- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebriklerGeçen hafta: 101.2
Bu hafta: 99.8
Fark: 1.4
Yine yeni yeniden ikili rakamlar bu son olsun artık 3lü rakamlar bir daha gelmesin
Cok guzel vermissin canim insallah bir daha 3lu rakamlari gormessin canimGeçen hafta: 101.2
Bu hafta: 99.8
Fark: 1.4
Yine yeni yeniden ikili rakamlar bu son olsun artık 3lü rakamlar bir daha gelmesin
Super valla canimfark --2,400
çok saol canım, arada aldığım kilolardan ve ödemden kurtuldum sanırım. sizinle ilk tanıştığımızda da tam bu kilodaydımSuper valla canim
O zaman senin icin gercek maraton basliyo canim artik arti gormeyelim insallah..bakalim haftaya kim daha cok ekside olcakçok saol canım, arada aldığım kilolardan ve ödemden kurtuldum sanırım. sizinle ilk tanıştığımızda da tam bu kilodaydım
ben de seni tebrik ediyorum canım![]()
inşallah canımO zaman senin icin gercek maraton basliyo canim artik arti gormeyelim insallah..bakalim haftaya kim daha cok ekside olcak![]()
evet canım istemiyorum artık yaaaaCok guzel vermissin canim insallah bir daha 3lu rakamlari gormessin canim
asıl tebriği sen hak ediyorsun canımtebrikler![]()
yok canım tek değilsin kınananlar listesinde başı beraber çekiyoruz..Geçen hafta izinliydim bir önceki bildirimim
82,500
Bu hafta: 85,00
Fark: +2,5 kg
Kınananlar listesinde başı çekiyorum![]()
ÇOK TŞK EDERİMasıl tebriği sen hak ediyorsun canım![]()
OLSUN HAFTAYA DA EN ÇOK KİLO VERENLERİN BAŞINI ÇEKERSİNİZ İNŞ...yok canım tek değilsin kınananlar listesinde başı beraber çekiyoruz..
en son bildirim 92
bu hafta 94.5
fark +2.5...
ELİNE KOLUNA SAĞLIK CANIM..
AYYY ÇOK MUTLU OLDUM BENNNNHAFTANIN BİRİNCİSİ.................................... gülsayszey.......................................... -2,4 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ ...................................... nilfer_pdr .......................................... - 1,4 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜLERİ .................... ekim2009........ metra ............................. -0,5 kg![]()