evet canım şu anda gayet iyiyim dikkat etmeden almış olsam üzülmezdim de daha c.tesi sabahı 99.6 idim birden bire şiştim sanki neyse hayırlısı belki bu hafta atak yaparım hani dalga gelmeden önce deniz iyice bir çekilir sonra dalga gelir ya onun gibi
gülüm hiç moralini alıpta yerin altına sokma ben geçen hafta hiç vermedim gibi görünüyordu ertesi günü tartıldım 600 gr eksik çıktı su tutmuşum meğer hiç şiş hissetmiyordum oysa günü gününe uymuyor bu tartı işi az tuzlu yesen suyu fazla içmesen bile hemen ödem ölüyor illa ayağın elin şişmez farketmezsin bile şimdi al o yere attığın moralini kaldır havaya velinimetimiz moral bizim hiç bozulur mu haftaya hepimizin tozunu attırırsın kız biz kadınız aklımıza ne koydukta yapamadık şu kıytırık yağ birikintilerini mi atmayı başaramıycazyani biraz var gibi ama öyle çok değil yaaa.. ödem tuttuğum zamanlar ayakkabımı bile giyemiyorum alyansım oturuyor ama alyansım azcık oturuyor ayakkabıları giyerken de hiç sorun yaşamadım
seviyorum kız senigülüm hiç moralini alıpta yerin altına sokma ben geçen hafta hiç vermedim gibi görünüyordu ertesi günü tartıldım 600 gr eksik çıktı su tutmuşum meğer hiç şiş hissetmiyordum oysa günü gününe uymuyor bu tartı işi az tuzlu yesen suyu fazla içmesen bile hemen ödem ölüyor illa ayağın elin şişmez farketmezsin bile şimdi al o yere attığın moralini kaldır havaya velinimetimiz moral bizim hiç bozulur mu haftaya hepimizin tozunu attırırsın kız biz kadınız aklımıza ne koydukta yapamadık şu kıytırık yağ birikintilerini mi atmayı başaramıycaz
KADINIZ
GÜÇLÜYÜÜÜZZZ
DAYANIKLIYIIZZZ
AZİMLİYİZZZZ
HER ENGELİ YIKIP ÜSTÜNE BASA BASA hataa
ÜSTÜNDE OYNAYA OYNAYA GEÇERİZZZZZZZ
SARA gülüm tebrikler çok iyi gidiyorsun :)
sağol gülüm haftaya da inşallah hepimiz en 1 kg zayıflamış oluruz
ben sevgi manyağıyım zaten ben de seni seviyorum ben samimi olan herkesi çok seviyorim zaten :)seviyorum kız seni
canım geçmiş olsun ben de wetu nerelerde diye içimden geçiriyordum. şimdi nasıl daha iyidir inşallah kızıngeçen hafta 93
bu hafta 94.4
sonuç +1.4
hafta sonu çok yedim kızım ateşliydi doğduğunda n beri hiç ateş görmemiştim stresten düşünmeden yedim sonuç artı oldu bir kaç güne toparlarim inş
geçen hafta 93
bu hafta 94.4
sonuç +1.4
hafta sonu çok yedim kızım ateşliydi doğduğunda n beri hiç ateş görmemiştim stresten düşünmeden yedim sonuç artı oldu bir kaç güne toparlarim inş
ellerine sağlık tomurcuğumEkim ve Sara başta olmak üzere kilo veren herkesi tebrik ederim.
Ekim ve Sara'cım geçen hafta özellikle demiştim haftaya eksi bildirim istiyorum diye.Teşekkür ederim.Devamını dilerim.
Wetu,Nilfer,Aysun kızlar şimdi de sizlerden istiyorum.Bu hafta daha dikkatli olalım lütfen.Sizleri de haftaya derecede görmek istiyorum ona göre
canım geçmiş olsun ben de wetu nerelerde diye içimden geçiriyordum. şimdi nasıl daha iyidir inşallah kızın
çok şükür kızım iyi sanırım yeni diş çıkarıcak ondan ateşlendi şimdiye kadar ateş görmediğimiz için kızımda ben değil ama babası biraz telaş oldu ...Cok geçmiş olsun kizina canim. Allah şifalar versin
Iyilessin de kilo verilir nasilsa
bu hafta benimki baya kötü bir sonuç oldu bir kaç güne telafi ederim biraz proteğin ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum inş haftaya güzel sonuçlarla gelicem...Ekim ve Sara başta olmak üzere kilo veren herkesi tebrik ederim.
Ekim ve Sara'cım geçen hafta özellikle demiştim haftaya eksi bildirim istiyorum diye.Teşekkür ederim.Devamını dilerim.
Wetu,Nilfer,Aysun kızlar şimdi de sizlerden istiyorum.Bu hafta daha dikkatli olalım lütfen.Sizleri de haftaya derecede görmek istiyorum ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?