• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 fistiklarinin kilo takip günlüğü

eline sağlık tomurcuğum yapmışsın listemizi :))
bu kınananlar listesini ben sevmiyorum bizim moralimizi yüksek tutmamız lazım o liste moral bozmaz mı

eline sağlık tomurcuğum yapmışsın listemizi :))
bu kınananlar listesini ben sevmiyorum bizim moralimizi yüksek tutmamız lazım o liste moral bozmaz mı
Canım aksine beni daha çok motive ediyor ve haftaya dereceye girmek için çaba sarfediyorum.Ama çoğunluk istemezse yapmam benim için farketmez yani ;)

Ayy sazan ben diğer topiğe bildirim yaptım sonra gördüm burayı :D :D au çok utandım hahahaha :D

Geçen hafta: 64,2 kg
Bu hafta: 63,7 kg
Fark: -500 gr

Yediklerime dikkat etmeme rağmen sadece 500 gr gitmiş gitmiş, bu da demek oluyor ki düzenli olarak spora yüklenmeliyim. Yarından itibaren düzenli yürüyüş ve egzersixlere baslıyorum.

Günaydın ilk bildirim benden gelsin,
Geçen hafta : 85 kg
Bu hafta : 82,7 kg
Fark : -2,3 kg :KK52:

Tebrikler canim fazlaliklari atmışsın;)

geçen hafta 94.5
bu hafta 94
fark -500
beklemiyordum ama eksi çıktım:KK45::KK45::KK45:

Tebrikler canim bu da sana motivasyon olsun. Haftaya daha çok eksi bildirirsin inşallah..

ekim2009 .!.:
geçen hafta 103.4
bu hafta 102.9
fark -500

Istikrarli gidiyorsun ablacim;)

Ayy sazan ben diğer topiğe bildirim yaptım sonra gördüm burayı :KK70: :KK70: au çok utandım hahahaha :KK70:

Geçen hafta: 64,2 kg
Bu hafta: 63,7 kg
Fark: -500 gr

Yediklerime dikkat etmeme rağmen sadece 500 gr gitmiş gitmiş, bu da demek oluyor ki düzenli olarak spora yüklenmeliyim. Yarından itibaren düzenli yürüyüş ve egzersixlere baslıyorum.

Yok canim ne utanacaksin bizim bilgi vermemiz gerekiyordu.. vermen gereken kili az olunca haliyle daha az veriyorsun. Bence senin kilondaki biri icin haftada -500 çok iyi bir rakam..

merhabalar güzeller...
bu aralar çok yoğunum hiç uğrayamıyorum, ben dünkü kilomu bildirmek durumundayım...
sabah 07:55 gibi uyanınca nasıl fırladığımı bilemedim.

kilom: 86,300:KK73:

öpüyorum sizleri...:KK66:

Gecen haftaki kilonu net hatırlayamadım ama yine de guzel vermissin canim her hafta bir basamak ilerliyorsun. Tebrikler. .
geçen hafta :99,8
bu hafta : 100,5
fark: +700
haftanın tek kınananı benim galibaaa:KK23::KK22:

Yok yok benim yanımda senin aldığın kilo devede kulak az sonra goreceksin :(

Back
X