güzel kilo verenleri görünce bende gaza geliyorum bende başarabilirim demek ki oluyormuş diyorum çok güzel motivasyon oluyor bana bir daha ki haftaya 3 kilo verirsin inşallah
tek sen manken gibi ol gel bize şişkolar hala veremediniz mi kiloları diye hava taYok artik ne yaptin her hafta o kadar versem bir aya manken olurum kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?