• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 fistiklarinin kilo takip günlüğü

çok saol canım, arada aldığım kilolardan ve ödemden kurtuldum sanırım. sizinle ilk tanıştığımızda da tam bu kilodaydım:KK66:

ben de seni tebrik ediyorum canım:KK9:
O zaman senin icin gercek maraton basliyo canim artik arti gormeyelim insallah..bakalim haftaya kim daha cok ekside olcak :KK5:

kilo bildirimi yapsam mı yapmasam mı bilemedim

geçen hafta : 104,00
bu haftaki kilom 104,6
fark :+ 600 gr

ebrlst.webp

HAFTANIN BİRİNCİSİ.................................... gülsayszey.......................................... -2,4 kg :KK9::KK73::KK55:
HAFTANIN İKİNCİSİ ...................................... nilfer_pdr .......................................... - 1,4 kg :KK71::KK6::21:
HAFTANIN ÜÇÜNCÜLERİ
.................... ekim2009........ metra ............................. -0,5 kg :KK9::KK76::KK28:

ELİNE KOLUNA SAĞLIK CANIM..
HAFTANIN BİRİNCİSİ.................................... gülsayszey.......................................... -2,4 kg :KK9::KK73::KK55:
HAFTANIN İKİNCİSİ ...................................... nilfer_pdr .......................................... - 1,4 kg :KK71::KK6::21:
HAFTANIN ÜÇÜNCÜLERİ
.................... ekim2009........ metra ............................. -0,5 kg :KK9::KK76::KK28:
AYYY ÇOK MUTLU OLDUM BENNNN:KK71::KK71::KK71:

ALLAH HEPİMİZE İSTEDİĞİMİZ KİLOLARA ULAŞMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH...

Back
X