2015 fistiklarinin kilo takip günlüğü

Kızlar cokkk tebrik ediyorum kilo veren herkesi.. veremeyenlerin haftaya fazla fazla telafi edeceklerinden hiç suphem yok:)

HAFTANIN BİRİNCİSİ ........................................... AYSUN .............................. -2,5 KG
HAFTANIN İKİNCİLERİ
................................ MİLAD - WETU .................... -1,4 KG
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ
............................................ EKİM ............................... -1,2 KG

AYIN BİRİNCİSİ ............................................ AYSUN ............................................ -3,9 KG
AYIN İKİNCİSİ
................................. REDVELVETCUPCAKE ...................... -3,3 KG
AYIN ÜÇÜNCÜSÜ
............................................. EKİM ............................................. -3 KG

Ellerine saglik canim hem hafta hemde ayin birincisiyim super cok mutluyum

Cok tesekkurler canim darisi bi dahaki ayin başina
inşallah inşallahhhh
böyle güzel kilo verenleri görünce bende gaza geliyorum bende başarabilirim demek ki oluyormuş diyorum çok güzel motivasyon oluyor bana bir daha ki haftaya 3 kilo verirsin inşallah

inşallah inşallahhhh
böyle güzel kilo verenleri görünce bende gaza geliyorum bende başarabilirim demek ki oluyormuş diyorum çok güzel motivasyon oluyor bana bir daha ki haftaya 3 kilo verirsin inşallah

Yok artik ne yaptin her hafta o kadar versem bir aya manken olurum kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…