Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrik ederim kızlarHAFTANIN BİRİNCİSİ................. ranaşevval............ -0,6 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ......................wetu16................... -0,4 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ...................şaheste................... -0,3 kg![]()
nehir bildirim yapsa zaten kesin birinciAYIN BİRİNCİSİ............................. ŞAHESTE.............................. -2,7 KG
AYIN İKİNCİSİ............................... SARA_28............................... -2,5 KG
AYIN ÜÇÜNCÜSÜ................REDVELVETCUPCAKE............... -2,4 KG ( 2 hafta bildirim,2 hafta izin ile )
tebrikler kizlarHAFTANIN BİRİNCİSİ................. ranaşevval............ -0,6 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ......................wetu16................... -0,4 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ...................şaheste................... -0,3 kg![]()
Milad sen beni guldurdun allahta seni cooook guldursun ,sakin yanlis anlma hedefine falan degil kendimi kiniyorum degil esefle kiniyorum yazman beni neden bilmem guldurdu bu berbat gunde cok iyi geldiBende esefle kınıyorum kendimi haftaya hedefim 89
tebrikler kizlarellerine saglik tomurcugum
Milad sen beni guldurdun allahta seni cooook guldursun ,sakin yanlis anlma hedefine falan degil kendimi kiniyorum degil esefle kiniyorum yazman beni neden bilmem guldurdu bu berbat gunde cok iyi geldi![]()
Günaydın kızlar
Geçen hafta 91.3
Güncel 90.4
Fark 900 gr
Gelecek hafta hedef 》》》 89.4
Canım önümüzdeki hafta için mi izinli yazayım ? Bu bildirimi işleyeyim mi ??Günaydın hanımlar kysurabbakmayin göremiyorum çok yogunum beni bu hafta izinli yazarsanız sevinirim
Gecen hafta 101,6
Bu hafta 101,8
Fark +200 gr