2015 fistiklarinin kilo takip günlüğü

Bu vakte kadarki menum iki dilim ekmek bir kk peynir 5 zeytin domates neskafe
Ara yesilcay bir muz
Birazdan spora gidicem öğle öğünu yapmiycam gitmedende sade kahve iceyim dedim nehirin soyledigi gibi...

HAFTANIN BİRİNCİSİ.....................................mebeyh............................. -2,2 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ.......................................Şaheste.............................. -2,1 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.............................. tatlıtambak......................... -1,6 kg
HAFTANIN DÖRDÜNCÜLERİ.............. aysun163...şabanınaşkı............. -1,1

Şimdi diyeceksiniz ki neden 4. leri de yazdın.1 olan arkadaşımız mebeyh fazla paylaşımda bulunmayıp sadece bildirim yapmaya girdiği için açık söylemek gerekirse 1.liğine gönlüm razı olmadı.Tebrik ederim güzel kilo vermiş ama bizimle birlikte verilmedi gibi sanki.O yüzden Aysun ve şabanınaşkının da sıralamada isimlerinin olmasını hakkettiklerini düşünüyorum.Bilmiyorum belkide yanlış düşünüyorum ama gönülmden öyle geçti.
Kilo veren herkesi tebrik ederim...

HAFTANIN KINANANLARI !!!
1- TOMURCUK : +2,5 kg

2- İLKAY80 : +0,5 kg

3- DESTİNA : +0,1 kg

Sonundaaaaaa

tebrikler kızlar

Merhaba kızlar, hepinizi teker teker tebrik ederim. Bende kilo vermek istiyorum ama olmuyor O güzel tavsiyelerinizle beni de aranıza ve listenize alır mısınız acaba

Haklısın 2 küçük bebeğimle sizin yazışmalarınızı takip edemiyorum..
Kendi günlüğümle meşgulüm.. Ancak yetişebiliyorum günlüğüme..
Listeden çıkarabilirsin.. Sıralamalarda gözüm yok amacım kilo verip sağlıklı olmak..

Son düzenleme:
Yani şunu da söyleyim üslubunuz çok Kırıcı... Bir daha bildirimler yapıp sizi rahatsız etmem zaten.. Gruptaki Arkadaşlara sağlıklı yaşamlar dilerim..

Yani şunu da söyleyim üslubunuz çok Kırıcı... Bir daha bildirimler yapıp sizi rahatsız etmem zaten.. Gruptaki Arkadaşlara sağlıklı yaşamlar dilerim..
amacim seni kirmak degildi.kusura bakma.yalniz sunu belirteyim hepimizin cocuklari var kimimizin 3 tane hatta.kimi ev hanimi kimi calisiyor.herkes bi sekilde yazmaya menulerini bildirmeye calisiyor.bende gecen hafta boyunca yoktum ama giremeyecegimi bildirdim.
dun senin mesaj bolumune girdim toplamda 3 yada 4 kez bizim gunluge yazmissin.diger mesajlarin hep kendi gunlugunde.eger kendin gunluk tutuyorsan bizim gruba sirf bildirim yapmak icin giriyorsan bu kismi beni ilgilendiriyor.kimsenin verdigi kilonun cetereseni tutmuyoruz sonucta.bir emek bir zaman harcaniyor o listeyi hazirlamak ve size en iyi sekilde sunmak icin.
kendi gunlugume ancak yetebiliyorum demissin ama bizim gunlukte olman icin paylasimda bulunacagin belirtilmisti sanirim.
evet bencede derece cok onemli degil 1. Olunmus yada sonuncu onemli olan saglikli bir sekilde kilo vermemiz.
ilk gunlugumuze girdiginde milad sana belirtti duzenli paylasimda bulunuldugunda listede yer alinacagini.dun bildirim yaptiktan sonra bile kendi gunlugune yazdin hemen.
neyse fazla uzattim burasi kilo bildirimlerimizi yaptigimiz sayfa.bu tip bi mesaj yer alsin istemezdim ama cevap hakkim olduguna inaniyorum.
yolun acik olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…